Πάμε στου Παναγιώτη για ψώνια!

Ένα σούπερ-μάρκετ

με προσιτές τιμές

και φιλική εξυπηρέτηση

jpeg-optimizer-Pame-stou-Panagioti-gia-psonia

«Πάμε στου Παναγιώτη για ψώνια».!Ένα σούπερ-μάρκετ στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης με προσιτές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση .Φωτογραφία©Τυπολόγος – Νικόλαος Μόσχοβος

«Από την Άνω μέχρι και την Κάτω Τούμπα είναι η διαδρομή μας», λέει παραφρασμένο το ρεφραίν ενός γνωστού τραγουδιού, αλλά όλοι οι κάτοικοι της ιστορικής περιοχής της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ξέρουν καλά τη φράση: «Πάμε στου Παναγιώτη για ψώνια».

Με ιστορία στην περιοχή

Το σούπερ – μάρκετ του Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, που  εδρεύει στην οδό Παυσανία 33 και ιδρύθηκε το 1975, οπότε ξεκίνησε αρχικά σαν πρατήριο άρτου σε μονοκατοικία της προσφυγομάνας Τούμπας.

Εκεί πήγαιναν τα παιδιά να αγοράσουν το κουλούρι της ημέρας και το ψωμί.  Αργότερα, η οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε μανάβικο, όπου μετέβαιναν οι νοικοκυρές και αγόραζαν τα οπωρολαχανικά για να ετοιμάσουν με πολύ μεράκι το τραπέζι για τα πιο αγαπημένα πρόσωπα.

Η μετεξέλιξη

Ο χρόνος πάντοτε φέρνει εξελίξεις και οι μικρές μονοκατοικίες «έδωσαν» σιγά-σιγά τη θέση τους, στις πολυκατοικίες. Μέσα στο διάβα του χρόνου εξελίχθηκε και το μανάβικο σε ένα σύγχρονο σούπερ μάρκετ, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά μια ολόκληρη περιοχή.

jpeg-optimizer-Pame-stou-Panagioti-gia-psonia-dyo

Η φιλική εξυπηρέτηση, το οικογενειακό περιβάλλον, οι καλές τιμές και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας, που έκανε το σούπερ – μάρκετ του Παναγιώτη Βασιλειάδη στην Τούμπα να γίνει το συνώνυμο της ποιότητας.Φωτογραφία©Τυπολόγος – Νικόλαος Μόσχοβος

Κάτι παραπάνω

από ένα απλό κατάστημα

Όλοι στην Τούμπα ξέρουν τον Παναγιώτη και τα αδέλφια του, Κώστα, καθώς και Γιώργο, οι οποίοι πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη εξυπηρετούν τους μεγάλους ή τους μικρούς σε ηλικία καταναλωτές.

Γι’  αυτό το λόγο, οι κάτοικοι της Τούμπας θεωρούν το σούπερ- μάρκετ του Παναγιώτη Βασιλειάδη σαν κάτι παραπάνω από ένα απλό κατάστημα και το νιώθουν ως μέρος της ζωής τους.

Με μεγάλη γκάμα προϊόντων

«Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων από σχεδόν  όλα τα είδη, που χρειάζεται η οικογένεια για το καθημερινό τραπέζι, την καθαριότητα του σπιτιού και για τη προσωπική φροντίδα.

Οι τιμές είναι  προσιτές και λειτουργούμε καθημερινά, εκτός της Κυριακής», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρει:

«Το κατάστημα καθημερινά τροφοδοτείται με φρέσκα οπωρολαχανικά κι όλοι στην Τούμπα ξέρουν πως παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα για το οικογενειακό τραπέζι. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούμε και προσφορές σε είδη τροφίμων,γαλακτοκομικά, απορρυπαντικά κι άλλα προϊόντα,που είναι πραγματικά συμφέρουσες».

Το τετράπτυχο της επιτυχίας

Η φιλική εξυπηρέτηση, το οικογενειακό περιβάλλον, οι καλές τιμές και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας, που έκανε το σούπερ – μάρκετ του Παναγιώτη Βασιλειάδη στην Τούμπα να γίνει το συνώνυμο της ποιότητας.

«Πάμε στου Παναγιώτη για ψώνια», λένε  οι κάτοικοι κάθε ηλικίας στην Τούμπα, γιατί μερικά πράγματα αποκτούν διαχρονική αξία και τα νιώθουμε  πάντοτε ως ένα κομμάτι της καρδιάς μας….

Τηλέφωνο: 2310-92.96.91.

Email:panagiotis.vasiliadis.smile@gmail.com.

©Typologos.com 2022