Η Αριθμολογία του Αυγούστου του 2023

Γράφει η Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer_i-arithmologia-tou-Avgoustou-2023

Την αριθμολογία του μηνός Αυγούστου του 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, καταδεικνύει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από René Bittner από το Pixabay

Την αριθμολογία του μηνός Αυγούστου του 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό ηλιακό αριθμό σας, καταδεικνύει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Αναλυτικότερα:

Η αριθμολογία του μήνα, είναι βασισμένη στον προσωπικό ηλιακό αριθμό σας. Για να βρείτε ποιος αριθμός αντιστοιχεί στο προσωπικό μήνα σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα,  είστε γεννημένοι στις 29 Σεπτεμβρίου, τότε προσθέτετε τα ψηφία, ώστε να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός ως αποτέλεσμα, δηλαδή 2+9+0+9=20=2+0=2. Επομένως ο αριθμός 2, είναι ο προσωπικός μήνας σας.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του διπλού αριθμού, που προκύπτει, είναι 11,22,33, τότε η ενέργεια του μήνα για εσάς, είναι διττής σημασίας. Επομένως, παίρνετε επιρροή και από τους δύο αριθμούς, δηλαδή αν είστε το 11, τότε διαβάζετε το προσωπικό μήνα 1 και το προσωπικό μήνα 2. Αν είστε το 22,  θα διαβάσετε το 2 και το 4, και τέλος αν είστε το 33 θα διαβάσετε το 3 και το 6.

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία ανανεωμένη διάθεση θα ακολουθεί τις κινήσεις σας τον μήνα Αύγουστο του 2023, έχοντας ως προτεραιότητα τα ταξίδια και τις αλλαγές στην ζωή σας. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα, δεν είναι κάτι που θα «αντλείτε» ενέργεια και θα αναζητήσετε τρόπους, ώστε να διαφύγετε. Στον ερωτικό τομέα σας, θα ελκύεστε από πιο πνευματώδεις ανθρώπους, που θα «χαρίσουν» μία ποιότητα στον έρωτα και θα σας κάνουν πιο ενεργητικούς. Σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι η κρίση σας δεν είναι κατάλληλη για τη νέα σχέση, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Η περίοδος του Αυγούστου του 2023 είναι κατάλληλη για μετοικίσεις και μετακομίσεις, εάν έχετε ήδη προγραμματισμένες αλλαγές. Νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, δίνοντάς σας τη πρωτοβουλία να αποφασίσετε από καρδιάς. Μείνετε στοχευμένοι σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και προγραμματίστε πιο ενεργά, τα επόμενα σχέδια σας. Στον εκπαιδευτικό τομέα, είναι το κατάλληλο διάστημα να αποφασίσετε για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια που θα εμπλουτίζουν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ή ακόμα και να οργανώσετε τα επόμενα βήματα, που αφορούν στην ανώτερη εκπαίδευση. Ίσως, έλκεστε από τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο, κάτι που θα πρέπει να έχετε σε ισορροπία και να διατηρείτε τον έλεγχο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία νέα δυναμική εικόνα θα προβάλετε προς τους γύρω, κάνοντάς σας πιο αποφασιστικά και κυριαρχικά άτομα. Ελέγξτε τις δυνάμεις σας, σε περιπτώσεις που οι κινήσεις ή οι αποφάσεις είναι παρορμητικού χαρακτήρα. Για άτομα, τα οποία  είναι αδρανή ή νωχελικά, είναι η περίοδος που σας ωθεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να αναδείξετε δεξιότητες και ικανότητες, οι οποίες σας αντιπροσωπεύουν. Στις μόνιμες σχέσεις μία έντονη διάθεση για να προσηλωθείτε στο σύντροφό σας θα αναδείξει τα συναισθήματα, που «τρέφετε» για εκείνον. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές, που μπορεί να «οδηγήσουν» το ενδιαφέρον σας σε ζηλοτυπία και να δημιουργήσουν εντάσεις, καθώς και καυγάδες ανάμεσά σας. Σε περιπτώσεις που τα άτομα είναι ελεύθερα, η περίοδος αυτή θα είναι έντονη και «γεμάτη» πάθος και έρωτα. Οι νέες ερωτικές σχέσεις, οι οποίες θα υπάρξουν, θα έχουν την ανάλογη δυναμική με αυτή που έχετε ως επιθυμία. Θυμηθείτε, όταν τα ζωώδη ένστικτά σας χάσουν τον έλεγχο, μπορεί να σας οδηγήσουν σε «υπερβολές» για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Στα οικονομικά θα έχετε μία ανοδική πορεία κι αυτό θα σας χαροποιήσει κάνοντας πράγματα που ονειρεύεστε και θέλετε να δημιουργήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και αγνοείστε τις αρνητικές σκέψεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟ Αύγουστος του 2023, είναι μία περίοδος ολοκλήρωσης κάποιων τομέων στη ζωή σας, το  οποίο θα σας δυσκολέψει λιγάκι. Η τάση να απομονωθείτε και να σκεφτείτε τις ανάγκες σας πιο ουσιαστικά, θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, εάν είστε διατεθειμένοι να το κάνετε. Μη πιέζετε τον εαυτό σας να πραγματοποιήσει πράγματα που δε μπορεί να τα υπερασπιστεί.  Αντιθέτως, θα δημιουργήσει άγχος και πανικό. Είναι μία περίοδος εσωστρέφειας και πνευματικής αναζήτησης, δίνοντας χώρο στα νέα πράγματα που θα «έρθουν» στη ζωή σας. Η ψυχολογία σας, θα είναι πιο επιρρεπής αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να απομακρύνετε αρνητικά άτομα από τη ζωή σας. Απότομες συναισθηματικές αλλαγές, θα επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σας, δείχνοντας κάποιες φορές ότι, δε ξέρετε τι θέλετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, μειώνοντας τους ρυθμούς των υποχρεώσεων, καθώς και των ευθυνών. Κάντε διακοπές και βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Σε επαγγελματικά θέματα, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Απλά, εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας δίνετε για να οργανώσετε ή να προγραμματίσετε τα επόμενα σχέδια σας. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες που θα σας «βγάλουν» από το πρόγραμμά σας. Οι επενδύσεις, οι αγορές και οι νέες ενάρξεις, δεν ευνοούνται αυτή τη περίοδο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΜία νέα σελίδα, θα υποστηρίξει τις αλλαγές που θα κάνετε και θα ξεκινήσετε νέες ενάρξεις στη ζωή σας. Ο Αύγουστος του 2023 είναι μία περίοδος δημιουργίας και ανάπτυξης νέων μεθόδων ή τομέων στη ζωή σας, τους οποίους μπορείτε να  διαχειριστείτε με περισσότερη ευκολία. Η τόλμη, η αισιοδοξία και η ειλικρίνεια, είναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν και ευνοούν τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις ικανότητές σας, είναι το «κλειδί»  για να τα καταφέρετε. Θυμηθείτε ότι, αν «στραφείτε» σε αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως είναι το θράσος, η αγένεια και ο εγωισμός, ή σε επιπόλαιες κινήσεις, θα δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω. Η δράση σας, σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα είναι πιο στοχευμένη και θα απορριφθείτε από το ενθουσιασμό για τη κατάκτηση νέων στόχων. Άτομα εμπιστοσύνης που υπάρχουν γύρω σας, θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν και να υπερασπιστούν τα όνειρά σας. Η ένωση και η ισορροπία ανάμεσα στο πνευματικό και στον υλικό κόσμο, θα είναι για σας μία πρόκληση. Τα «θέλω» και οι επιθυμίες θα είναι συνειδητά επεξεργασμένα, που θα βοηθήσουν στο να βρείτε το δρόμο προς την ευτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα, θα εξετάσετε με λεπτομέρεια τα δεδομένα που σας δίνονται και θα προσθέσετε ψυχή και σώμα. Η οργάνωση, η σοφία και η σωστή διαχείριση αυτών, θα σας «οδηγήσουν» στην επιτυχία. Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός, που θα εκπέμπετε, θα δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τον έρωτα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ ισορροπία, η δικαιοσύνη, η αρμονία και η έλλειψη της υπερβολής, θα σας καθοδηγήσουν στη κατάκτηση των στόχων σας. Η περίοδος του Αυγούστου του 2023 απαιτεί επιμονή και υπομονή. Παράλληλα, μπορείτε να εξετάσετε με λεπτομέρεια τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί, ώστε να επεξεργαστείτε κατάλληλα τους τομείς, οι οποίοι σας απασχολούν. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε πράγματα και να κάνετε μεγάλα «ανοίγματα». Γι’ αυτό,  περιοριστείτε στην οργάνωση και στη βελτίωση των σχεδίων. Άτομα του γυναικείου φύλλου θα σας συμπαρασταθούν και οι συμβουλές τους θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε με ασφάλεια. Στον επαγγελματικό τομέα, τα παρασκήνια και οι «κρυφές»  καταστάσεις που ίσως έχουν δημιουργηθεί, θα «έρθουν στο φως», αναγκάζοντάς σας να δείτε μία άλλη πραγματικότητα. Ίσως, οι αδυναμίες και τα πάθη που περιέκλειαν το συναισθηματικό σας τομέα, να μην επέτρεπαν να δείτε την αλήθεια σε κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος του Αυγούστου του 2023, για να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να εντάξετε μεγαλύτερες ευθύνες ή υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας. Εξετάστε περισσότερο την ουσία αυτών που επιθυμείτε να κάνετε κι αποφύγετε επιφανειακές αναλύσεις. Το πνευματικό μονοπάτι, θα σας έλκει αυτό το διάστημα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ενωθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Απλά, κάντε τις προσπάθειες σας και αυτό θα σας ενθουσιάσει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ διασκέδαση, ο ενθουσιασμός, η δημιουργικότητα, είναι στοιχεία που θα σας απορροφήσουν και θα καθορίσουν την πορεία του Αυγούστου του 2023. Η περίοδος αυτή, «χαρίζει» την αίσθηση της χαλάρωσης και απομακρύνει εντάσεις και ανταγωνισμούς. Για το φιλικό περιβάλλον, θα είστε η «ψυχή της παρέας» και το επίκεντρο στους γύρω. Η χαρά και η δημιουργία, θα «γεμίσουν» με αυτοπεποίθηση τις κινήσεις σας και θα εντείνουν τα θετικά στοιχεία σας. Οι διακοπές, θα σας χαλαρώσουν και θα γνωρίσετε νέους τόπους, ήθη και έθιμα. Σε επαγγελματικά θέματα, θα δώσετε το κίνητρο και το ερέθισμα για να λειτουργήσει η ομάδα πιο οργανωμένα και με περισσότερη όρεξη. Θα είστε αυτοί, που θα προτείνετε νέα σχέδια, που θα έχουν τη δυναμική να σας «οδηγήσουν» προς την εξέλιξη. Οργανωθείτε και μείνετε στοχευμένοι στους στόχους που έχετε θέσει, χωρίς κάποιες φορές να νιώθετε ανίκανοι να τους υπηρετήσετε. Ο κοινωνικός σας περίγυρος θα αναπτυχθεί και θα υπάρξουν νέα άτομα στη ζωή σας, που έχουν να σας δώσουν κάτι το διαφορετικό. Ο Αύγουστος του 2023 είναι ένας μήνας που θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και για τα άτομα, τα οποία είναι εσωστρεφή, θα είναι μία πρόκληση να συζητήσουν για τα συναισθήματά τους με τους άλλους. Ο αυθορμητισμός, θα σας κάνει πιο ελκυστικούς προς τους γύρω και το χιούμορ, θα αναδεικνύει τη πνευματικότητά σας. Εκφράστε τη θετική σας πλευρά, χωρίς να αποθαρρύνεστε από αρνητικά σχόλια, ιδίως στον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορούν να σας «βγάλουν» εκτός του προϋπολογισμού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ ασφάλεια και η σταθερότητα, θα είναι αυτά που θα αναζητήσετε αυτή τη περίοδο και θα κάνετε προσπάθειες για να «κατακτηθούν». Η ανασφάλεια και οι επιπόλαιες κινήσεις που ίσως έγιναν στο παρελθόν, έφεραν ένα λάθος αποτέλεσμα και επηρέασαν αρνητικά τη πορεία στους στόχους σας. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να «χτίσετε γερά θεμέλια» και να επαναφέρετε τα πράγματα στη μορφή που εσείς επιθυμείτε, ιδίως αν έχουν πάρει διαφορετική τροπή. Ο Αύγουστος του 2023 είναι μία κουραστική περίοδος και ίσως, οι προσπάθειες σας είναι πιο έντονες και πιο στοχευμένες. Η «σκληρή» δουλειά, θα σας ανταμείψει στο άμεσο μέλλον. Η πρακτικότητα και η επιμονή, θα σας «οδηγήσουν» σε θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σχέδια σας. Η τάξη και η σωστή διαχείριση σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς, θα εξομαλύνουν τις διαφωνίες και τις απώλειες στον οικονομικό τομέα. Η προσπάθεια να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε απότομες συναισθηματικές αλλαγές, θα ισορροπήσει τον εσωτερικό κόσμο σας. Η τάση να προσκολληθείτε με άτομα, τα οποία ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον ή βρίσκονται κοντά σας, θα μειώσει την ενέργεια και την αυτοεκτίμησή σας. Προσπαθήστε, να αποφύγετε υπερβολές που θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ χαρούμενη και η προοδευτική διάθεση, θα είναι τα «κλειδιά» για να τα καταφέρετε αυτή τη περίοδο. Οι αλλαγές που θα συναντήσετε στη ζωή σας, θα είναι αρκετά προκλητικές κάποιες φορές, καθώς θα σας αναγκάσουν να «βγείτε» από στερεότυπα και έμμονες ιδέες. Η ελευθερία γνώμης και γενικά άποψης, θα σας αντιπροσωπεύει, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Θυμηθείτε ότι, οι αλλαγές «φέρνουν» την ευκαιρία στη ζωή σας να ζήσετε νέες περιπέτειες που θα σας «χαρίσουν» νέα ερεθίσματα. Η ερευνητική διάθεση και τα ταξίδια, θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και τόπους. Ο Αύγουστος του 2023 είναι ένας μήνας «γεμάτος» περιπέτειες, προκλήσεις κι αλλαγές, που θα μπορέσετε να αποκομίσετε θετικά στοιχεία ή να εξετάσετε τις αντοχές σας. Η επαναστατικότητα ανάμεσα στις σχέσεις, μπορεί να είναι κινητήριος δύναμη για να κατακτήσετε τα «θέλω» και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Δείξτε προσοχή, όμως, σε άτοπες επαναστάσεις, οι οποίες -απλά- θα δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια. Η προσωπικότητά σας θα «μαγνητίζει» τα μάτια των γύρω και το κοινωνικό σας περιβάλλον θα αναπτυχθεί. Η παρορμητική δράση σας, δε μπορεί να ανταποκριθεί σε αργούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Γι’ αυτό, είστε σε θέση να αναπτύξετε νέους τομείς που θα σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Οι ερωτικές σχέσεις σας, θα ζήσουν τον έρωτα και το πάθος, παρ’ ότι δε μπορούν να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια διάρκεια.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ αυτοθυσία και η φροντίδα προς τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα είναι ένας τρόπος έκφρασης της αγάπης σας. Προσπαθήστε να μην «οδηγήστε» σε υπερβολές, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, τις οποίες αδυνατείτε να υποστηρίξετε. Η στροφή προς την οικογένεια και το γάμο, θα είναι έντονη αυτή τη περίοδο, μειώνοντας τη δράση σε νέες ενάρξεις και νέα σχέδια, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Στα εργασιακά σας, θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και συνδέεται με τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Ίσως, έρθετε κάποιες φορές σε δίλλημα, για να λάβετε οριστικές αποφάσεις, «γεμίζοντας» με ενοχές και τύψεις τις σκέψεις σας. Δώστε περισσότερο χρόνο στις προσδοκίες και στα όνειρά σας, «βάζοντάς τα σε τάξη» πριν από  την υλοποίηση τους. Οι βιαστικές κινήσεις δε σας ευνοούν αυτή τη περίοδο. Αντιθέτως, υποχωρήστε σε περιπτώσεις που κάποιοι προσπαθήσουν να σας ωθήσουν σε παρορμητικές δράσεις. Μείνετε προσεχτικοί σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία επιθυμούν να εισχωρήσουν αρνητικά στην ερωτική σχέση σας, δημιουργώντας με το τρόπο τους εμπόδια και εντάσεις. Η προσφορά προς το κοινωνικό σας έργο θα είναι έντονη. Παράλληλα, θα γίνετε ο υπερασπιστής κάποιων αδικημένων. Παραμείνετε ρεαλιστές σε κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες «δείχνουν» με τη πραγματική τους εικόνα και να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις ή γεγονότα,  που θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

©Typologos.com 2023