Το κατάστημα του Ri Sheng – Ένας χρήσιμος κόσμος για όλους

Ένας χώρος με χρήσιμα προϊόντα

για το σπίτι, την γυναίκα

και τον άνδρα!

jpeg-optimizer-to-katastima-tou-ri-sheng-enas-chrisimos-kosmos-gia-olous-ena

Το κατάστημα του κ. Ri Sheng – H πρώτη επιλογή σας, για χρήσιμα προϊόντα! Φωτογραφία: ©Νίκος Μόσχοβος-Τυπολόγος 2022

«Ένα μακρινό ταξίδι ξεκινάει με ένα μόνο βήμα», λέει μια θυμόσοφη κινέζικη παροιμία,αλλά το κινέζικο κατάστημα γενικής πώλησης του κ.Ri Sheng (εμβαδόν 288 τετραγωνικών μέτρων) στην οδό Μοναστηρίου 161 (τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 2310-538.167) στη Θεσσαλονίκη, αξίζει πραγματικά να το επισκεφτεί ο κάθε καταναλωτής και η εκάστη καταναλώτρια,γιατί διαθέτει ποικίλα ποιοτικά  προϊόντα.

Πολύ προσιτές τιμές

κι εξυπηρέτηση με το χαμόγελο!

Πέρα από τις προσιτές τιμές θα βρείτε και μια πολύ καλή εξυπηρέτηση,αφού ο κ. Ri Sheng και οι συνεργάτες του σας υποδέχονται «πάντα με το χαμόγελο στα χείλη».

Όλοι είναι έτοιμοι πάντα να σας υποδεχτούν με πολύ προθυμία κι ευγένεια, ώστε να ανταποκριθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις καταναλωτικές ανάγκες της γυναίκας, του άνδρα, καθώς και του κάθε νοικοκυριού.

jpeg-optimizer-to-katastima-tou-ri-sheng-enas-chrisimos-kosmos-gia-olous two

Στο κατάστημα του κ. Ri Sheng θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.Φωτογραφία: ©Νίκος Μόσχοβος-Τυπολόγος 2022

Ποιοτικά αξεσουάρ

Μεταξύ άλλων, θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας, τα οποία  θα διευκολύνουν και θα κάνουν πιο ευχάριστη τη μικρή ή μεγάλη διαδρομή σας,αλλά και την παραμονή οδηγού- επιβατών μέσα στο όχημα.

jpeg-optimizer-to-katastima-tou-ri-sheng-enas-chrisimos-kosmos-gia-olous enteka

Το κατάστημα του κ. Ri Sheng διαθέτει και διάφορα μεγέθη από λάμπες,που μπορούν να κάνουν φωτεινότερο το χώρο της εργασίας σας.Φωτογραφία: ©Νίκος Μόσχοβος-Τυπολόγος 2022

Λάμπες

Το κατάστημα του κ. Ri Sheng διαθέτει και διάφορα μεγέθη από λάμπες,που μπορούν να κάνουν φωτεινότερο το χώρο της εργασίας σας ή πιο λαμπερά τα δωμάτια της οικίας σας ή να σας βοηθήσουν στην εκτέλεση μιας εργασίας κατά την οποία χρειάζεται κανείς να έχει πιο ξεκάθαρο οπτικό πεδίο μπροστά του.

Μικρά και μεγάλα

είδη ηλεκτρονικών

Μικρά και μεγαλύτερα είδη ηλεκτρονικών (π.χ. ασυρμάτους) για χόμπι ή για επαγγελματική χρήση είναι καταχωρισμένα σε κατηγορίες στα ράφια,όπου οι φαν των τεχνολογιών θα βρουν μια ποικίλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς και τα οποία έχουν ποιοτική απόδοση.

jpeg-optimizer-to-katastima-tou-ri-sheng-enas-chrisimos-kosmos-gia-olous-okto

Προϊόντα περιποίησης για το «άλλο μισό του ουρανού», τη γυναίκα από το κατάστημα του κ. Ri-Sheng. Φωτογραφία: ©Νίκος Μόσχοβος-Τυπολόγος 2022

Προϊόντα περιποίησης

για τη γυναίκα!

Από το κινέζικο κατάστημα του κ. Ri Sheng δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα προϊόντα περιποίησης για το «άλλο μισό του ουρανού», δηλαδή τη γυναίκα. Μάλιστα, το κατάστημα εξειδικεύεται ιδιαίτερα στις προμήθειες νυχιών και στα μηχανήματα.

jpeg-optimizer-to-katastima-tou-ri-sheng-enas-chrisimos-kosmos-gia-olous-eksi

Ένα άλλο τμήμα του καταστήματος του κ. Ri Sheng εξειδικεύεται στα ψηφιακά προϊόντα για «τα απαιτητικά θέλω» των φίλων της τεχνολογίας.Φωτογραφία: ©Νίκος Μόσχοβος-Τυπολόγος 2022

Ψηφιακά προϊόντα

για τα «θέλω»

των φίλων της τεχνολογίας!  

Ένα άλλο τμήμα του καταστήματος του κ. Ri Sheng εξειδικεύεται στα ψηφιακά προϊόντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν «τα απαιτητικά θέλω» των φίλων της τεχνολογίας.

Το κατάστημα του κ. Ri Sheng  διαθέτει και άλλους εκατοντάδες κωδικούς με χρήσιμα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα,καθώς και την γυναίκα.

Είναι προϊόντα, τα οποία συνδυάζουν την ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως και τις 8.30 το βράδυ, ενώ εδρεύει στην οδό Μοναστηρίου 161 στη Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 – 538.137.

Κινητά: 6930-35.46.78, 6994-31.98.33 και 6939-02.64.73.

Το κατάστημα του κ. Ri Sheng – H πρώτη επιλογή σας για χρήσιμα προϊόντα!

©Typologos.com 2022