Γυναίκες (σύζυγο- νύφη)  και παιδιά (εγγόνια) εκμεταλλευόταν 48χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφία για βιασμό

σχηματίστηκε

σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού

από το

Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού

ginaikes kai paidia ekmetalevotan 48crhonos allodapos sti Thessaloniki

Γυναίκες ( σύζυγο -νύφη )  και παιδιά  (εγγόνια του, ηλικίας 2 και 4 ετών) εκμεταλλευόταν ένας 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Γυναίκες (σύζυγο -νύφη ) και παιδιά (εγγόνια του, ηλικίας 2 και 4 ετών) εκμεταλλευόταν ένας 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα μέλη του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού.

Η εξιχνίαση

της υπόθεσης

εμπορίας ανθρώπων

Την υπόθεση  της εκμετάλλευση των δύο γυναικών και των ισάριθμων  παιδιών από τον 48χρονο αλλοδαπό εξιχνίασαν οι  αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το «νήμα» άρχισε να «ξετυλίγεται» μετά από πληροφορίες, που περιήλθαν στους αστυνομικούς  από τη γραμμή καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων (1109) της οργάνωσης «Α21»  και εκ του Τμήματος Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο 48χρονος αλλοδαπός εκμεταλλευόταν εργασιακά την 21χρονη νύφη και τα δύο εγγόνια του, ηλικίας 2 και 4 ετών, αντίστοιχα. Εκ τούτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Η διαπίστωση εκ

της αστυνομικής έρευνας

Από την ενδελεχή και την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της  συγκεκριμένης υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ωθούσε την 21χρονη σε επαιτεία σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε συχνά μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Επίσης, εξώθησε στην επαιτεία  και τη 49χρονη αλλοδαπή γυναίκα του. όλα τα έσοδα από την επαιτεία των ανωτέρω γυναικών τα διαχειριζόταν και εκμεταλλευόταν ο ίδιος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 323Α του ποινικού κώδικα «Εμπορία ανθρώπων (και σε βάρος ανηλίκων)» και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

jpeg-optimizer_dikografia-se-varos-34cronou-allodapou-gia-viasmo-sti-peraia

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού μετά από τη καταγγελία μιας 24χρονης ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης (social media) και τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας άσκησε πρώτα σωματική βία και προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της!Φωτογραφία από Alexa από το Pixabay

Ο σχηματισμός δικογραφίας

για την

υπόθεση βιασμού

Ακόμη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού μετά από τη καταγγελία μιας 24χρονης ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης (social media) και τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας άσκησε πρώτα σωματική βία και προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της!

Η ταυτοποίηση του 34χρονου ως δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από τη συνδυαστική ανάλυση των στοιχείων, που συλλέχθηκαν (DNA κ.λπ.), ενώ ο ίδιος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τη κοπέλα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σημειωτέον ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης, για ετέρα υπόθεση.

©Typologos.com 2023