Φυσικές καταστροφές και Τεχνητή Νοημοσύνη

Συνεχίζονται οι διαλέξεις

για δημοσιογράφους

και φοιτητές- φοιτήτριες Δημοσιογραφίας

Fisikes-karastrofes-kai-techniti-noimosini

Οι φυσικές καταστροφές και η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην αντιμετώπιση και στη δημοσιογραφική κάλυψή τους αποτελούν το θεματικό άξονα των τριών διαλέξεων με τις οποίες συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα (27 Νοεμβρίου- 3 Δεκεμβρίου 2023) ο Α΄ κύκλος των διαλέξεων και των σεμιναρίων για την τεχνητή νοημοσύνη και την ενημέρωση, που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας -Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ)

Οι φυσικές καταστροφές και η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην αντιμετώπιση και στη δημοσιογραφική κάλυψή τους αποτελούν το θεματικό άξονα των τριών διαλέξεων με τις οποίες συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα (27 Νοεμβρίου- 3 Δεκεμβρίου 2023) ο Α΄ κύκλος  των διαλέξεων και των σεμιναρίων για την τεχνητή νοημοσύνη και την ενημέρωση, που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας -Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Διάλεξη της

Δρ. Καλλιόπης Κράβαρη  

Στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2023 θα μιλήσει η διδάκτωρ Πληροφορικής  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και υπεύθυνη  του τομέα Τεχνητής Νοημοσύνης στο εργαστήριο για την «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔιΠΑΕ), Καλλιόπη Κράβαρη, η οποία θα «αναπτύξει» το θέμα:  «Η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην ολιστική διαχείριση και αντιμετώπιση πλημμυρών και άλλων φυσικών καταστροφών».

Σε ποιους και ποιες

απευθύνεται η διάλεξη

Η διάλεξη απευθύνεται πρωτίστως σε δημοσιογράφους (γυναίκες ή άνδρες) και σε φοιτητές-φοιτήτριες/σπουδαστές- σπουδάστριες δημοσιογραφίας, αλλά και στο ευρύ κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι-ενδιαφερόμενες μπορούν να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622 Θεσσαλονίκη) ή απομακρυσμένα:

[Οι ενδιαφερόμενοι-ενδιαφερόμενες για διαδικτυακή παρακολούθηση μπορούν να εγγραφούν εδώ].

Το πλήρες πρόγραμμα και τους συνδέσμους για την εγγραφή στις υπόλοιπες διαλέξεις και τα σεμινάρια του Α’ κύκλου δύναται οι ενδιαφερόμενοι-ενδιαφερόμενες να τα βρουν εδώ.

Και στο YouTube

Τα βίντεο από τις διαλέξεις των καθηγητών Ι. Πήτα και Θ. Ντινόπουλου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες να τα δουν στο κανάλι του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ στο YouTube.

©Typologos.com 2023