Αστυνομικό τραυμάτισε 27χρονος αλλοδαπός μεταφορέας μη νόμιμων μεταναστών

Εξιχνίαση κλοπής

κοσμημάτων αξίας 2500 ευρώ

στην Ημαθία

Κλοπή ποτών  αξίας 600 ευρώ

στις Σέρρες

jpeg-optimizer_travmatismos-astinomikou-apo-allodapo-odigo

Αστυνομικό τραυμάτισε ελαφρά ένας 27χρονος  Ιρανός μεταφορέας μη νόμιμων μεταναστών και ομοεθνών του κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, οπότε επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης από τα μέλη του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης!Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay 

Αστυνομικό τραυμάτισε ελαφρά ένας 27χρονος Ιρανός μεταφορέας μη νόμιμων μεταναστών και ομοεθνών του κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, οπότε επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης από τα μέλη του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης!

Ο εντοπισμός

του οδηγού

και του οχήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023 στη παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Σερρών, όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν  ένα αυτοκίνητο εμφανώς έμφορτο. Εκείνη την ώρα ο οδηγός του οχήματος βρέθηκε στην αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Πενταλόφου. Εκεί αποβίβασε αλλοδαπούς., Οι τέσσερις από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Ο ελαφρύς τραυματισμός

του αστυνομικού

Ο 27χρονος Ιρανός οδηγός του οχήματος συνέχισε τη πορεία του και στάθμευσε το όχημα σε  ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη παλαιά εθνική οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε ο ίδιος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός εκ των αστυνομικών.

Το κόλπο

παραπλάνησης

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 27χρονος επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς μετά από τη στάθμευση του οχήματος αφού αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας, στις οποίες σκόπευε να αντικαταστήσει με αντίστοιχες των Αρχών της Γερμανίας.Επίσης, από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο αλλοδαπός οδηγός του ΙΧ στερούνταν των ταξιδιωτικών εγγράφων και δε κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

jpeg-optimizer_klopi-kosmimaton-axias-2500-euro-stin-imathia

Την υπόθεση κλοπής κοσμημάτων συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2023 σε σπίτι γυναίκας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες του Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα.Φωτογραφία από Mian Shahzad Raza από το Pixabay 

Εξιχνίαση υπόθεσης  κλοπής

κοσμημάτων αξίας 2.500 ευρώ

στην Ημαθία

Την υπόθεση κλοπής κοσμημάτων συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2023 σε σπίτι γυναίκας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες του Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα.Από την έρευνα προέκυψε ότι ο άνδρας ενήργησε μαζί με συνεργούς στις 6 Φεβρουαρίου 2023, οπότε παραβίασαν οικία ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Δύο συλλήψεις γυναικών

για κλοπή ποτών

στις Σέρρες        

Για κλοπή 17 φιαλών αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 600 ευρώ συνελήφθησαν δυο γυναίκες το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2013 από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθαν οι δύο γυναίκες  εισήλθαν σε κατάστημα, που λειτουργούσε σε περιοχή των Σερρών. Εκεί προσποιήθηκαν τις πελάτισσες  και αφαίρεσαν 17 φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 600 ευρώ, οι οποίες βρέθηκαν στη κατοχή των δυο γυναικών και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

©Typologos.com 2023