Ανήλικος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή στη Θεσσαλονίκη

Από τους αστυνομικούς

του Τμήματος

Ασφάλειας Βέροιας

anilikos-sinelifthi-gia-diakinisi-narkotikon-kai-paranomi-oplokatochi-sti-thessaloniki

Για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη ένας ανήλικος το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023) από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.Φωτογραφία από Dennis Weiland από το Pixabay

Για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη ένας ανήλικος το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023) από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συντονισμένη

αστυνομική επιχείρηση

Ο συγκεκριμένος ανήλικος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 170 γραμμαρίων.

Επίσης, στην οικία του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένα στοιχεία.

Για τη καραμπίνα διαπιστώθηκε πως τη κατείχε παράνομα.

anilikos-sinelifthi-gia-diakinisi-narkotikon-kai-paranomi-oplokatochi-sti-thessaloniki 2

Τα ευρήματα εκ της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του ανήλικου στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία-Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχηματισμός δικογραφίας

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

©Typologos.com 2023