Κτηνοτρόφος αφαίρεσε δέκα αρνιά από άλλη κτηνοτροφική μονάδα στη Νέα Μεσήμβρια

Κλοπή σε κατάστημα

στη Χαλκιδική

Αφαίρεσε λιπάσματα

από οικία

στην Ημαθία

jpeg-optimizer_Ktinotrofos-afairese-deka-arnia-apo-alli-ktinotrofiki-monada

Δέκα αρνιά φέρεται ότι αφαίρεσε ένας 55χρονος αλλοδαπός κτηνοτρόφος  μέσα στις πρώτες έξι ημέρες του Απριλίου 2023 από μια άλλη κτηνοτροφική μονάδα στη περιοχή της Νέας Μεσήμβριας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Φωτογραφία από David Mark από το Pixabay 

Δέκα αρνιά φέρεται ότι αφαίρεσε ένας 55χρονος αλλοδαπός κτηνοτρόφος μέσα στις πρώτες έξι ημέρες του Απριλίου 2023 από μια άλλη κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στη περιοχή της Νέας Μεσήμβριας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο 22 Απριλίου συνελήφθησαν τρεις άνδρες, διότι έκλεψαν χρήματα,  φορητό υπολογιστή μαζί με προϊόντα από κατάστημα στη Χαλκιδική και οι αστυνομικοί «φόρεσαν» χειροπέδες σε ένα άλλον άνδρα για κλοπή λιπασμάτων στην Ημαθία.

Εξιχνίαση υπόθεσης

ζωοκλοπής        

Αναλυτικότερα, μία υπόθεση ζωοκλοπής σε κτηνοτροφική μονάδα εξιχνίασαν οι αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 55χρονου αλλοδαπού κτηνοτρόφου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 55χρονος αλλοδαπός έδρασε από την Τρίτη 4 έως και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, οπότε διέρρηξε μια κτηνοτροφική μονάδα, που λειτουργεί ένας 57χρονος στη περιοχή της Νέας Μεσήμβριας και αφαίρεσε 10 αρνιά.

Σε έρευνα της κτηνοτροφικής μονάδας του δράστη βρέθηκαν 2 αρνιά που είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η κλοπή στο κατάστημα  

στη Χαλκιδική

Για κλοπή σε κατάστημα, όμως, συνελήφθησαν, τρεις άνδρες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας κατά το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες έδρασαν νωρίτερα την ίδια ημέρα, οπότε παραβίασαν κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 680 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και προϊόντα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες και αποδόθηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Επίσης, στη κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.

afairese-siskevasias-lipasmaton-stin-imathia

Από την έρευνα προέκυψε πως ο δράστης ενήργησε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023, οπότε παραβίασε περίφραξη μιας οικίας  σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε συσκευασίες λιπασμάτων αξίας 400 ευρώ. Φωτογραφία από igorcoraine από το Pixabay 

Η κλοπή των λιπασμάτων

στην Ημαθία

Για το ίδιο αδίκημα συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 23 Απριλίου 2023 κι ένας άνδρας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε περιοχή της Ημαθίας. Από την έρευνα προέκυψε πως ο δράστης ενήργησε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023, οπότε παραβίασε περίφραξη μιας οικίας σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε συσκευασίες λιπασμάτων αξίας 400 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, ενώ κατελήφθη να το οδηγεί  χωρίς να έχει άδεια ικανότητα οδήγησης.

©Typologos.com 2023