Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

 Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-defteras-27-martiou-2023

Η Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 «επενδύει» στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach,Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από Medusa_Print_Art από το Pixabay 

Η Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 «επενδύει» στα σχέδια όλων των ζωδίων, όπως τα αναφέρει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach,Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεση να ακούσετε τους προβληματισμούς των ανθρώπων που αγαπάτε, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και υπεύθυνους. Σε περίπτωση που εστιάσετε μία λάθος συμπεριφορά του συντρόφου σας, μην είστε παρορμητικοί σε συζητήσεις και δείξτε κατανόηση στα συναισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Η ημέρα, ίσως είναι πιεστική για εσάς και δε θα αφήσει τη φαντασία και την έμπνευσή σας, να δημιουργήσουν. Βαδίστε με πιο αργά βήματα και αφήστε τις υπερβολές, κατά μέρος. Η ενασχόληση με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ή με τη μόρφωσή σας, θα είναι πιο ενδιαφέρουσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, ή τις νομικές ή τις περιουσιακές διαφορές, ιδίως με συγγενικά άτομα, θα σας αναστατώσουν και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι. Μην αντιδράσετε παρορμητικά. Αντ’ αυτού, προβείτε σε συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων, οι οποίες θα εξελιχθούν σε χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Εξετάστε με λεπτομέρεια θέματα που αφορούν στον οικονομικό σας τομέα κι απαιτούν να βρείτε λύσεις. Βρεθείτε σε χώρους με τους οποίους έχετε κοινά πιστεύω ή ενδιαφέροντα κι απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας. Η αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας, θα αναδείξουν τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ

♌Η αρνητική σας διάθεση, μπορεί να εμποδίσει τα σχέδια σας, αφού σας αποτρέπει από ενέργειες που είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Η διαχείριση των οικονομικών σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όταν εξετάσετε με λεπτομέρεια τις δυσκολίες κι αποφύγετε επιπόλαια έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Η εξέταση των συναισθημάτων τρίτων ατόμων, θα γίνει το κίνητρο για να αποφευχθούν λανθασμένες συμπεριφορές. Αποκαλύψεις ή παρασκήνια στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μείνετε ψύχραιμοι και μην αγνοείτε τις προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

♎Η διάθεση να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, ίσως εμποδιστεί από τρίτους ή γεγονότα που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε την ημέρα να «περάσει» ελεύθερα και μην είστε εριστικοί σε συζητήσεις, που αφορούν στην ερωτική σας ζωή. Ένας περίπατος στη φύση, θα σας χαλαρώσει.

jpeg-optimizer_ta-zodia-tis-defteras-27-martiou-2023-dyo

♌Λέοντες:Η αρνητική σας διάθεση, μπορεί να εμποδίσει τα σχέδια σας, αφού σας αποτρέπει από ενέργειες που είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Η διαχείριση των οικονομικών σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όταν εξετάσετε με λεπτομέρεια τις δυσκολίες κι αποφύγετε επιπόλαια έξοδα.Φωτογραφία από Medusa_Print_Art από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Η επικοινωνία με τα συγγενικά πρόσωπα ή τους φίλους, θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Απρόοπτα ζητήματα θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Η καθαρή σκέψη και η εμβάθυνση στο να εξετάσετε τα συναισθήματά σας, θα είναι το «κλειδί» για να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Συναισθήματα μοναξιάς κι απομόνωσης, θα διακατέχουν τις σκέψεις σας και θα τις επηρεάζουν αρνητικά. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Η υπομονή και η καρτερία, θα είναι αρωγοί στο να μείνετε ισορροπημένοι. Αποφύγετε, τα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Η αυτοπεποίθηση στις επαγγελματικές υποθέσεις, θα είναι το «βάθρο» για να επιτύχετε τα σχέδια σας. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις ή αποφάσεις. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συμβόλαια και συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Ξεπεράστε συναισθήματα που μπορούν να σας καταπιέζουν ή να δημιουργούν ασφυκτικά όρια στη προσωπική ζωή σας. Η ημέρα, δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα γάμου ή συνεργασιών, εξαιτίας της απότομης εναλλαγής της διάθεσής σας. Ασχοληθείτε με κάτι πιο χαλαρό και ανάλαφρο.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Προκαταλήψεις θα επηρεάσουν αρνητικά τις αποφάσεις σας και ίσως να σας κάνουν στενόμυαλους σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξή σας. Προγραμματίστε μία έξοδο, με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η άθληση, η γιόγκα ή και ο διαλογισμός, θα σας απελευθερώσουν από την αρνητική ενέργεια.

©Typologos.com 2023