4 συλλήψεις λόγω διωκτικών εγγράφων στη Θεσσαλονίκη

Κι άλλες 8

για ναρκωτικά  

jpeg-optimizer_4-sillipseis-logo-dioktikon-egrrafon-sti-thessaloniki

Τέσσερα άτομα συνέλαβε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023, διότι σε βάρος αυτών είχαν εκδοθεί διωκτικά έγγραφα.Φωτογραφία: “Taki Oikonomidi St., Thessaloniki, Greece” by Tilemahos Efthimiadis is licensed under CC BY 2.0

Τέσσερα άτομα συνέλαβε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023, διότι σε βάρος αυτών είχαν εκδοθεί διωκτικά έγγραφα.

Πως έγιναν

οι συλλήψεις

Οι αστυνομικοί των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενήργησαν επιστάμενες έρευνες και συστηματικούς ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν 4 φυγόποινους ή καταζητούμενους δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Η πρώτη σύλληψη

Στη πρώτη περίπτωση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας κατά τη διάρκεια του μεσημεριού της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου του 2023 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συνέλαβαν ένα 31χρονο αλλοδαπό.Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 7 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης.

Οι συγκεκριμένες πράξεις τελέστηκαν κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από το 2016 έως και το 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη σύλληψη

Τη δεύτερη σύλληψη πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας- Χορτιάτη κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου του 2023, οπότε «πέρασαν χειροπέδες» σε ένα 64χρονο. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε  μια απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5  ετών, χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 6 μήνες, για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της «φυγής» οδηγού και της οδήγησης οχήματος υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Η τρίτη σύλληψη

Στη τρίτη περίπτωση κατάφεραν τα μέλη του Τμήματος Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης να συλλάβουν ένα 53χρονο κατά τη διάρκεια του απογεύματος της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου του 2023, διότι σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του Πρωτοδικείου Καβάλας, με το οποίο διαταζόταν η σύλληψη και η ενώπιον προσαγωγή για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Η τέταρτη σύλληψη

Τη τέταρτη σύλληψη, που αφορούσε σε ένα 34χρονο, πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου του 2023 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης του 3ου Ανακριτικού Τμήματος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απολογία, διότι κατηγορείται για ληστεία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

4-sillipseis-logo-dioktikon-egrrafon-sti-thessaloniki-dyo

Mέσα σε 24 ώρες κατάφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να συλλάβουν οκτώ άτομα για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές του νομού. Φωτογραφία: “Thessaloniki, Greece” by Tilemahos Efthimiadis is licensed under CC BY 2.0

    Οκτώ συλλήψεις

για ναρκωτικά

στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, μέσα σε 24 ώρες κατάφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να συλλάβουν οκτώ άτομα για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές του νομού και σε βάρος αυτών σχημάτισαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι  8 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023