Για απόπειρα ληστείας συνελήφθη 57χρονος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

25 συλλήψεις για ναρκωτικά

 μέσα σε 5 ημέρες

Εξόρμηση αστυνομικών

στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

jpeg-optimizer_gia-apopeira-listeias-sinelifthi-57chronos-sti-thessaloniki

Για απόπειρα ληστείας καταστήματος τύπου μίνι-μάρκετ συνελήφθη ένας 57χρονος το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.Φωτογραφία από preserved-eggs από το Pixabay

Για απόπειρα ληστείας καταστήματος τύπου μίνι-μάρκετ συνελήφθη ένας 57χρονος το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ πραγματοποιήθηκαν 25 συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε 5 ημέρες και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εξόρμηση το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης.

Η σύλληψη

του επίδοξου ληστή

Ο επίδοξος ληστής του καταστήματος τύπου μίνι-μάρκετ συνελήφθη έπειτα από την άμεση κινητοποίηση των μελών του πληρώματος ενός περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Τι προέκυψε

από την αστυνομική έρευνα

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ο 57χρονος εισήλθε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 σε κατάστημα τύπου μίνι-μάρκετ, που λειτουργούσε σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Εκεί απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο υπάλληλο του καταστήματος και απαίτησε να του παραδώσει προϊόντα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας- Τριανδρίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

25 συλλήψεις

για ναρκωτικά

στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, μέσα σε πέντε ημέρες από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 9 έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα για ναρκωτικά από τους αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της ομώνυμης περιφερειακής ενότητας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

Μεταξύ άλλων, τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023 συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός στο Κορδελιό, διότι κατείχε αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

jpeg-optimizer_gia-apopeira-listeias-sinelifthi-57chronos-sti-thessaloniki 2

Τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023 πραγματοποίησαν εξόρμηση οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης, όπου έλεγξαν 21 άτομα και πραγματοποίησαν 3 προσαγωγές.Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay

Εξόρμηση των αστυνομικών

στο κέντρο

της Θεσσαλονίκης

Τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023, όμως, πραγματοποίησαν εξόρμηση οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης, όπου έλεγξαν 21 άτομα και πραγματοποίησαν 3 προσαγωγές.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

©Typologos.com 2023