64χρονος είχε δέσει με ιμάντα σκυλί εξωτερικά του οχήματός του και συνελήφθη στη Θέρμη

Δύο οδηγοί οδηγούσαν

υπό την επήρεια αλκοόλ

στη Καλαμαριά

Δύο άτομα συνελήφθησαν

για παράνομη παραμονή

στη χώρα

64chronos-eiche-desei-me-imanta-skili-exoterika-tou-ochimatos-tou

Ένας 64χρονος είχε δέσει με ιμάντα σκυλί εξωτερικά του οχήματός του και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου 2023 στη Θέρμη.Φωτογραφία από Sunny Daye από το Pixabay

Ένας 64χρονος είχε δέσει με ιμάντα ένα σκυλί εξωτερικά του οχήματός του και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου 2023 στη Θέρμη, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιουλίου συνελήφθησαν δυο οδηγοί ΙΧ στη Καλαμαριά, γιατί οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Διερεύνηση καταγγελίας

για παράβαση του νόμου

περί προστασίας των ζώων

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης διερεύνησαν μια καταγγελία για μία υπόθεση που αφορούσε στη παράβαση της νομοθεσίας για τη προστασία των ζώων. Έτσι, οι αστυνομικοί κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 28 Ιουλίου 2023 κατέλαβαν έναν 64χρονο εντός αγροτικού αυτοκινήτου να έχει προσωρινά σταματήσει λόγω του ερυθρού σηματοδότη στη Θέρμη κι εξωτερικά του οχήματος να έχει δεμένο με ιμάντα ένα σκύλο, προκειμένου να το οδηγήσει σε κτηνοτροφική μονάδα!

Οι αστυνομικοί «προχώρησαν» άμεσα στη σύλληψη του 64χρονου και σε βάρος του άνδρα σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

64chronos-eiche-desei-me-imanta-skili-exoterika-tou-ochimatos-tou 2

Tα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν δυο οδηγοί ΙΧ στη Καλαμαριά, γιατί οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ. Φωτογραφία από Michael Anderson Vincent από το Pixabay

Δύο οδηγοί οδηγούσαν

υπό την επήρεια αλκοόλ

στη Καλαμαριά

Ελέγχους με στόχο την οδική ασφάλεια, όμως, πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου σε όλη την ομώνυμη περιφερειακή ενότητα.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων εκ των αστυνομικών της ομάδας ΟΕΠΤΑ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2023 στη περιοχή της Καλαμαριάς. Εκεί εντόπισαν δύο οδηγούς να κινούνται υπό την επήρεια αλκοόλης με επιβατικά οχήματα και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Δύο άτομα συνελήφθησαν

για παράνομη παραμονή

στη χώρα

Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής  28 έως  και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2023, όμως, διενεργήθηκαν έλεγχοι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του δημοτικού διαμερίσματος Φιλαδέλφειας, καθώς και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχειρησιακής δράσης ελέγχθηκαν 99 άτομα και 8 οχήματα, ενώ έγιναν 22 προσαγωγές. Συνελήφθησαν, δε, 2 από αυτά τα άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Παρόμοιες δράσεις των αστυνομικών θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

©Typologos.com 2023