2 άτομα συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων στην Ημαθία

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας

Κατασχέθηκαν  

ένα πολεμικό τουφέκι

τύπου «Καλάσνικοφ»

γεμιστήρες και φυσίγγια

2-atoma-sinelifthisan-gia-paravasi-tis-nomothesias-peri-oplon-stin-imatnia 2

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθησαν δύο άνδρες (Έλληνες) από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κατά τη διάρκεια του απογεύματος της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Ημαθίας. Φωτογραφία από Jörg Husemann από το Pixabay

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθησαν δύο άνδρες (Έλληνες) από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κατά τη διάρκεια του απογεύματος της Τρίτης 22  Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Ημαθίας.

Τι απέδωσε η έρευνα

των αστυνομικών

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ερεύνησαν την οικία ενός Έλληνα, όπου εντοπίστηκαν 26 φυσίγγια πολεμικού τουφεκίου να βρίσκονται επιμελώς κρυμμένα μέσα σε ντουλάπα.

Τα 26 φυσίγγια κατασχέθηκαν.

 Κατόπιν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη κεραμοσκεπή της διπλανής οικίας του δεύτερου Έλληνα, όπου εντόπισαν ένα πολεμικό τουφέκι τύπου «Καλάσνικοφ», 2 γεμιστήρες και 11 ταχυγεμιστήρες με συνολικά 90 φυσίγγια.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από κεραμίδι και κατασχέθηκαν.

jpeg-optimizer_2-atoma-sinelifthisan-gia-paravasi-tis-nomothesias-peri-oplon-stin-imatnia

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη κεραμοσκεπή της διπλανής οικίας του δεύτερου Έλληνα, όπου εντόπισαν ένα πολεμικό τουφέκι τύπου «Καλάσνικοφ», 2 γεμιστήρες και 11 ταχυγεμιστήρες με συνολικά 90 φυσίγγια. Φωτογραφία-Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχηματισμός δικογραφίας

Το συγκεκριμένο πολεμικό όπλο θα αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

©Typologos.com 2023