«Τη ζωή ακολούθησαν» με τον Πέτρο Γαϊτάνο στο Γ.Ν. “Γ. Παπανικολάου”

0
406
15:28:35,08/09/2018
Σε μια μυσταγωγία “παρέσυρε” όλους ο Πέτρος Γαιτάνος στο νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου”

Τη ζωή «ακολούθησαν» όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην  ειδική συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018  στο Γενικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  «Γεώργιος Παπανικολάου».

Στον κατάμεστο χώρο του νοσοκομείου, όπου φιλοξενήθηκε η συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου «ταξίδεψαν» άπαντες στην παράδοση και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών, τα οποία είχαν  ειδικά επιλεγεί για την περίσταση.

Άλλωστε, η  συναυλία  ήταν σχεδιασμένη κατά βάση και   προτεραιότητα για τον ασθενή, τα κοντινά πρόσωπά του και όλο το  ιατρικό – νοσηλευτικό – διοικητικό ή άλλο προσωπικό,   το οποίο  ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επείγουσας περίθαλψης που παρέχει το νοσοκομείο τριτοβάθμιας φροντίδας «Γεώργιος Παπανικολάου».

Η αριστοτεχνική ερμηνεία του Πέτρου Γαϊτάνου και η επικοινωνιακή ικανότητά  του συναντήθηκαν με την άμεση ανταπόκριση και θερμή διάθεση του κοινού.

Ήταν μια ιδιαίτερα βραδιά «ζεστή»  σε συναισθήματα και σκέψεις με το  γνωστό καλλιτέχνη να παρασέρνει το κοινό που τραγούδησε μαζί του, διάφορες  αγαπημένες μελωδίες.

Σύμφωνα με τα μέλη της  διοίκησης του  Γενικού νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» ,αναδείχθηκε  με θετικό πρόσημο όλο  το εγχείρημα, το οποίο αποτέλεσε μια κίνηση εξωστρέφειας για το προσωπικό, αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης, υπενθυμίζοντας ότι το βέλτιστο αγαθό είναι η υγεία… «Ακολουθώντας τη ζωή».

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

four + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.