Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

13:25:41,08/08/2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Η σταθερότητα σας και η πρωτοβουλία που παίρνετε σε σοβαρές υποθέσεις, δίνουν την αίσθηση ενός σταθερού ατόμου, για οποιαδήποτε συμβουλή προκύψει να δώσετε στους γύρω σας. Μπορεί όμως, να εμφανίσετε μία ψυχρή συμπεριφορά, απέναντι στα οικεία πρόσωπά σας, εξαιτίας της φορτισμένης κατάστασης που υπάρχει. Μπορείτε να το ελέγξετε και να το αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό είναι να αποφεύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να είστε πιο κατασταλαγμένοι στις αποφάσεις,  που θέλετε να πάρετε. Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με το/τη  σύντροφό σας, είναι ικανή να ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της ευαισθησίας σας και χάσετε τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία σας. Δεν χρειάζεται, να βλέπετε τα πράγματα από την αρνητική πλευρά τους,  και μόνο, και να σας αποξενώνουν από δραστήριες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διπλωματική συμπεριφορά σας, θα σας ανοίξει το  δρόμο για νέες συνεργασίες και το ένστικτό σας, θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα κυλίσει με ηρεμία, αποφεύγοντας απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΛΕΩΝ

Οι απαντήσεις που περιμένετε να λάβετε, στον επαγγελματικό χώρο σας,  είναι ανάλογες με τις κινήσεις του παρελθόντος. Μία συνάντηση με τους συναδέλφους σας, ίσως είναι καθοριστική για το μέλλον σας. Οι συγκρούσεις που έχουν προκύψει σε προσωπικά θέματα με αγαπημένα πρόσωπά  σας, είναι σε θέση να εκμηδενιστούν, εφόσον η πρόθεσή σας είναι θετικά προσκείμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητα και η προσδοκία σας, να βρεθείτε κοντά σε κόσμο και να επικοινωνήσετε, είναι αρκετά εποικοδομητική για το μέλλον σας,  και θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες συνεργασίες. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον, το οποίο θα σας επιτρέψει να κινηθείτε ελεύθερα και δημιουργικά, το έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι αρκετά επιρρεπής και σας εμποδίζει να φανείτε δυναμικοί, και δημιουργικοί, στον τομέα της εργασίας σας. Μην αφήνετε την ψυχολογία σας, να σας επηρεάζει αρνητικά, απλά σκεφτείτε πιο θετικά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα σας ευνοεί για κλείσιμο συμφωνιών και νέων συνεργασιών, εφόσον έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο προηγουμένως και βρίσκεστε στην ανάλογη ετοιμότητα. Η πρόταση που μπορεί να γίνει από αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι ευκαιρία να την εκμεταλλευτείτε, διότι θα υπάρξει ένα κλίμα συμφιλίωσης μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, τα πράγματα μπορούν να πάρουν τη θέση που τους καθορίζετε και να φτάσουν στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Σκεφτείτε ξεκάθαρα, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να κρατήσετε ψηλά τις προδιαγραφές σας. Η διάθεση να καλύψετε επιθυμίες προσωπικού περιεχομένου, είναι αρκετά έντονη σήμερα και οι σκέψεις, γίνονται πράξεις. Ακολουθείστε το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας, να παρουσιάσει οξύθυμη συμπεριφορά στους γύρω σας, εξαιτίας παρελθοντικών θεμάτων. Είστε πολύ ευφυείς, για να σας οπισθοδρομήσουν εμβόλιμες καταστάσεις, δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η πρόθεση να ευχαριστήσετε το/τη  σύντροφό σας, είναι αρκετά έντονη και μπορεί να υπάρξει γαλήνη στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε περισσότερο επιφυλακτικοί, στις προτάσεις που θα ακούσετε από το γύρω περιβάλλον, αποφεύγοντας τα αρνητικά σημεία, τα οποία  μπορεί να προκύψουν. Μία ανάλαφρη διάθεση, θα εμφανιστεί προς αγαπημένα πρόσωπά σας.  Όμως,  σήμερα, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να κάνετε πράγματα δημιουργικά και καινοτόμα, που σας χαράζουν έναν νέο δρόμο. Αποφύγετε όμως, παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Στην προσωπική ζωή σας, βάλτε λίγο φρένο στις επιθυμίες σας, μην φανείτε ασυνεπής στους γύρω σας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

17 − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.