Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018

0
57
Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018

Aπό το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:16:47,08/04/2018

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που λειτουργείτε σήμερα, μπορεί να σας ανατρέψει τα σχέδια  σας, δείχνοντας μία αρνητική συμπεριφορά προς τους άλλους γύρω σας. Προσοχή, μην κάνετε υπέρμετρες κινήσεις, τις οποίες θα μετανιώσετε στο μέλλον. Ενώ, έχετε τη  θέληση να πλησιάσετε τα αγαπημένα πρόσωπά σας, οι αρνητικές σκέψεις θα σας εμφανίσουν προβλήματα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακές καταστάσεις του παρελθόντος, θα εμφανιστούν σήμερα στο προσκήνιο και θα σας τραβήξουν την προσοχή. Διατηρήστε μία συνοχή στις σκέψεις σας, στηριζόμενοι στην ανωτερότητα που διακατέχεστε,  χωρίς να σας πλαισιώνουν ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανεπτυγμένη επικοινωνία σας και η κοινωνικότητά σας, είναι έντονα σημάδια του χαρακτήρα σας, ώστε μπορούν να σας στηρίξουν στην επαγγελματική αναζήτησή σας. Η διάθεση να συμφιλιωθείτε  με άτομα, τα οποία  σας περιβάλλουν,  είναι αρκετά έντονη σήμερα και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η ψυχολογική διάθεσή σας,  είναι αρκετά αμφίδρομη και δε  σας επιτρέπει να χειριστείτε σωστά τις υποθέσεις σας. Ενώ, θέλετε να κατακτήσετε την επαγγελματική σταθερότητά σας, περιορίζεστε στην κριτική των άλλων. Μην ξεχνάτε ότι η ανεπτυγμένη διαίσθησή σας, μπορεί να γίνει ο κατάλληλος οδηγός, ακόμα και στην προσωπική ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η λάμψη της προσωπικότητάς σας, σήμερα διαχέεται στην ατμόσφαιρα και σας δίνει το κίνητρο να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα.  Ο κόσμος γύρω σας, έχει μία θετική όψη σήμερα και τα συναισθήματά σας, έχουν αγνή πρόθεση, φέρνοντας τα αγαπημένα πρόσωπά σας,  πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολιτική που χρησιμοποιείται για να διευθετήσετε τον οικονομικό σας παράγοντα, είναι μεθοδευμένη και φέρει θετικά αποτελέσματα. Σήμερα, λοιπόν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, αφήνοντας για άλλη ημέρα την πραγμάτωση των σχεδίων σας. Η προσπάθειά σας, να κάνετε μία νέα αρχή με το/τη  σύντροφό σας, θα οφείλετε στις δικές σας,  προθέσεις. Κατακτήστε, αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους/ευτυχισμένες.

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δε  φτάνουν μόνο οι προτάσεις και τα σχέδια να κατακτήσετε μία ισχυρή θέση στον επαγγελματικό τομέα σας, αλλά απαιτείται να υπάρχει και μια ειλικρινής στάση από τους συνεργάτες. Σήμερα, θα εστιάσετε, λοιπόν,  στα συναισθήματα των άλλων  και στις προθέσεις τους. Ο συναισθηματικός κόσμος σας, βρίσκεται σε μία ετοιμότητα, ώστε να δεχθείτε προκλήσεις από το/τη  σύντροφό σας και να τις διαχειριστείτε με θετικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας,  και θα σας μειώσουν τη δημιουργικότητά σας, εφόσον θα νιώσετε κάποια κούραση, κυρίως ψυχολογική. Μη σας απογοητεύει το καθεστώς αυτό, εφόσον έχετε τη  δύναμη να προσφέρετε πολλά περισσότερα  σε  εσάς και στους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα βοηθά να χαράξετε το  δρόμο της επιτυχίας σας, βάζοντας σε τάξη τα δεδομένα,  που έχετε και προσφέροντας όλες τις δυνάμεις σας, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μην επηρεάζεστε από το άγχος, που προκαλεί η καθημερινότητα και οι ευθύνες. Στην προσωπική ζωή σας, θα ακολουθήσετε δρόμους διασκέδασης με τους φίλους ή το/τη  σύντροφό σας. Κάντε το, εξάλλου, το αξίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφυγή των υποχρεώσεων, ίσως είναι μία αντίδραση λόγω της έντονης κούρασης που έχετε υποστεί στο παρελθόν και αποζητάτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, και να χαλαρώσετε. Η στροφή προς το σπίτι, με άτομα φιλικά, τα οποία εμπιστεύεστε, θα σας δώσουν την ανάσα που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις γύρω σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα σας, κάνουν έντονα την παρουσία τους, και σας σπρώχνουν προς την συγκεκριμένη οδό,  η οποία  θα σας φέρει την πρόοδο. Αδράξτε, την ευκαιρία, χωρίς να επαναπαύεστε, ότι φτάσατε στο τέλος. Μία συναισθηματική αστάθεια, θα σας οδηγήσει να ψάξετε άτομα, τα οποία  μπορούν να σας ακούσουν και να σας συμπαρασταθούν στην προσωπική ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα  θα κυλίσει ήρεμα στον χώρο της  εργασίας σας,  και θα αισθανθείτε τη ρουτίνα, ως εμπόδιο της δημιουργικότητάς σας. Θα στρέψετε, λοιπόν την προσοχή σας, στη  σχέση σας,  και μία γλυκύτητα των τρόπων σας, θα γεφυρώσει τις εντάσεις του παρελθόντος.

©Typologos.com 2018

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

seven − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.