Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018

0
170

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

14:26:15,08/09/2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Την ψυχολογική κατάστασή σας, χρειάζεται να την ισορροπήσετε και να φανείτε δυναμικοί, χωρίς να επιμείνετε σε προκαταλήψεις του παρελθόντος.

Δείτε, πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας, αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις. Η συντροφικότητα, είναι απαραίτητη σήμερα και οι κινήσεις σας,  μπορούν να βοηθήσουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αναλύετε, τα γεγονότα στην προσωπική ζωή, δίνοντάς τους,  μεγάλη έμφαση  και απομακρύνεστε από την ουσία. Ίσως,  αυτός ο τρόπος σας σας κάνει να χάνετε το  στόχο σας. Τα άτομα, που σας πλησιάζουν και ζητούν τη συμβουλή σας, σας δείχνουν πόσο τους είστε απαραίτητοι, φτιάχνοντάς σας,  τη  διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, σας κάνουν πιο δυνατούς και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας, σε θέματα που σας απασχολούν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα σας. Τα συναισθήματά σας, λειτουργούν με αρμονία και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας,  με αγαπημένα πρόσωπά σας, χωρίς να υπάρχουν διενέξεις ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να αναζητήσετε την αίσθηση ασφάλειας και τείνετε να στραφείτε προς το μέρος που σας το προσφέρει. Το σπίτι και τα αγαπημένα πρόσωπά σας, σας προσδίδουν την εμπιστοσύνη που αναζητάτε. Προσπαθήστε να βάλετε σε σειρά, τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η οργάνωση και η δομή, που θα ακολουθήσετε στα επαγγελματικά σχέδια  σας,  θα είναι πολύ σημαντική, για την ολοκλήρωσή τους. Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε σε χώρους με το/τη  σύντροφό σας, που θα περάσετε ευχάριστα. Επιδιώξτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας,  απέναντι σε όσους συνεργάζεστε και απομακρυνθείτε από οξύθυμες συζητήσεις, διότι μπορεί να διαβάλλετε την εικόνα σας. Η ημέρα  είναι αρκετά διφορούμενη και σας επηρεάζει στις αποφάσεις σας, γύρω από προσωπικά θέματά σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια σας,  και πράξτε ανάλογα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από καθημερινά ζητήματα και να σκεφτείτε τις ανησυχίες σας. Η διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντά  σας, είναι σημαντική, παρατηρώντας από μία άλλη οπτική γωνία τη στάση σας,  απέναντι στην ζωή. Περιορίστε κάποιον εκνευρισμό, που εμφανίζεται στο φιλικό περιβάλλον σας, όταν αισθάνεστε ότι δε συμβαδίζουν όσα θέλετε, με όσα θέλουν οι άλλοι. Απλά ξεκαθαρίστε τη θέση σας, με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε τη φαντασία σας, να περνάει τα όρια, απλά μείνετε σε πραγματικά γεγονότα, ώστε να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Η διάθεση σας, δεν γίνεται αρνητική μόνο από τις συγκυρίες, αλλά και από τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική φόρτισή σας, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα σας φέρουν οικονομική και επαγγελματική βελτίωση. Προσπαθήστε να εστιάσετε, σε ότι σας απασχολεί και να το ξεπεράσετε, στηριχθείτε στις δυνάμεις σας,  και στις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναχικότητας, σας διακατέχει σήμερα και η ψυχολογία σας, είναι αρκετά επηρεασμένη. Μην επιτρέψετε, να σας οπισθοδρομήσει από τα επαγγελματικά σχέδια σας και να σας βάλει φραγμούς στην εξέλιξή σας. Στην προσωπική σας ζωή, βρίσκετε ως λύση την απομάκρυνση από τους γύρω σας, μπαίνοντας στη διαδικασία εξερεύνησης του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και μπορείτε με δυναμική να στηρίξετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, φέρνοντάς τες,  στο θεμιτό αποτέλεσμα. Η εύθυμη αυτή διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες συναντήσεις και στον προσωπικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, κινείται με σταθερά βήματα και χρειάζεται να επιστήσετε τη προσοχή σας, ξεπερνώντας θέματα του παρελθόντος. Τα συναισθήματά σας, πρέπει να τα διατηρείτε σε μία ισορροπία και να μην παρουσιάζετε αρνητικές συμπεριφορές, απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπά σας, διότι θα αναπτυχθούν εντάσεις μεταξύ σας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

one × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.