Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Αυγούστου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:04,08/23/2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Οι στόχοι, που έχετε θέσει όλο αυτό το διάστημα, είναι δυναμικοί και οι βάσεις, οι οποίες τους στηρίζουν είναι εξαρτώμενες από την οξύτητα της σκέψης σας, και την επικοινωνιακή ικανότητά σας. Οι συζητήσεις, που μπορεί να προκύψουν, σε επαγγελματικά θέματα, έχετε τη δυνατότητα να τις οδεύσετε σε κατάλληλους ορίζοντες. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και απορροφήστε θετική ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο συναισθηματικός κόσμος σας, είναι αρκετά φορτισμένος με αρνητικές σκέψεις, στρέφοντας την προσοχή σας,  προς τη μοναχικότητα. Απομακρυνθείτε  από τις ανασφάλειες που σας διέπουν αυτό το διάστημα και στραφείτε προς την ψυχική ισορροπία σας. Βρείτε τρόπους και κάντε ενέργειες, που θα σας αποφορτίσουν και θα σας προσφέρουν την ευεξία, την οποία χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή ικανότητά σας, θα ανοίξει τον δρόμο για τους επαγγελματικούς στόχους σας. Μη στέκεστε σε λεπτομέρειες, χάνοντας την ουσία των πραγμάτων. Φερθείτε πιο χαλαρά, στα άτομα, τα οποία  σας περιβάλλουν και θέλουν να σας πλησιάσουν με το δικό τους, τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους στόχους,  που έχετε θέσει, θυμηθείτε ότι πρέπει να κάνετε πρώτα κάποιες ενέργειες, οι οποίες  θα στηρίξουν το αποτέλεσμα. Κάντε ένα σύντομο απολογισμό, με μεθοδευμένες σκέψεις και παρατηρήστε ταυτόχρονα τις αντιδράσεις των γύρων σας. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, προς το/τη  σύντροφό σας, βάζει γερά θεμέλια στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Το αδύνατο σημείο σας, είναι η υπερευαισθησία, την οποία δείχνετε σε κάποια θέματα, που σας αφορούν. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας,  και ακολουθείστε το ένστικτό σας, και μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας επηρεάζουν. Η ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας, θα είναι απαραίτητη για τις αποφάσεις, που είναι να λάβετε, απομακρύνοντας κάθε βιαστική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Οι συναναστροφές σας,  με τρίτα άτομα, μπορεί να σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, εφόσον τους το επιτρέψετε. Απλά αφουγκραστείτε τις συγκυρίες. Η ασταθής συναισθηματική κατάστασή σας, μπορεί να επιφέρει προβλήματα στη σχέση σας. Ακούστε απλά τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και πράξτε αναλόγως.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις, που θα λάβετε στον επαγγελματικό τομέα σας, είναι ανάλογες με τις πράξεις του παρελθόντος. Ο στόχος, που έχετε θέσει, να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχει τη δυσκολία του, αλλά η σύνεση και η επιμονή είναι οι βάσεις για να τον κατακτήσετε. Κάνοντας μία ανασκόπηση στο παρελθόν, θα σας δείξει πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στα συναισθηματικά σας,  και να κινηθείτε με τον τρόπο,  που εσείς επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας, είναι αρκετά χαρούμενη σήμερα και σας οδηγεί σε ενέργειες, που σας ανεβάζουν την ψυχολογία. Τα άτομα, τα οποία σας περικλείουν, αντιλαμβάνονται τη θετική ενέργειά σας, και στηρίζονται στις απόψεις, καθώς  και στις αποφάσεις σας. Η κατανόηση των συναισθημάτων του/της συντρόφου σας, μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα της επικοινωνίας, που έχει εμφανιστεί μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, δεν είναι σε θέση να σας στηρίξει σε αποφάσεις, τις οποίες πρέπει να πάρετε, για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε την πραγματικότητα, κατάματα. Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και με σταθερή μέθοδο, ώστε να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμά  σας. Η έλξη , την οποία μπορεί να νιώσετε από το παρελθόν, μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες, που ίσως είχατε ξεχάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οργάνωση , η οποία  έχετε και η δουλειά που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, δείχνουν την ετοιμότητά σας,  για τις συμφωνίες, που θέλετε να κλείσετε. Μία τελευταία ματιά θα σας δυναμώσει, ώστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Η διάθεση να περάσετε ευχάριστα με το/τη  σύντροφό σας, μπορεί να διακοπεί, όταν επιτρέψετε να εισβάλλουν τρίτα άτομα στη σχέση σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόθεσή σας, είναι αγνή και αφήνετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας μετατρέψουν το αποτέλεσμα. Προσοχή, σε κάθε κίνησή σας,  και στις ενέργειες των γύρων σας, αντίστοιχα. Δώστε τα πρωτεία στην δυναμική του χαρακτήρα σας, και δείξτε τις ικανότητές σας, με κάθε τρόπο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας,  και χαρίστε του, ότι του αξίζει. Το έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπεριφορά σας, μπορεί να είναι αρκετά οξύθυμη σήμερα, εξαιτίας των ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες  θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Προσέξτε τη διάθεσή σας, διότι μπορεί να παρουσιάσει συνεχόμενες μεταβολές και να εμφανίσει διενέξεις στις σχέσεις σας.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.