Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018

0
160

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:03,08/02/2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο σας, τα πράγματα θα πάρουν μία νέα τροπή, εφόσον θα εισβάλουν παρασκηνιακά θέματα και θα πάρετε άμεσα μέρος.

Αποφύγετε  τις εσωτερικές αναταραχές, οι οποίες θα σας διαβάλουν την καθαρότητα σκέψης.  Η αυτοκυριαρχία σας, είναι το κλειδί ώστε να αντιμετωπίσετε με έναν ιδανικό τρόπο τις καταστάσεις. Εστιάστε στον εσωτερικό κόσμο σας, και αντλήστε δυναμικά στοιχεία του εαυτού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σας και η επικοινωνιακή σας τάση, βοηθάει να αναδείξετε τα νέα σχέδια σας,  και να πάρετε την αποδοχή που σας αξίζει. Τα ξεκαθαρίσματα που θα συμβούν στον προσωπικό τομέα σας, οφείλονται στη  φιλική διάθεσή σας,  και στην ευαισθησία που δείχνετε στα άτομα,  τα οποία  σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματική και  η επιχειρηματική σκέψη σας,  είναι το εφαλτήριο για την επιτυχία σας, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αντίληψη σας και η διάθεση να αναλύσετε τα συναισθήματα των γύρω σας, ενδυναμώνουν την στάση σας, διότι δεν επιτρέπετε να υπάρξουν αρνητικές κριτικές, προς το άτομό σας. Η τάση, να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας, και να δώσετε την αγάπη που τρέφετε γι’ αυτούς, σας χαρακτηρίζει άτομα ευαίσθητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ιδέες σας, σας χαρακτηρίζουν και βοηθούν στην εξέλιξή σας. Η έντονη αντίληψη, που έχετε ώστε να αφουγκράζεστε τα κοινωνικά δρώμενα, σας βοηθάει την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Επιδιώξτε μία συνάντηση με τα αγαπημένα πρόσωπά σας,  και εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, δείχνοντας τη  θετική πρόθεσή σας, να επιλυθούν παρελθοντικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας, σήμερα, θα την τραβήξει ο οικονομικός παράγοντας σας, ο οποίος θα απαιτήσει δυναμικές κινήσεις για να έρθει σε ισορροπία. Διατηρήστε σε μία ισορροπία τις σκέψεις σας,  και αφήστε την κυριαρχική τάση σας, να πάρει τον πρώτο ρόλο. Μην απομακρύνεστε από την διαίσθησή σας, η οποία έχει πάντα αληθινά συναισθήματα και σας οδηγεί στον κατάλληλο δρόμο, για να υπάρξουν αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνειά σας, και η αντίληψη των συναισθημάτων, αυτών που σας περιστοιχίζουν,  είναι τα κίνητρα για να μπορέσετε να αναλύσετε σωστά προτάσεις, οι οποίες  είναι κατάλληλες για νέες συνεργασίες. Σήμερα θα αφήσετε τα συναισθήματά σας, να σας καθοδηγήσουν στις σχέσεις σας, και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικές  υποχρεώσεις, σας περιορίζουν την προσωπική ελευθερία σας,  και την δημιουργική έκφρασή σας. Προσπαθήστε, να τις ταξινομήσετε με βάση τη  σοβαρότητά τους, και αποβάλλετε το άγχος, που σας προκαλούν. Οι αθλητικές δραστηριότητες, μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διευκολύνετε, τις ενέργειες που είναι να διεκπεραιωθούν στο μέλλον, επικεντρώνοντας την σκέψη σας,  στο σωστό δρόμο. Η αποσυμφόρηση των ευθυνών και η κατανομή τους, θα διευκολύνει το έργο σας,  και η επαγγελματική αποδοχή σας, θα είναι βέβαιη. Η εξωτερίκευση του ρομαντισμού σας, θα σας χαρίσει στιγμές ευχάριστες με τα αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχική αναταραχή σας, θα σας κρατήσει μακριά από δημιουργικές ιδέες και θα σας επηρεάσει αρνητικά στο  χώρο της  εργασίας  σας. Βρείτε τον εαυτό σας, κοιτάζοντας βαθιά στην ψυχή σας , και δώστε του,  την ευκαιρία να αναγεννηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, έχει το προτέρημα να σας διατηρεί σε υψηλά επίπεδα στο  χώρο της εργασίας σας. Ενώ σήμερα, θα παρατηρήσετε να υπάρξουν προτάσεις και νέα σχέδια από συναδελφικά άτομα, διατηρήστε μία επιφυλακτικότητα για την ολοκλήρωσή τους. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία  εμπιστεύεστε και χαλαρώστε τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα διατηρηθεί σε ήρεμα επίπεδα και μία σταθερότητα θα σας συνοδεύει σε κάθε κίνησή σας. Η ανάγκη  να βρεθείτε σε περιβάλλον που σας προσφέρει γαλήνη, είναι αρκετά έντονη. Η σκέψη αυτή, θα σας ωθήσει στην εξερεύνηση του εαυτού σας, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να παρουσιάσετε σήμερα στον εργασιακό  τομέα σας και η οποία θα προκαλέσει εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν την προσοχή σας,  και σταθερότητα. Στον προσωπικό τομέα σας, θα επικρατήσει η ίδια ψυχολογία και μπορεί εύκολα να επιφέρει διενέξεις με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Διατηρείστε την ηρεμία σας,  και αφήστε τις συζητήσεις για άλλη ημέρα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

twenty − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.