Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018

0
171

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:07,08/03/2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα, σας κάνει αρκετά επιρρεπής σε καταστάσεις που τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και μπορούν να σας επηρεάσουν την ψυχολογία και να σας αγχώσουν περισσότερο. Αποφύγετε ότι σας προκαλεί εντάσεις και εστιάστε την προσοχή σας, όταν είστε έτοιμοι ψυχολογικά, ώστε να δώσετε τις κατάλληλες απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο στα επαγγελματικά σας, εφόσον σας διέπει έντονα η υπευθυνότητα. Στην προσωπική ζωή σας, η συνάντηση με τα φιλικά άτομα θα σας είναι πιο ήπια και θα φτιάξει την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις σήμερα, στον επαγγελματικό τομέα σας,  και οι ενέργειες που θα κάνετε, θα είναι ανάλογες με το κλίμα, το οποίο  θα επικρατήσει. Οι απαντήσεις, τις οποίες  θα λάβετε, θα έχουν να κάνουν με την εργασία που έχετε κάνει στο παρελθόν.  Οι συζητήσεις που θα κάνετε με το/τη  σύντροφό σας, θα βοηθήσουν να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ασχολίες σήμερα, στον χώρο της εργασίας σας, θα είναι αρκετά ευχάριστες για σας, εφόσον θα σας δοθεί το περιθώριο να δημιουργήσετε ελεύθερα, χωρίς να υπάρξουν αρνητικές κριτικές.  Η ευαισθησία και η συμπόνια που διαθέτετε για τα προβλήματα των γύρων σας, σας δίνει την ώθηση να ακούσετε τους φίλους σας,  και να τους συμβουλέψετε.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική φόρτισή σας, εμποδίζει την πρόοδο σας, διότι δε σας αφήνει να λειτουργήσετε με καθαρή λογική. Φανείτε δυνατοί και ενδυναμώστε την ψυχολογία σας, πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Το ένστικτό σας, θα είναι ο οδηγός για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, σε θέματα που σας ανησυχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευφράδεια του λόγου σας, και η ευφυής σκέψη  σας, θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας,  και θα κατακτήσετε στο μέλλον τα σχέδιά σας. Ο υγιής τρόπος σκέψης, εμφανίζεται στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Η ανανέωση στη  σχέση με το/τη  σύντροφό σας,  ή με σχέσεις του παρελθόντος, θα σας  χαρίσουν μία πιο ώριμη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση που έχετε σήμερα, θα σας δώσει δυναμικές λύσεις για επαγγελματικά θέματά  σας. Η συντροφικότητα  είναι αυτό που θα σας καλύψει και θα περάσετε όμορφα, εκφράζοντας τα αληθινά συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας, σήμερα, απαιτεί περισσότερο έλεγχο, ώστε να μην επιφέρει αρνητικές καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας. Κάποια πρόταση για έξοδο με το/τη σύντροφό σας, θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Προσοχή, όμως,  να μην εμφανίσετε μία ψυχρότητα, εξαιτίας της μεταβολής των συναισθημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιορίστε τις εσωτερικές συγκρούσεις σας, διότι αφήνουν το περιθώριο εκμετάλλευσης από τρίτα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με θέματα που σας αγγίζουν ψυχικά και με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε.  Η ψυχική σας ισορροπία, παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα και να ξεφύγετε από τα κατεστημένα. Θυμηθείτε, κάντε ενέργειες μέχρι εκεί που μπορείτε να τις στηρίξετε. Βρεθείτε  σε φιλικό περιβάλλον και ζητήστε τη συμβουλή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, και η ανάπτυξη σε νέους ορίζοντες βοηθούν την καλή λειτουργία της εργασίας σας, και σήμερα οι ενέργειες αυτές, θα καρποφορήσουν. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες, αν παρουσιάσετε μία διαφορετική συμπεριφορά. Προσπαθήστε, να την αποφύγετε, σας δίνονται τα περιθώρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα, θα σας ωθήσει σε έναν απολογισμό, μπορείτε να αντιληφθείτε τα λάθη σας,  και να ακολουθήσετε τις πραγματικές επιθυμίες σας, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Η δοτική διάθεσή σας, θα βοηθήσει να γίνουν τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα με το/τη  σύντροφό σας, και να κάνετε μία νέα αρχή.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

2 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.