Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

14:01:57,08/10/2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα, είναι γεμάτες ενέργεια και δράση, και σας οδηγούν στην επιτυχία με γοργούς ρυθμούς. Βάλτε, όμως,  φρένο, στις κινήσεις σας, διότι η διαδικασία του ρίσκου, απαιτεί την επιφυλακτικότητά σας. Στις προσωπικές υποθέσεις σας, η λειτουργία αυτή, μπορεί να σας παρουσιάσει ως ασυνεπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάση σας, απέναντι στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, απαιτεί οργάνωση και διαλλακτικότητα, ώστε να βγείτε από το αδιέξοδο,  που θα παρουσιαστεί. Η έλλειψη ευαισθησίας και η αποφασιστικότητα που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές καταστάσεις σας, μπορεί να εμφανίσει μία ψυχρότητα με κοντινά πρόσωπά  σας. Είστε σε θέση, όμως, να την αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στάση σας, απέναντι σε πρόσωπα που σας πλησιάζουν θα πρέπει να είναι επιφυλακτική, ώστε να προστατεύεστε από αρνητικές επιρροές. Εστιάστε, σε όσα θέλετε να κάνετε και διορθώστε υπέρμετρες κινήσεις, που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η καλή επικοινωνία σήμερα, μπορεί να βελτιώσει τη  σχέση με το/τη  σύντροφό σας, και να εκμηδενίσετε αρνητικά θέματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία σας, είναι ικανή να επιτρέψει σε τρίτα άτομα, να σας επηρεάσουν  και να σας περιορίσουν. Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας,  και φανείτε δυνατοί, σε κάθε περίσταση. Μείνετε μόνοι, ψάχνοντας τον εαυτό σας,  και δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις, για να ενδυναμωθείτε.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδια που έχετε προδιαγράψει στον επαγγελματικό τομέα σας, έχουν τη δυνατότητα να σας δώσουν την εξέλιξη που θέλετε. Φτάνει να τα προτείνετε στον κατάλληλο χρόνο, βασισμένα σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Ισορροπήστε τις συναισθηματικές μεταβολές σας, που σας αποπροσανατολίζουν από τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν, για την επαγγελματική εξέλιξή σας, θα δώσουν σήμερα, τα πρώτα δείγματα και θα σας ορίσουν την συνέχεια. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θέληση να βρεθείτε, σε κόσμο και να επικοινωνήσετε, περικλείεται από ένα συναίσθημα διπλωματίας. Η σκέψη αυτή, σας ωθεί σε νέες συνεργασίες και νέες ενάρξεις. Ίσως δεχτείτε βοήθεια από το κοντινό περιβάλλον σας, για θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Ακόμα και οι συμβουλές, είναι απαραίτητες για να σας βγάλουν από το αδιέξοδο, που μπορεί να νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική κατάστασή  σας, επηρεάζει αρκετά τη  διάθεσή σας,  και τις αποφάσεις σας, απέναντι στα επαγγελματικά σχέδια σας. Προσέξτε, μην απογοητεύεστε, διότι η  επιχειρηματική σκέψη σας, χρειάζεται την επιμονή και την υπομονή σας. Η επανένωση με πρόσωπο του παρελθόντος, θα σας δώσει μία ευχάριστη διάθεση και παράλληλα, θα καταλήξετε σε διαφορετικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας,  και η ευχέρεια του μυαλού σας, σας οδηγούν σε αποφάσεις και σε κλείσιμο συμφωνιών, αφού πρώτα έχετε ελέγξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Τα συναισθήματά σας, βρίσκονται σε ισορροπία.  Μην επιτρέψετε, όμως, σε τρίτους να μπουν ανάμεσά σε σας και όσους αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σας, θα κυλίσει ευχάριστα, διότι θα δείτε να καρποφορούν οι ιδέες και τα σχέδια σας. Η μελέτη και η εργασία, που έχετε πράξει στο παρελθόν, ήταν πολύ σκληρή κάνοντας ταυτόχρονα προσπάθειες, που ίσως ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις σας. Η στροφή προς τον εαυτό σας, και η ικανοποίηση επιθυμιών σας, σας δίνουν έναν άλλον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απασχολείστε τις σκέψεις σας, με πιο δημιουργικά πράγματα και απομακρυνθείτε από οξύθυμες συμπεριφορές. Διοχετεύστε την ενέργειά σας,  σε δραστικές ενέργειες και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Τα αισθήματα που τρέφετε για το/τη  σύντροφό σας, είναι αρκετά ρομαντικά και όμορφα, ώστε να περάσετε ευχάριστα μαζί του/της.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορίστε την ευαισθησία σας, απέναντι στους γύρω σας, απομακρυνθείτε από σοβαρές συζητήσεις και προσπαθήστε να βρεθείτε σε μέρη, που σας βοηθούν να συγκεντρωθείτε. Η εστίαση προς τον εαυτό σας, και ο απολογισμός όσων έχετε πράξει μέχρι και  τώρα, θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Μπορείτε να χειριστείτε πλέον τις καταστάσεις με μεγαλύτερη δυναμική.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.