Τα ζώδια της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018

0
137

Τα ζώδια της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018

Από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

07:08:26,08/05/2018

Τα ζώδια της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Από τις συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε, ώστε να λειτουργήσετε κατάλληλα σε θέματα που σας απασχολούν. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, χρειάζεται να έχετε την κατάλληλη ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή  σας, μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλειες και συγκρούσεις με άτομα που σας περιβάλλουν. Κινηθείτε πιο ήρεμα. Οι προσωπικές υποθέσεις σας, θα διαλευκανθούν και θα υπάρξει βοήθεια από άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών υποθέσεών σας,  ευνοείται  και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας, με περισσότερη ευκολία. Προσοχή, όμως, μη  φανείτε παρορμητικοί. Η διάθεσή σας, να βελτιώσετε τη  σχέση σας, είναι ικανή να σας οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έλεγχος που αισθάνεστε, από τα άτομα, τα οποία σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό χώρο σας, είναι ικανός να σας δυναμώσει και να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας,  προς τα έξω, με αποτέλεσμα να έχετε την ικανότητα να κλείσετε τις ανάλογες συμφωνίες. Μία έξοδος με αγαπημένα πρόσωπά  σας, θα συμβεί στην διάρκεια της ημέρας και θα σας φτιάξει την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή  σας, να ακολουθήσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας, σας δημιουργεί μία ανάλαφρη ατμόσφαιρα και σας βγάζει από την καθημερινότητα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με φιλικά πρόσωπα, μπορούν όμως να φέρουν εντάσεις, εξαιτίας των συναισθηματικών μεταβολών σας. Ισορροπήστε την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα μπορεί να έχει αρκετές απαιτήσεις, φέρνοντας σας,  συναισθηματική αναστάτωση. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Οι εντάσεις, που υπήρχαν στο παρελθόν με άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας, έρχονται και εντείνονται, εξαιτίας τρίτων προσώπων, τα οποία είναι αρνητικά προσκείμενοι προς εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ζήσετε ονειρικά, είναι αρκετά έντονη σήμερα και φαίνεται σε όλους τους τομείς. Στα αγαπημένα πρόσωπά  σας, η στάση αυτή μπορεί να είναι παρεξηγήσιμη, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκφράσετε, όσα νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα, να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα επαγγελματικής φύσεως. Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν στον επαγγελματικό σας,  τομέα, σας έχουν επηρεάσει. Χαλαρώστε και αφήστε να περάσει, όσο πιο ομαλά γίνεται η ημέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις σας, χρειάζονται μεθοδικότητα αλλά και οξύτητα σκέψης, για να προχωρήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο. Η διάθεση, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν, θα σας χαρίσουν σήμερα όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνετε τις εσωτερικές συγκρούσεις σας,  να εμποδίσουν την επαγγελματική πρόοδό σας. Η σταθερότητα και η καθαρότητα σκέψης  είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε. Μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα επικοινωνίας με τα αγαπημένα πρόσωπά  σας. Όμως,  έχετε την ευχέρεια να τα αποφύγετε  μέσω της ειλικρινούς  διάθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα  σας ευνοεί να οργανώσετε και να χειριστείτε τα επαγγελματικά σχέδια σας, εφόσον στο παρελθόν έχετε κάνει ήδη την ανάλογη προεργασία. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη  σχέση με το/τη  σύντροφό σας, χωρίς να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα συνεργασιών στον επαγγελματικό τομέα σας, μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα, εφόσον είστε σε ανάλογη ετοιμότητα και έχετε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αποφύγετε  συζητήσεις με το/τη  σύντροφό σας, που απαιτούν λεπτομερή ανάλυση, διότι θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσά σας. Απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα σήμερα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

two × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.