Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου ο γιατρός Κλεάνθης Μανδαλιανός

18:33:01,12/22/2018
Κλεάνθης Μανδαλιανός

O υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου, γιατρός Κλεάνθης Μανδαλιανός

Yποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου θα είναι ο γιατρός Κλεάνθης Μανδαλιανός , όπως ανακοίνωσε ο ίδιος έχοντας  δίπλα του, τον τέως δήμαρχο Ελευθερίου –  Κορδελιού Ευόσμου και επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης «Δυναμική Ενότητα – Δυναμική Παρέμβαση»  Στάθη Λαφαζανίδη και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία»  Κώστα Σωτηράκη.

Η ανακοίνωση της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου από τον κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου, η οποία αποτέλεσε και το επιτυχές επιστέγασμα πολλών και δημιουργικών συζητήσεων, καθώς και διαβουλεύσεων.

Όλες οι συζητήσεις διαμείφθηκαν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μεταξύ των τριών ανδρών,  παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή, συνεργατών  και δημοτών.

Όλους  τους ενώνει ένας και μόνον στόχος για το μέλλον του τόπου, αφού  έχουν  ένα κοινό όραμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όσους  ζουν και δημιουργούν στο  δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της  Κεντρικής Μακεδονίας .

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αφού ευχαρίστησε  πρώτα τους κ. κ. Λαφαζανίδη και Σωτηράκη λέγοντας ότι πρόκειται για εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που εργάστηκαν σκληρά για την ευημερία του τόπου.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ως ώριμη – συνειδητοποιημένη. Επίσης, τη χαρακτήρισε ως μια «σοβαρή» απόφαση ζωής για  προσφορά προς  στους δημότες και για δουλειά – δημιουργία στον τόπο.

«Μπορεί κάποιοι να με κατηγορήσουν για έλλειψη πείρας στην αυτοδιοίκηση,   αλλά κανένας δεν μπορεί να με κρίνει εκ των προτέρων. Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι – όμως – πρόθυμος, έτοιμος και διατεθειμένος να προσφέρω στο  δήμο και στους δημότες μας. Εδώ γεννήθηκα, εδώ ζω, εδώ εργάζομαι και για αυτόν τον τόπο θα αγωνιστώ με όλες μου,  τις δυνάμεις» τόνισε ο κ. Μανδαλιανός.

Παράλληλα,  διευκρίνισε  αμέσως  ότι  η απειρία διορθώνεται, η αναξιοπρέπεια και η απραξία, όμως, δεν διορθώνονται. «Ονειρεύομαι ένα δήμο με ποιότητα ζωής», είπε ο κ. Μανδαλιανός και δεσμεύθηκε για αυτό.

«Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε νέους ανθρώπους, νέες δυνάμεις, με νέα όνειρα », δήλωσε ο τέως δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου   Στάθης Λαφαζανίδης , ο οποίος  δεσμεύθηκε  ότι θα βοηθήσει τη νέα αυτή προσπάθεια και μέσα από την πολυετή εμπειρία του,  στην τοπική αυτοδιοίκηση και  τόνισε ότι θα στηρίξει τον Κλεάνθη Μανδαλινό,  όπου χρειασθεί.

« Ο Κλεάνθης Μανδαλινός είναι γνωστός, καταξιωμένος και αγαπητός γιατρός,  στην τοπική μας κοινωνία,  είναι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και όρεξη να δουλέψει για να τα κάνει πράξη, είναι αποφασισμένος  να προσφέρει και να αγωνισθεί για αυτόν τον τόπο.

Είναι  εργατικός, τίμιος , βάζει στόχους και είναι κυρίως είναι άξιος συνεχιστής της δικής μας,  παράταξης και της δικής μας,  φιλοσοφίας για τα κοινά. Για αυτό και ο συνδυασμός μας,  αποφάσισε να τον στηρίξει», τόνισε – μεταξύ άλλων –  ο κ. Λαφαζανίδης.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε άλλο δήμο δυο συνδυασμοί που στην προηγούμενη τετραετία πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό και τώρα προχωρούν σε μια τέτοια σύμπραξη», είπε ο κ. Σωτηράκης.

Ακόμα, τόνισε ότι «ο κ. Μανδαλιανός έχει τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας δήμαρχος και τα οποία χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος και η τοπική αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Σωτηράκης δήλωσε ότι ο ίδιος θα  συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου κ. Μανδαλιανού,  ενώ ο τέως δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού Ευόσμου    Στάθης Λαφαζανίδης  δημοσιοποίησε  πως αποσύρεται από τον χώρο της  τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά υπογράμμισε πως  θα στηρίξει το συνδυασμό, με άτομο της οικογένειας του.

Τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει ο κ. Μανδαλιανός τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.