Υποδοχή υφυπουργού Θεόδωρου Καράογλου στην επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου

23:43:57,08/09/2019
Θεόδωρος Καράογλου- Μαρία Αντωνίου

O υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου υποδέχθηκε την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου

Η ανάληψη   μιας  σειράς πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο την προστασία του brand name «Μακεδονία» συζητήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 στο Διοικητήριο, όπου o  υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)  Θεόδωρος Καράογλου υποδέχθηκε  την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη  Μαρία Αντωνίου.

Στη συνάντηση επικράτησε εξαιρετικό κλίμα, δεδομένου του γεγονότος ότι αμφότεροι έχουν αναπτύξει προσωπική σχέση από την κοινή  παρουσία τους, στο Κοινοβούλιο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Καράογλου με την κ. Αντωνίου βρέθηκε ο κοινός «βηματισμός» του Υφυπουργείου Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς  και του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα συζητήθηκε η ανάληψη μιας  σειράς πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο την προστασία του brand name «Μακεδονία».

Οι ίδιες πρωτοβουλίες θα στοχεύουν στην ανάδειξη των μακεδονικών προϊόντων μας,  παντού στον κόσμο.

Άλλος στόχος των συγκεκριμένων δράσεων θα  είναι  η  θωράκιση των χιλιάδων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που χρησιμοποιούν στις εμπορικές επωνυμίες τους τον όρο «Μακεδονικός»,  «Μακεδονική», και «Μακεδονικό».

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.