Χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ

16:06:55,12/19/2018

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι- Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ

H παράσταση συστήνει ξανά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τον Εμπενίζερ Σκρουτζ και όχι μόνο!

Tο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης ( Ε.Σ.Η.Ε.Μ. – Θ)  καλεί όλα τα παιδιά και την παρέα τους,  στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018 να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι», η οποία θα δοθεί στον τρίτο όροφο του κτιρίου της, που βρίσκεται στην οδό   Στρατηγού Καλλάρη 5, στη Θεσσαλονίκη.

Τα τεκταινόμενα του έργου βασίζονται στη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς.

Τα παιδιά ηλικίας 2 έως 9 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν την  περιπέτεια του Ζακ του εξερευνητή,  ο οποίος  θα τα παρασύρει μέσα σε μια βιβλιοθύελλα, θα τους συστήσει φαντάσματα από το παρελθόν και το μέλλον, καθώς και θα τους αποκαλύψει ποιος καθιέρωσε τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα!

Το θεατρικό σχήμα «Monstrare»  ετοίμασε μια φανταστική περιήγηση στις σελίδες της κλασικής δημιουργίας του Καρόλου  Ντίκενς, ενώ  συστήνει ξανά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τον Εμπενίζερ Σκρουτζ  και όχι μόνο!

Η είσοδος  θα είναι ελεύθερη και ένα  κέρασμα θα περιμένει τους μικρούς θεατές. 

Το κείμενο έγραψε  και το έργο σκηνοθέτησε η Άννα – Μαρία Ιακώβου, η  οποία σχεδίασε και το θεατρικό – παιδαγωγικό πρόγραμμα μαζί με τη Μαργαρίτα Κούτοβα.

Τη μουσική συνέθεσε ο Κώστας Χατζηγεωργίου. Τη σκηνογραφία – ενδυματολογία δημιούργησαν οι Λο & Σία.  Την αφίσα σχεδίασε η Μάγδα Δήμου. Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Καλτζίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα και ο μουσικός Κώστας Χατζηγεωργίου. Η  παράσταση διαρκεί 60 λεπτά.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.