Χριστουγεννιάτικη περιοδεία του κουκλοθιάσου Redicolo

0
70
14:59:24,12/07/2018
Αφίσα Χριστουγεννιάτικης περιοδείας «Redicolo»
Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 13 παραστάσεις θα δώσει ο Κουκλοθίασος «Redicolo» στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης περιοδείας του (2018)

Δεκατρείς παραστάσεις μέσω της  Χριστουγεννιάτικης περιοδείας  θα πραγματοποιήσει ο Κουκλοθίασος «Redicolo» το Δεκέμβριο του 2018 συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για παιδιά που διοργανώνουν οι Δήμοι, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και άλλοι φορείς, στη Θεσσαλονίκη, καθώς  και στη Βόρεια Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας της Χριστουγεννιάτικης περιοδείας του Κουκλοθιάσου «Redicolo» είναι ο «Τυπολόγος» (www.typologos.com).

Κούκλες τριών παραστάσεων του Κουκλοθιάσου «Redicolo»
Τα παιδιά συμμετέχουν από την πρώτη στιγμή στις παραστάσεις του Κουκλοθιάσου «Redicolo»

Η Χριστουγεννιάτικη περιοδεία του «Redicolo» ξεκινά την Κυριακή  9 Δεκεμβρίου 2018 από το «Πάρκο των Χρωμάτων» στην Κατερίνη. Ακολουθούν οι  παραστάσεις στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Δήμων Πυλαίας – Χορτιάτη, Παιονίας, Ηράκλειας Σερρών, Κομοτηνής και  Θάσου.

Ο Κουκλοθίασος λαμβάνει μέρος και στα Χριστουγεννιάτικα παιδικά Φεστιβάλ που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα της περιοδείας ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα!

Φωτογραφία κουκλοπαικτών «Redicolo» με κούκλες
Οι τρεις παραστάσεις του Κουκλοθιάσου «Redicolo»<μεταδίδουν πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά

Ουσιαστικά, θα «ταξιδέψουν» τρεις διαφορετικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια της φετινής Χριστουγεννιάτικης περιόδου, που είναι οι εξής: «Πινόκιο, ένα διαφορετικό Αγόρι», «Ο Κύκλος με την Κούκλα» και «Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία».

Τα τρία έργα «ανεβαίνουν» με μεγάλες χειροποίητες κούκλες και εντυπωσιακή τεχνοτροπία που συνδυάζει το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο, με ελεύθερη είσοδο και γιορτινή διάθεση  για όλα τα παιδιά του κόσμου!

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες παραστάσεις του «Redicolo»  μεταφέρονται και στο χώρο των σχολείων , ενώ  είναι κατάλληλες για μαθητές – μαθήτριες των τάξεων του νηπιαγωγείου, καθώς  και του δημοτικού.

Το πρόγραμμα της περιοδείας:

 ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

 «Ο Κύκλος με την Κούκλα» στις 12 το μεσημέρι στο  «Πάρκο των Χρωμάτων» στην κεντρική σκηνή στις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης.

ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ –  Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

«Πινόκιο, ένα διαφορετικό Αγόρι» στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης»  στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΠΥΛΑΙΑ – Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

«Πινόκιο,  ένα διαφορετικό Αγόρι» στις 6 το απόγευμα στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ – Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

«Ο Κύκλος με την Κούκλα» στις 11 το μεσημέρι στην Πολιτιστική Αίθουσα Ασβεστοχωρίου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ – Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

«Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία» στις 6  το απόγευμα του Πολιτιστικού Κέντρου  Πολυκάστρου στις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του  Δήμου Παιονίας

ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ – Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«Ο Κύκλος με την Κούκλα»  στις 6 το απόγευμα  στον  Πολυχώρο του  Δήμου Ηράκλειας Σερρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του  Δήμου Ηράκλειας Σερρών

ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

«Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία» στις 6 το απόγευμα  στην αίθουσα «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δημαρχείου Πανοράματος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Πυλαίας –Χορτιάτη.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

«Ρομπέν των Δασών, η αληθινή ιστορία» στις 5 το απόγευμα  στο «Μαγεμένο Δάσος» στην σκηνή του Πάρκου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

«Πινόκιο, ένα διαφορετικό Αγόρι», στις 11.15 το πρωί στο «Μαγεμένο Δάσος» στην σκηνή του Πάρκου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής.

ΘΑΣΟΣ – Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

«Ο Κύκλος με την Κούκλα», στις 7 το απόγευμα στο «Νησί του Αϊ Βασίλη» στο Καλογερικό στο Λιμάνι στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του  Δήμου Θάσου.

ΕΔΕΣΣΑ – Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

«Πινόκιο, ένα διαφορετικό Αγόρι» στις 7 το απόγευμα στην  αίθουσα  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο Διοικητήριο στο πλαίσιο του διήμερου Χριστουγεννιάτικου  Παιδικού Φεστιβάλ του  Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

«Ο Κύκλος με την Κούκλα», στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος στο πλαίσιο του Τριήμερου  Χριστουγεννιάτικου  Παιδικού  Φεστιβάλ στο Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ – Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

«Πινόκιο, ένα διαφορετικό Αγόρι», στις 12 το μεσημέρι στο «Μύλο των Ξωτικών» στην Κεντρική Σκηνή στις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων.

Οι παραστάσεις «Redicolo»  ταξιδεύουν όλη τη χρονιά και στα σχολεία

Όλες οι κούκλες και τα σκηνικά είναι χειροποίητα από το θίασο και έρχονται στο χώρο σας για μία μοναδική κουκλοθεατρική εμπειρία,  που θα μαγέψει μικρά και μεγάλα παιδιά! Και οι τρεις παραστάσεις προσαρμόζονται στο χώρο σας, για μικρό ή μεγάλο αριθμό παιδιών. Δείτε πληροφορίες για τις παραστάσεις του «Redicolo»   και στο www.redicolo.com

ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ

Είναι μια παράσταση για τη διαφορετικότητα κατάλληλη για  τα παιδιά  του νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου,

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ – Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η  αγαπημένη παράσταση του θιάσου είναι  κατάλληλη για παιδιά του  νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού!

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ

Η  πρώτη παράσταση του θιάσου επέστρεψε με ολοκαίνουργιες χειροποίητες τεράστιες κούκλες!

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO ταξιδεύει με τις παραστάσεις του στα σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας καθόλη τη χρονιά.

 Οι παραστάσεις είναι διαθέσιμες και για εκδηλώσεις που διοργανώνουν  οι δήμοι, φορείς και σύλλογοι σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα στη χρονιά πραγματοποιούνται και παραστάσεις για το κοινό σε διάφορες πόλεις, στις διαθέσιμες ημερομηνίες που φαίνονται στο Ημερολόγιο.

Για να οργανώσετε μία παράσταση με τον Κουκλοθίασο REDICOLO  για το σχολείο σας, το χώρο σας ή στις εορταστικές εκδηλώσεις σας, μπορείτε να  επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα με αριθμούς: 6948 – 09.23.84, 2311 –28.45.67 (Αλέξανδρος) και 6976 –05.57.90,  καθώς και 2310 –425.097 (Δέσποινα).

Τις 13 παραστάσεις κουκλοθεάτρου με ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά του κόσμου της Χριστουγεννιάτικης  Περιοδείας του κουκλοθιάσου «Redicolo» στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν να δουν οι αναγνώστες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου» και  στο Facebook στο FACEBOOK EVENT.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

17 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.