Βοήθεια σε είδη από την ΕΛ.ΑΣ. σε φορείς – ιδρύματα

21:15:03,12/28/2018
Αστυνομία- βοήθεια σε συσσίτιο

Τα είδη μοιράστηκαν σε ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν ακόμα και για ένα πιάτο φαγητό

Βοήθεια σε είδη προσέφεραν τα μέλη των αστυνομικών υπηρεσιών της Ανατολικής Μακεδονίας  και της Θράκης σε διάφορους φορείς και ιδρύματα. Η όλη εθελοντική δράση  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Τα πάντα υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πανελλήνιας  εθελοντικής συγκέντρωσης  ειδών και δώρων (τροφίμων, ειδών ρουχισμού, φαρμάκων, παιχνιδιών, βιβλίων, σχολικών κ.α.), την οποία προγραμμάτισε και πραγματοποίησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας γι’ ακόμη μια χρονιά.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν εθελοντικά  απ’  όλους τους αστυνομικούς και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περιοχή εκ του προσωπικού των διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

αστυνομία- είδη βοήθειας

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν είδη βοήθειας για μικρούς και μεγάλους

Τα είδη προσέφεραν οι αστυνομικοί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή φορείς ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς, καθώς και του έργου τους.

Αναλυτικότερα, αντιπροσωπεία αστυνομικών με επικεφαλής το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης – αστυνομικό διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη μετέβη  στις 19 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας  των Παιδικών Χωριών SOS στην Κομοτηνή, όπου παραδόθηκε βοήθεια σε είδη.

Την ίδια ημέρα παρέδωσε η αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας  παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Τραπέζι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως.

Αστυνομία - δώρα για παιδιά

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν και δώρα για παιδιά

Επίσης, αντιπροσωπεία αστυνομικών με επικεφαλής τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας – ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη παρέδωσε βοήθεια σε είδη στις 21 Δεκεμβρίου 2018 στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2018 μετέβη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, όπου παρέδωσε βοήθεια σε είδη.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2018 μετέβη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου παρέδωσε βοήθεια σε είδη.

Στις 28 Δεκεμβρίου  2018 πήγαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας – αστυνομικός διευθυντής Αθανάσιος Σέρτης και αντιπροσωπεία αστυνομικών στην Τράπεζα της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας, όπου παρέδωσαν βοήθεια σε είδη.

Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων  φορέων και ιδρυμάτων εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους, για την ευγενική αυτή προσφορά και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες, καθώς και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό των πολιτών  με σκοπό να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητάς του, και της περιουσίας του.

©Typologos.com 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.