Βεδικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2019

Από την  Τζώρτζια Μπουλιάκη,

αστρολόγο – μεταφυσική σύμβουλο, Esoteric.gr

15:18:33,02/01/2019
Τζώρτζια Μπουλιάκη - αστρολόος και μεεταφυσική σύμβουλος

Η αστρολόγος και μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη (esoteric.gr) γράφει το Βεδικό Ωροσκόπιο του 2019

Το μηνιαίο Βεδικό ωροσκόπιο βασίζεται στο Βεδικό ζώδιο σας, ο βεδικός γενέθλιος χάρτης σας βρίσκεται περίπου 23 μοίρες πίσω απ’ ότι ο γενέθλιος χάρτης της δυτικής αστρολογίας. Χρησιμοποιεί τον Αστρικό ζωδιακό κύκλο «Sidereal zodiac» και όχι τον Τροπικό ζωδιακό κύκλο «Tropical zodiac», που χρησιμοποιεί  η δυτική αστρολογία. Οι περισσότεροι θα μετατοπιστείτε σχεδόν ένα ζώδιο πίσω, απ’ ότι στο δυτικό γενέθλιο χάρτη σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διαβάσετε σωστά το ζώδιό σας, και τις μηνιαίες τάσεις, είναι να γνωρίζετε το βεδικό ηλιακό ζώδιο σας (Surya Rashi), τον ωροσκόπο (Lagna) ή το σεληνιακό ζώδιο σας (Janma Rashi), σύμφωνα με το βεδικό χάρτη σας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια διαβάστε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, ο Ήλιος αλλά και η Σελήνη, που είναι πολύ σημαντική στη βεδική αστρολογία.

Μesha (Κριός) 13/04-14/05

Μία αμοιβαία συμφιλίωση θα υπάρξει στο οικογενειακό περιβάλλον σας, και θα εξομαλυνθούν αρνητικές καταστάσεις, βελτιώνοντας έτσι την επικοινωνία, που σας έχει απομακρύνει στο παρελθόν. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά χαρούμενη και χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές. Μπορείτε να πάρετε καλές συμβουλές από μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας. Η ένωση με πνευματικούς ανθρώπους θα δώσει μία άλλη διάσταση, στη  ζωή σας, και στην επαγγελματική πορεία σας, όπου αυτό τον μήνα θα είναι αρκετά ευνοημένη. Η σκληρή εργασία που θα καταβάλλετε αυτό το μήνα, θα αντισταθμιστεί με τις οικονομικές απολαβές που θα υπάρξουν, οι οποίες θα αυξηθούν δίνοντας σας,  μία άλλη ποιότητα ζωής. Το εργασιακό κλίμα σας, θα κυλίσει με ευχάριστες συνεργασίες και εκτιμηθούν όσα έχετε κάνει μέχρι  και τώρα. Η υγεία σας, θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα αρκεί να αποφύγετε το άγχος.

Vrishabha (Ταύρος) 15/05-14/06

Ο μήνας αυτός θα καταστεί αρκετά επικερδής για σας και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Η σύνδεση με ανθρώπους του πνεύματος, θα σας είναι ευχάριστη και ίσως γίνει η αφορμή να ασχοληθείτε με νέα πράγματα και σχέδια. Ένα ευνοϊκό κλίμα  θα υπάρξει για επενδύσεις ή νέα ξεκινήματα, τα οποία θέλετε να κάνετε. Οι οικονομικές απολαβές σας, μπορεί να είναι αργές, αλλά θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Η συνετή πολιτική που θα πρέπει να  ακολουθήσετε για θέματα καριέρας, είναι να ακολουθήσετε με επιμονή τα αρχικά σχέδιά σας, και να μην παρεκκλίνετε από αυτά, για τις εφήμερες ευκαιρίες πρόσκαιρου κέδρους που θα παρουσιαστούν. Η υγεία σας, θα είναι σταθερή, αλλά είστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα και φλεγμονές. Δείξτε περισσότερη προσοχή και αποφύγετε το κρύο. Αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις σας, κρατήσετε μια απόσταση  και προσπαθήστε να εξομαλύνετε κάθε αντιπαράθεση, με το κρατήσετε μια ήρεμη στάση.

Mithuna (Δίδυμος) 15/06-14/07

Η στασιμότητα που μπορεί να δημιουργηθεί στα οικονομικά σας, είναι εξαιτίας της έλλειψης αυτοπεποίθησης, η οποία μπορεί σας απομακρύνει από πρωτοβουλίες. Οι επενδύσεις και τα νέα σχέδια  θα πρέπει προς το παρόν να επανεξεταστούν, καθώς και να παραμείνετε σε θέση αναμονής. Χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, και εκκρεμότητες που υπάρχουν, αποφεύγοντας παρορμητικές ενέργειες. Αποφύγετε να δημιουργήσετε μέσα σε αυτό το μήνα νέα έξοδα. Τα επαγγελματικά ταξίδια και οι συνεργασίες μπορεί να είναι επικερδή και να σας φέρουν νέες προοπτικές, καθώς και ευκαιρίες για το μέλλον. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα βελτιωθεί αρκετά και θα έχει την εύνοια που επιζητάτε, εφόσον θα έχετε το περιθώριο συζητήσεων με ειλικρινά συναισθήματα. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, επίσης, θα εξελιχθεί σε ένα αρμονικό κλίμα και η εξέλιξη των παιδιών της οικογένειας θα σας προσφέρει μία ικανοποίηση.

Karka (Καρκίνος) 15/07-14/08

Η οικονομική κατάστασή σας, χρειάζεται μία διπλωματική στάση από την πλευρά σας, διότι αυτός ο μήνας δεν είναι ο κατάλληλος για ρίσκα και νέες ενέργειες. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί και να μην πιέζετε τον εαυτό σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα είναι ελάχιστες και ίσως μία απογοήτευση έρθει στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να μετατρέψετε το άγχος, που νιώθετε σε ενέργεια. Η υγεία σας, είναι πολύ σημαντική αυτή την περίοδο, θα πρέπει να την ενισχύσετε,  ώστε να μην αποδυναμωθεί, εξαιτίας των υπερβολικών πιέσεων που δέχεστε. Οι επαφές με ταλαντούχους ανθρώπους, θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας, όπου θα ενισχύσετε την ολοκλήρωση των επιθυμιών σας, δίνοντας μία άλλη διάσταση στην ζωή σας. Η καριέρα σας, θα έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί, κυρίως όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα καλλιτεχνικά ή επιτελείτε κοινωνικό έργο.

Simha (Λέοντας) 15/08-15/09

Ο επαγγελματικός τομέας σας, θα είναι σε ανοδική πορεία αυτό το μήνα και θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη από άτομα κυρίως του γυναικείου φύλλου. Οι συνεργασίες σας, με άτομα που έχουν ταλέντο και διακρίνονται από την πορεία τους μέχρι  και σήμερα, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας, εμπλουτίζοντας σας, με εξαιρετικές ιδέες. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να μετριάσετε τις δαπάνες και τις σπατάλες, διότι σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και μπορείτε να χάσετε τον έλεγχο. Οι οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων, ίσως δε θα είναι στο ύψος,  που επιθυμείτε και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μία αναστάτωση στην οικονομική επιφάνειά σας. Οι εντάσεις μέσα στην προσωπική ζωή σας, δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε εύκολα ξεκαθαρίσματα. Προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα όλων αυτών των καταστάσεων πριν ενεργήσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και διοχετεύστε αυτή σας, την ενέργεια σε νέα σχέδια που θέλετε να καταστήσετε.

Kanya (Παρθένος) 16/09-15/10

Το Φεβρουάριο, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τομέα των οικονομικών σας.  Αποφύγετε οποιαδήποτε διαμάχη μπορεί να δημιουργηθεί, γιατί μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις σε ότι αφορά στα οικονομικά σας. Προχωρήστε δυναμικά και μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας επηρεάσουν και να σας κρατήσουν μακριά από νέα πράγματα, που θέλετε να κάνετε. Η δράση σας, θα φανεί έντονα – όμως – στον επαγγελματικό τομέα σας, και στο περιβάλλον σας, εφόσον οι ιδέες σας, έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν αυτό το διάστημα και να σας κάνουν πιο δημιουργικούς, αλλά και τολμηρούς. Οι συνεργασίες σας, ευνοούνται περισσότερο και θα έχουν θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα με πρόσωπα, τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά, καθώς και έχετε κοινό στόχο. Η αναζήτηση του πνευματικού  μονοπατιού σας, θα είναι ένας από τους στόχους σας, και η επαφή σας , με άτομα της κατηγορίας  θα σας δώσει μία νέα διάσταση στη ζωή σας, αλλά και σε όσα θέλετε πραγματικά να κατακτήσετε. Η προσωπική ζωή σας, θα βελτιωθεί θα λάβετε περισσότερη αγάπη και θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση.

Thula (Ζυγός) 16/10-14/11

Η επαγγελματική αποκατάστασή σας, ευνοείται αυτή την περίοδο και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να πράξετε νέα σχέδια και ιδέες.  Η οργάνωσή τους, θα παίξει σημαντικό ρόλο και οι προτεραιότητες που θα δοθούν θα κάνουν τη διαφορά στην ολοκλήρωσή τους, αν θεωρήσετε ότι δεν είστε έτοιμοι, απλά εξετάστε περισσότερο τα σχέδια σας,  πριν τα βάλετε σε δράση. Η οικονομική κατάστασή σας, θα χρειαστεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην διαχείριση της. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα, τα οποία θα σας φέρουν περισσότερο άγχος. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα κυλήσει ευχάριστα αυτή την περίοδο και θα σας προσφέρει μία χαλαρή διάθεση, δίνοντας το περιθώριο να εξετάσετε την πορεία της,  και να χαράξετε μία ευτυχισμένη πορεία. Προσέξτε περισσότερο τις διατροφικές συνήθειες σας. Βάλτε στην καθημερινότητά σας,περισσότερα πράσινα λαχανικά και βιταμίνη C.

Vrischika (Σκορπιός) 15/11-14/12

Οι επιρροές που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό τομέα σας, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα σχέδια σας, και να σας προκαλέσουν μία μικρή καθυστέρηση. Η στάση που θα πρέπει να κρατήσετε, θα χρειαστεί να είναι πιο προσεκτική, διότι θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε τα κεκτημένα σας,  και με ποιον τρόπο θα τα διατηρήσετε, ώστε στην πορεία να τους δώσετε την ώθηση της ανόδου. Κάποιες δυσκολίες θα σας συνοδευόσουν στην διάρκεια του μήνα και θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας,  στις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει από το παρελθόν και να δυναμώσετε με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις προκλήσεις, οι οποίες εμφανίζονται. Θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για την πορεία των οικονομικών σας, και η επιμονή σας, θα είναι το κλειδί για την απόκτηση μιας σταθερής πορείας. Θα υπάρξει μία δοκιμαστική περίοδος, για τις σχέσεις σας, που θα πρέπει να χειριστείτε με ήρεμο τρόπο εντάσεις,  οι οποίες μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, αλλά και να δείξουν κατά το πόσο έχετε βάλει γερές βάσεις μέχρι και τώρα.

 Dhanu (Τοξότης) 15/12-13/01

Τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, μπορεί να σας μεταφέρουν κάποια πίεση, αλλά και άγχος. Όσα κάνετε μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις οικονομικές απολαβές που έχετε και οι οποίες δεν είναι οι ανάλογες. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, δεν θα είναι πολυάριθμες και θα πρέπει να βρίσκεστε στην ανάλογη ετοιμότητα για να τα καταφέρετε. Η ικανοποίηση για όσα προσπαθείτε να κατακτήσετε, θα είναι μειωμένη, προκαλώντας σας, μία αστάθεια συναισθηματική, και φέρνοντας ως αποτέλεσμα την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μέσα στο Φεβρουάριο θα πρέπει να αποφύγετε επενδύσεις, αλλά και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θέλετε. Δεν είναι κατάλληλη περίοδο για κάτι τέτοιο. Προσπαθήστε πρώτα να εστιάσετε σε ότι είναι σε εκκρεμότητα αυτή την περίοδο. Διατηρήστε επιφυλάξεις απέναντι σε νέες προτάσεις, με υπομονετική διάθεση πρόκειται να τα φέρετε όλα εις πέρας και να δημιουργήσετε κατάλληλες βάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σας, μπορεί να διατηρηθούν σε μία σταθερότητα, όμως,  θα δυσκολευτείτε για να προχωρήσουν θέματα, τα οποία καιρό περιμένετε. Φροντίστε περισσότερο στην οικογενειακή, αλλά και ερωτική ζωή σας, που μπορούν να σας προσφέρουν κάποια ικανοποίηση αυτό το μήνα και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, αλλά και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, που είναι το κλειδί για να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

Makara (Αιγόκερως) 14/01-12/02

Θέματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα σας, μπορεί να σας δυσκολέψουν μέσα σε αυτό το μήνα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και να μην απογοητεύεστε από όσα ακόμα δεν έχουν αποδώσει. Τα κέρδη σας,  μέσα στο Φεβρουάριο, θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σας. Αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να εξετάσετε περισσότερο τα σχέδιά σας, παρά να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Οι συνεργασίες σας, μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα,  τα οποία θα δημιουργήσουν αρνητικές επιπλοκές, ιδιαίτερα όσοι έχετε κάποια νέα επιχείρηση θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, με τους άλλους και να μη δημιουργήσετε μέσα σε αυτό το μήνα αντιθέσεις, αλλά και νέα έξοδα. Κάποια πράγματα χρειάζονται επανέλεγχο από την δική πλευρά σας. Η ασφάλεια που μπορείτε να περιμένετε αυτή την περίοδο από την οικονομική κατάστασή σας, θα φέρει μία συναισθηματική αναστάτωση διότι δεν θα είναι η αναμενόμενη. Οι αρνητικές αυτές επιδράσεις, μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη υπομονή και ηρεμία.

Kumbha (Υδροχόος) 13/02-12/03

Αυτό το μήνα, θα πρέπει να στηριχθείτε καθαρά σε σας, σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σας. Οι στόχοι που έχετε βάλει, ακόμη μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί, όμως, θα πρέπει να δημιουργήσετε τις απαραίτητες συνθήκες για να μπορέσουν να προχωρήσουν, όσα ακόμα είναι σε κάποια στασιμότητα. Στον επαγγελματικό τομέα σας, το έργο που έχετε κάνει μέχρι και τώρα θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε όσα έχετε σε εκκρεμότητα Θα πρέπει, όμως, να ασκήσετε τη δέουσα προσοχή στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Αντιθέτως τα κέρδη σας, θα έχουν το περιθώριο ανάπτυξης με μεγαλύτερη ευκολία και αυτό είναι σημαντικό για τη διάθεσή σας, και την συνέχιση των στόχων σας. Προγραμματίστε εκ των προτέρων τις οικονομικές δαπάνες για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι αντιθέσεις με το κοντινό και κυρίως συγγενικό περιβάλλον, θα είναι αρκετές, ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις και αποστάσεις μεταξύ σας. Κατευθύνετε επομένως τις συζητήσεις σε πιο ομαλούς και ήπιους τόνους, ενώ ταυτόχρονα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αν αυτό χρειαστεί.

Meena (Ιχθύες) 13/03-12/04

Τα επαγγελματικά σας, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια από πλευρά σας, εξαιτίας των αντίξοων συνθηκών που θα παρουσιαστούν. Παρά τις εύλογες συνθήκες, δεν είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα σχέδια, που έχετε καθορίσει στο παρελθόν. Η αποθράσυνση  λόγω των εξωτερικών συνθηκών μπορεί να σας οδηγήσει σε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αρκετή καθυστέρηση. Επιδιώξτε σθεναρά να απομακρυνθείτε από αυτό το συναίσθημα. Οι συμβουλές και η βοήθεια που μπορεί να λάβετε κυρίως από κάποιο γυναικείο πρόσωπο,  θα είναι μπορούσατε να σας βοηθήσει να κάνετε νέες επιλογές. Η στήριξη από το γύρω περιβάλλον σας, θα σας ωθήσει να πραγματοποιήσετε σχέδια, που έχετε προγραμματίσει στο παρελθόν και με σταθερά βήματα μπορείτε να τα ακολουθήσετε. Στις οικογενειακές υποθέσεις σας, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, εξαιτίας της δυσμενούς επικοινωνίας. Οι διαμάχες αυτές, θα σας φέρουν σε απομάκρυνση.  Διανύετε μία περίοδο ξεκαθαρισμάτων, που – όμως –  θα πρέπει να γίνει με προσοχή για να μη χαθούν οι απαραίτητες ισορροπίες.

©Τypologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.