Το νόημα της ζωής μου…εκείνη

Οι σκέψεις της Μαρίας

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Δημοσιογράφου

22:53:56,08/30/2019
Ωραία-Φωτογραφία από engin akyurt από το Pixabay

Μόνον εκείνη ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος, όταν περνάει.Φωτογραφία από engin akyurt από το Pixabay

Μόνον  εκείνη μπορεί με ένα λόγο της,  να με οδηγήσει στον Παράδεισο ή να ρίξει στην καυτή φλόγα της κόλασης.

Ω! Θεέ μου! βοήθησε να έχω έλεος μπροστά στα μάτια της, κάνε την καρδιά της,  να είναι τρυφερή και συγχωρητική μαζί μου. Όταν γίνεται σκληρή μαζί μου, η ζωή γίνεται ανυπόφορη κι  αβάσταχτη.

Εκείνη είναι η περιουσία μου, με μία τιμή τόσο ακριβή που καλούμαι να πληρώσω. Δύο ζωές δε θα μου φτάσει αυτή η αποπληρωμή..

Μόνον  εκείνη μπορεί να με αλλάξει. Να με κάνει να αισθανθώ χαρά,  όταν γύρω μου,  τα πάντα θέλουν να με κάνουν να με κλάψω.

Μόνον  εκείνη ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος,  όταν περνάει. Μέσα από τα μάτια της,  διακρίνεις τη χαρά, τον πόνο, τα συναισθήματα όλων των ειδών. Μόνο εγώ αυτά επιτρέπεται να τα δω κλαμένα, αυτά τα μάτια της,  που με κοιτάζουν ξαφνικά με θυμό δίχως αιτία και εξήγηση.

Μόνον εκείνη κάνει τα δάκρυ μου,  χαρά, την απελπισία αισιοδοξία. Μόνον  εκείνη μπορεί να αγγίζει το μέσα μου.

Συχνά αισθάνομαι πως με ζηλεύει, ο εγωισμός της,  είναι άκαμπτος και δεν το παραδέχεται. Ακόμα δεν πιστεύει πως μόνον  εκείνη υπάρχει. Ακόμα αρνείται να δει πως κανείς δεν μπορεί να την αντικαταστήσει από μέσα μου.

Γιατί, το νόημα της ζωής μου είναι απλά.. εκείνη..

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.