Ημερίδα «The Tourism of Tomorrow» στη Θεσσαλονίκη


Ημερίδα «The Tourism of Tomorrow» στη Θεσσαλονίκη

22:11:16,2018-01-10

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στις σημαντικές επενδύσεις που γίνονται από τις ελληνικές και τις πολυεθνικές εταιρίες στον τουριστικό τομέα

Τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο τουρισμός στο μέλλον θα προσπαθήσει να αποκωδικοποιήσει η ημερίδα με  «The Tourism of Tomorrow», την οποία διοργανώνει το πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT (American College of Thessaloniki), μέλους του Κολεγίου Ανατόλια,  στις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής  19 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.).

Οι ομιλητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα παρουσιάσουν τις διαφαινόμενες παγκόσμιες τάσεις , τις καλές πρακτικές και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που «οδηγούν»  τις εξελίξεις στον τουριστικό τομέα.

Επίσης, θα μιλήσουν για σημαντικές επενδύσεις που γίνονται από  τις ελληνικές και τις πολυεθνικές εταιρίες, όπως και  για τις μελέτες που έχει διεξάγει το ACT. Αυτές είναι  το Molyvos project (για τον Μόλυβο της Λέσβου) και την πρόσφατη μεγάλη έρευνα  σχετικά με  την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών, καθώς  και των υπηρεσιών της Ρόδου.

Στην  ημερίδα θα μιλήσουν ο  αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Florida Gulf Coast, School of Resort & Hospitality Management (Η.Π.Α.) Γιώργος Αλεξάκης, ο Principal του  Deloitte Central Mediterranean (Ελλάδα), Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, ο Senior Manager του Deloitte Central Mediterranean (Ιταλία) Gabriele Secol, ο Chief Sales & Marketing Officer του  Sani Resort & Ikos Resorts Αντώνης Αβδελάς, ο Director of International Hotel Development Europe (Ελλάδα & Κύπρος) Νίκος Χάτζος, ο Γενικός Διευθυντής του  Daios Cove Luxury Resort & Villas Πάνος Αλμυράντης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Admine Group του Marriott International Τηλέμαχος Μαυράκης.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο link http://www.act.edu/tourism-studies-at-act/tourism-events/tourism-of-tomorrow. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.