Διάθεση τεσσάρων διπλών προσκλήσεων για την παράσταση «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση» από τον «Τυπολόγο»

0
59
16:39:54,11/06/2018
Poster Διπλών προσκλήσεων.
Στιγμές γέλιου θα βιώσουν οι αναγνώστες – αναγνώστριες του “Τυπολόγου” , που θα αποκτήσουν τις διπλές προσκλήσεις

Στη διάθεση  τεσσάρων διπλών προσκλήσεων  προτίθεται να προβεί ο «Τυπολόγος» (www.typologos.com ) για την παράσταση της ομάδας   «επίplay» με τίτλο «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση», η οποία είναι μια παρωδία κινηματογραφικής ταινίας  γουέστερν και κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2018 στη σκηνή του Θεάτρου Faust (Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12 , τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 210 – 32.34.095 ) στην Αθήνα. Το έργο  θα «ανεβαίνει»  κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, θα διατεθούν δύο(2)  διπλές προσκλήσεις (4 άτομα) για την πρεμιέρα  που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στο Θέατρο Faust. Επίσης, θα διατεθούν άλλες  δύο(2) διπλές προσκλήσεις (4 άτομα) για την παράσταση της επόμενης ημέρας (Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018).

Οι προσκλήσεις θα διατεθούν σε αναγνώστες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου», οι οποίοι θα κάνουν Like («Μου αρέσει») και διαμοιρασμό (Share)  του σχετικού  template , καθώς και να στείλουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail:  typologoscom@gmail.com .  Οι δύο διπλές προσκλήσεις Στους  πρώτους αναγνώστες ή στις πρώτες αναγνώστριες  , που θα στείλουν κατά χρονολογική σειρά το ηλεκτρονικό  μήνυμα επιβεβαίωσης.

Τα ονόματα των κατόχων των  διπλών προσκλήσεων θα δημοσιευτούν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια αφύλακτη πόλη στην καρδιά του Far – West, όπου οι επικίνδυνοι κακοποιοί τρομοκρατούν ασυγκράτητα τους κατοίκους. Εκεί  υπάρχει ένας  αντί –ήρωας σερίφης,  ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του… Μια κοπέλα ερωτεύεται στον αντί – ήρωα σερίφη. Τα επόμενα διαδραματιζόμενα επί της σκηνής.

Τα μέλη της ομάδας συνδυάζουν  τεχνικές σωματικού αυτοσχεδιασμού και παντομίμας με την πρωτότυπη μουσική, καθώς  και τα ηχητικά εφέ. Όλοι μαζί εμπνεύστηκαν αυτή τη φορά από τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες των γουέστερν.

Τη σύλληψη της ιδέας και τη σκηνοθεσία πραγματοποίησε η  ομάδα επίPlay. Τη μουσική συνέθεσε ο Νίκος Τσέκος. Τα κοστούμια σχεδίασε η Μαντώ Ψυχουντάκη. Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Πέρρος, Αυγουστίνος Κούμουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής και Ισιδώρα Δωροπούλου.

Τις αφηγήσεις έκανε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Την αφίσα επιμελήθηκε ο Γιώργος «Μπόγια»  Μπογιατζίδης. Τις φωτογραφίες αποθανάτισε η  Αλεξάνδρα Μασμανίδη.

Το  Θέατρο Faust  βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12 (τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 210 – 32.34.095 ) στην Αθήνα. Η παράσταση διαρκεί 60 λεπτά.

Ο Τυπολόγος (www.typologos.com) είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα Κοινωνίας, Τέχνης, Επιστήμης και Πολιτισμού, που προβάλλει ποιοτικές καλλιτεχνικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλες τις μορφές της Τέχνης, ενώ πάντοτε  δίνει το «βήμα» σε ανθρώπους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επάξια σε κάθε επίπεδο της Ζωής.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

fifteen + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.