Στα συναισθηματικά αδιέξοδα αναφέρεται το νέο κομμάτι «Tears of Shame» της Χαρίκλειας Μαρή , που είναι τώρα διαθέσιμο

01:25:59,05/20/2019
Tears of Shame-new song

Άλλωστε, στις ημέρες μας και ποιος δεν έχει νιώσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο, είτε ερωτικό είτε φιλικό και αυτή η ανησυχία, είναι που αποτελεί την θεματολογία του “Tears of Shame

Η ανάγκη στο να μη σκέφτεται το παρελθόν και το τι έγινε αλλά το τι θέλει  να γίνει από εδώ και πέρα «οδήγησε» την ανερχόμενη καλλιτέχνιδα της Θεσσαλονίκης, Χαρίκλεια Μαρή (Amersa) να «κυκλοφορήσει» το νέο κομμάτι με τίτλο «Tears of Shame» σε λιγότερο από ένα  χρόνο από τότε, που δημοσιοποίησε το τραγούδι «Bones».

Πρόκειται για μια ακόμη συνεργασία  της  ίδιας με το Γιώργο Κατρανιά (X-Lib) στην ενορχήστρωση και  στα πλήκτρα, καθώς και  την Κρίστι Μπότσεβα στα φωνητικά,

Έγινε,  δε, συνεργασία των καλλιτεχνών  στην συγγραφή των στίχων . Στο νέο τραγούδι συμμετέχει ο ταλαντούχος  Γιώργος Τσέλιος  με την κιθάρα και το μπάσο του.

 Το τραγούδι μπορούν οι αναγνώστριες – αναγνώστες  του «Τυπολόγου» να το ακούσουν στον εξής  ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=b4mPrt2NCNw

«Το τραγούδι ηχογραφήθηκε πριν από τρία χρόνια. Πάντοτε καθυστερούσα να το πάρω απόφαση και έτσι αναβάλαμε συνεχώς την κυκλοφορία του. Πλέον το τελευταίο «παλαιό» κομμάτι,  που θα δημοσιεύσουμε είναι το «Dreams» και από εκεί και πέρα ξεκινάνε οι νέες μοναδικές δημιουργίες, που είναι ήδη στα “σκαριά”», αναφέρει η Χαρίκλεια Μαρή.

Ποια, όμως, θα είναι η θεματολογία; Ένα  άλλο ξένο κομμάτι για την καλλιτέχνιδα, μας «επιβεβαιώνει»  ότι προτιμά τον ξένο στίχο. Παρουσιάζει,  λοιπόν, μία «μπαλάντα» κι  ένα ντουέτο για την ακρίβεια. Είναι ένα τραγούδι,  που θυμίζει μία πολύ γνωστή θεματολογία σε  όλους μας, τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Μου είναι και γενικότερα στους καλλιτέχνες, αλλά θα μιλήσω για μένα, πολύ πιο εύκολο, να μιλάω για θέματα και ανησυχίες που με προβληματίζουν, την κάθε δεδομένη στιγμή.

Με την Κρίστι εκείνη την ημέρα είμασταν δύο φίλες σε ένα δωμάτιο, που τρώγαμε και μιλούσαμε για τις σχέσεις και το  πως νιώθουμε για αυτές. Προσωπικά ήμουν σε μία πολύ φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση εκείνον τον καιρό. Δεν ήξερα τι θέλω από την μία πλευρά Από την άλλη ένιωθα πως μου κάνω κακό με όλη αυτή την ιστορία. Είχαμε, λοιπόν,  την ιδέα να γράψουμε αυτό το κομμάτι», σημειώνει η Amersa με νόημα.

Άλλωστε, στις ημέρες μας και ποιος δεν έχει νιώσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο, είτε ερωτικό είτε φιλικό και αυτή η ανησυχία, είναι που αποτελεί την θεματολογία του “Tears of Shame”».

«To “Tears of Shame”… δεν το γράψαμε για την ντροπή ή την λύπηση εαυτού. Ήταν η συνειδητοποίηση περισσότερο για το τι κάνουμε στον εαυτό μας. Για την ανάγκη να μην σκεφτόμαστε το παρελθόν και το τι έγινε αλλά το τι θέλουμε να γίνει από εδώ και πέρα. Αυτό που θέλω εγώ να πω μέσα από το κομμάτι, είναι πως συνειδητοποίησα πόσα πράγματα έχασα και έδωσα έτσι απλόχερα, μόνο,  όταν τελικά είχα φύγει. Και τότε είναι ότι εκτιμάμε και τον εαυτό μας, περισσότερο», τονίζει η Χαρίκλεια Μαρή.

Απ’ ότι φαίνεται η ιστορία δε  θα  σταματήσει εδώ. Το επόμενο τραγούδι της Χαρίκλειας Μαρή «καταφτάνει»  με γρήγορους ρυθμούς το καλοκαίρι του 2019  κα θα φέρει τον  τίτλο «Dreams».

Πρόκειται γι΄  άλλη μία συν-υπογραφή με το  Γιώργο Κατρανιά και αυτή την φορά με την συμμετοχή του μόνιμου συνεργάτη της, Παύλο Νίκου να αποδίδει τη μελωδία  στο σαξόφωνο.

Το κομμάτι μιλά για τα όνειρα των ανθρώπων και την πίστη στον εαυτό μας,

Η  Amersa  ως καλλιτέχνιδα συνεχίζει να ζει τα δικά της, όνειρα.

Η Official FB Page της  Χαρίκλειας Μαρή  είναι:

https://www.facebook.com/charikleia.mari/

Στο SoundCloud θα τη βρείτε στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://soundcloud.com/amersa

Τους στίχους μπορείτε να τους διαβάσετε κι online εδώ:

http://www.metrolyrics.com/tears-of-shame-lyrics-charikleia-mari-amersa.html

Η Official FB Page του Γιώργου  Κατρανιά είναι:

www.facebook.com/xlibmusic/

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.