Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018

0
43

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ζυγοί, η μοναχικότητα θα είναι το ερέθισμα για να διεισδύσετε στον εαυτό σας,  και να ανακαλύψετε κρυφές σας επιθυμίες. Αιγόκεροι, η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και τα συναισθήματα των γύρων σας.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς θα σας προσδιορίσουν την ημέρα σας.  Οι κινήσεις σας, θα είναι με καθαρότητα σκέψης και γεμάτες δυναμισμό. Το ρίσκο δε σας φοβίζει. Αντιθέτως, σας ιντριγκάρει και το συγκαταλέγετε, στις προκλήσεις του εαυτού σας. Η εύθυμη ερωτική διάθεση θα δώσει ένα νέο χρώμα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωτερική δύναμη που  διαθέτετε, έχει πιεστεί από τις αρνητικές καταστάσεις, οι οποίες σας περιβάλλουν και πρέπει να την αποσυμφορήσετε. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες θα σας δώσουν την ευεξία που χρειάζεστε. Οι εκπλήξεις που έχετε στο μυαλό σας, για το/τη  σύντροφό σας, θα χαρίσουν μία όμορφη εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να καλύψετε την αδυναμία προς τους άλλους γύρω σας, γιατί σας αφήνει εκτεθειμένους σε τρίτους, που δεν έχουν θετικές προθέσεις. Μην παρασύρεστε από ευαισθησίες που σας οπισθοδρομούν την εξέλιξη. Βρεθείτε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε ή δώστε χώρο στον εαυτό σας, να κάνει την αυτογνωσία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ενέργειες που θέλετε να κάνετε, χρειάζονται μέθοδο και θα πρέπει να είστε σταθεροί, ώστε να μην προκαλέσουν αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία θα φέρουν σοβαρά επακόλουθα. Η χαλαρή διάθεση θα σας βοηθήσει περισσότερο στις κινήσεις, που αφορούν στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η οργάνωση και η μέθοδος που έχετε για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, είναι ξεκάθαρη και μπορεί να σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Κάποιες δυσκολίες,  όμως, μπορεί να περιβάλλουν τη σχέση σας, εξαιτίας των πιέσεων της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεπτομέρειες, που μπορούν να φέρουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εστίαση σε συνήθεις του παρελθόντος  θα σας δώσουν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον σας. Η πρόθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις,  που έφεραν την απομάκρυνση με το/τη σύντροφό σας, αγγίζει την καρδιά του προβλήματος και δίνει τις λύσεις, τις οποίες  χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή σας, έχει ελλείψεις και δεν μπορείτε να εστιάσετε σε σοβαρά θέματα, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις. Τρία πρόσωπα μπορεί να πατήσουν επάνω στην αδυναμία σας,  και να την εκμεταλλευτούν. Μην αφήσετε τα περιθώρια. Μείνετε για λίγο μόνοι και βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας,  και δείτε πως μπορείτε να τις κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διπλωματική και επιχειρηματική σκέψη είναι έντονα χαρακτηριστικά,  που έχετε και μπορείτε να τα εφαρμόσετε στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας. Η φιλική διάθεσή σας, μπορεί να εξομαλύνει εντάσεις, που έχουν προηγηθεί μεταξύ κοντινών προσώπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αποτελέσματα συναντήσεων που έχετε προγραμματίσει, σήμερα, θα είναι ανάλογα της ψυχολογικής κατάστασής σας. Επομένως, θυμηθείτε ότι η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, εμποδίζει να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Η αρμονία και η ειλικρίνεια θα βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων  σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευχάριστη διάθεση μπορεί να δρομολογήσει τις αποφάσεις σας,  και να φτάσουν σε θετικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή. Προβλήματα επικοινωνίας, που υπήρξαν με τους γύρω σας, η ημέρα σας ευνοεί να τα επιλύσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας, ως άτομα είναι να ζείτε κάτω από ελεύθερο καθεστώς και οι συγκυρίες τις ζωής σας έχουν εγκλωβίσει, βάζοντας σας,  όρια. Το αποτέλεσμα που έχει επέλθει, είναι να αποκτήσετε αρνητική ψυχολογία. Επαναπροσδιορίστε τη  θέση σας, μέσα στην σχέση σας, και ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευφυία και η οξύτητα του μυαλού σας, είναι στοιχεία που ευνοούν την επαγγελματική αποκατάστασή σας. Μπορείτε να στραφείτε με αισιοδοξία στο μέλλον και να ακολουθήσετε την πορεία, που θα σας ανταμείψει ηθικά. Στα συναισθηματικά σας, είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε τα αισθήματά σας,  και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.