Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:35:20,09/14/2018
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, σήμερα, η επιθυμία σας, να κάνετε κάτι πρωτοποριακό και ακραίο μπορεί να επικρατεί των υποχρεώσεών σας. Αφήστε τον εαυτό σας,  ελεύθερο. Καρκίνοι, μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεάσει αποφάσεις, που κρίνουν το μέλλον σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σας, σας απομακρύνει από θέματα της καθημερινότητας και οι σκέψεις σας, μετατοπίζονται προς το αντισυμβατικό και το πρωτότυπο. Η κούραση και η πίεση, που έχετε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, σας απομακρύνει από κάθε ζήτημα, το οποίο είναι απαιτητικό. Η προσωπική  ζωή σας, ακολουθεί ένα νέο μοτίβο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε μία μικρή δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας και θα σας στρέψει προς την απομόνωση. Η κακή ψυχολογική διάθεσή σας , μπορεί να σας μεταφέρει αρνητικές σκέψεις. Αποφύγετε τη λήψη των αποφάσεων, διότι η σκέψη σας, είναι αρκετά αναστατωμένη για να αντεπεξέλθει με την καθαρότητα που απαιτείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη σήμερα θα είναι με το μέρος σας,  και οι κινήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, θα έχουν διπλωματική συμπεριφορά. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματα των γύρων σας,  και ακολουθείστε την διαίσθησή σας, για να αντεπεξέλθετε στα επαγγελματικά δρώμενα σας. Η διασκέδαση, είναι μία διέξοδος από την καθημερινότητα, αφήνοντας ταυτόχρονα τον εαυτό σας, να εκφραστεί ελεύθερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στην πτωτική διάθεσή σας , να επιβραδύνει τις κινήσεις σας, απέναντι σε θέματα επαγγελματικά. Στραφείτε προς κύρια ζητήματα και προσπαθήστε να επεξεργαστείτε τις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.  Βρεθείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης και ζητήστε  τη συμβουλή τους.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας, θα χάσουν την προτεραιότητά τους, και τα καταναλωτικά  σχέδια σας, θα έρθουν σε πρώτη γραμμή. Προσέξτε τον τρόπο χειρισμού τους, μη σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε τις λεπτομερείς σκέψεις και χαλαρώστε. Η ευχάριστη διάθεση φτάνει για να περάσετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες συνεργασίες μπορούν να σας ανταμείψουν στο μέλλον. Ο κοινωνικός  περίγυρος σας, έχει τη δυνατότητα να διευρυνθεί, εξαιτίας της επικοινωνιακής  τάσης σας,  και η προσωπική  λάμψη σας, θα ακτινοβολεί κάθε  κίνησή σας. Μην επιμείνετε σε συζητήσεις με το/τη  σύντροφό σας. Απλά νιώστε τη βαθύτερη έλξη που υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Οι καταστάσεις, που συμβαίνουν,  αφυπνίζουν τις σκέψεις και θα μεταβάλουν τις απόψεις  σας, σε θέματα προσωπικά. Επικεντρωθείτε στις επιθυμίες σας,  και δυναμωθείτε μέσα από αυτές. Θα έχετε το περιθώριο, να εξομαλύνετε τη σχέση με το/τη σύντροφό σας, αν δείξετε κατανόηση στα θέλω του/της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική ανασφάλειά σας , μπαίνει εμπόδιο στα επαγγελματικά  σχέδια σας,  και σας αποτρέπει από κάθε ενέργεια εξέλιξης. Οι ικανότητες που διαθέτετε, για να προτάξετε τα σχέδιά σας, είναι πολλές. Φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην απογοητεύεστε, ημέρα είναι και θα περάσει. Ασχοληθείτε με ήπιες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο λεπτομερής έλεγχος, που αποζητάτε να κάνετε στα επαγγελματικά   ζητήματά σας, μπορεί να σας ξεκαθαρίσει τον τρόπο, που πρέπει να κινηθείτε. Επιδιώξτε, να βρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, ώστε να αποκομίσετε εποικοδομητικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική  σκέψη σας,  και ικανότητα, θα σας δώσει το δρόμο για την εξέλιξη. Το περιβάλλον σας, θα έχει το περιθώριο να σας κριτικάρει, αν δώσετε εσείς το ερέθισμα για αυτό. Οι μεταβολές των συναισθημάτων σας, επαρκούν για να φέρουν διαφωνίες στη σχέση με το/τη  σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρα σας,  σήμερα, έχουν ένα διαφορετικό χρώμα ελπίδας και σας οδηγούν σε περιπετειώδες καταστάσεις. Η επαφή με άτομα του φιλικού  περιβάλλοντός σας, θα σας κάνει να βιώσετε θερμά συναισθήματα, επιβεβαιώνοντας τη σημαντικότητά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ψυχολογικός κόσμος σας , είναι αρκετά πιεσμένος το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που σας ακολουθούν. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε σχέδια και να τα οργανώσετε. Εστιάστε στον εαυτό σας, και βρείτε τα ελλειμματικά στοιχεία, που τον εμποδίζουν να σκεφτεί ελεύθερα.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.