Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

 Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:46:51,09/14/2019
Φανταστικό Τοπίο-Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay

Παρθένοι, η ανάγκη για διαφυγή από τα στερεότυπα της καθημερινότητας θα σας κάνει να στραφείτε σε νέα πράγματα. Αυτό, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας και θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σας. Υδροχόοι, οι εντάσεις που ίσως υπήρξαν στην ερωτική ζωή σας, στο παρελθόν μπορεί να δημιούργησαν ένα χάσμα στην επικοινωνία σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη, να μιλήσετε με ξεκάθαρα συναισθήματα και να αντιμετωπίσετε αυτές τις δυσκολίες. Ιχθύες, η ψυχολογική κατάστασή σας, δεν είναι η κατάλληλη για να εμπλακείτε σε θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Αφήστε την ημέρα να περάσει ανώδυνα, χωρίς να ασκείτε πιέσεις, οι οποίες  δε θα φέρουν αποτέλεσμα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που σας χαλαρώνουν.

ΚΡΙΟΣ

Η επιδίωξή σας,  να περιβάλλεστε από άτομα, τα οποία  έχουν ευχάριστη συμπεριφορά, ανανεώνει τη διάθεσή σας. Δείξτε προσοχή στις απότομες συναισθηματικές μεταβολές,  που μπορούν να φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, και να δημιουργήσουν μεταξύ σας, ένα αρνητικό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονή και η κατανόηση είναι παράγοντες που θα επηρεάσουν συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να προκύψουν με το οικείο περιβάλλον σας. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον σωστό τρόπο που θα τοποθετηθείτε και επάνω στη σωστή επιχειρηματολογία, την οποία θα αναπτύξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χαρά να οργανώσετε εκδηλώσεις και να συμμετάσχετε σε νέα πράγματα, θα φέρει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σας. Το θετικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας, βοηθάει τη διάθεσή σας,  και την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, δε βοηθάει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που αφορούν στη μελλοντική πορεία σας. Ευχάριστες δραστηριότητες και κάποια έξοδος, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη  διάθεσή σας. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε ή συζητήστε με πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε, όσα σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση για συνεργασία μπορεί να φέρει νέες επαφές στο  χώρο της εργασίας σας. Το ευχάριστο κλίμα θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε σωστά ευκαιρίες,  που θα παρουσιαστούν. Στηριχτείτε στην καλή πρόθεση και συζητήστε νέα σχέδια και ιδέες, για να κατακτήσετε το στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να δείξετε τη φροντίδα σας, στα αγαπημένα πρόσωπά σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, και να  συζητήσετε θέματα, τα οποία σας απασχολούν καιρό. Δείξτε τα συναισθήματά σας, και μιλήστε ειλικρινά. Θα βρείτε ανταπόκριση από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας, να είναι οξύθυμος, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις σοβαρών θεμάτων. Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος  σας έχουν δημιουργήσει μία εσωτερική ένταση. Ο διαλογισμός και η γυμναστική μπορούν να αποφορτίσουν το άγχος,  που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ θέλετε να περιβάλλεστε από αυθεντικούς ανθρώπους, θα πρέπει να ελέγξετε την ευαισθησία σας. Ίσως, υπάρξουν θέματα,  τα οποία θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο, ώστε να μην αφήσετε περιθώρια εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντισυμβατική σκέψη  σας ωθεί σε καινοτόμα πράγματα. Η ανάγκη να ξεφύγετε από κατεστημένα και καταστάσεις ρουτίνας, προϋποθέτει –όμως –  ένα σωστό υπόβαθρο, για να μην έχετε αρνητικά αποτελέσματα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις προσωπικές σχέσεις σας, διότι κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν σας έχουν φορτίσει ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με νέα πράγματα, τα οποία θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς και θα σας βοηθήσουν να θέσετε νέες βάσεις για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν στην ερωτική ζωή σας, και να έρθετε πιο κοντά με το/τη  σύντροφό σας. Οργανώστε κάποια έξοδο, που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε την ημέρα, για να βελτιώσετε τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει αρκετά στη  συμπεριφορά σας,  απέναντι σε θέματα που θα  πρέπει να ολοκληρώσετε. Μην εμβαθύνετε σε συζητήσεις, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.