Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019


Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:54:34,02/08/2019
Γυναίκα και φαντασία

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, οι κρυφές καταστάσεις που θα πάρουν το φως της ημέρας, θα είναι αρκετά δυνατές για να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας, και να δώσουν μία λανθασμένη πορεία. Μείνετε επιφυλακτικοί στα γεγονότα, που έχουν συμβεί και δώστε την απαραίτητη προσοχή. Ταύροι, η αλληλοκατανόηση και η τάση συμφιλίωσης μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ των αγαπημένων προσώπων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα που σας δίνεται. Λέοντες, ίσως έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα θεωρηθούν εμβόλιμα. Μη χάσετε το σθένος και την πυγμή που διαθέτετε και η λύση θα είναι μπροστά σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν, έχουν επηρεάσει το ψυχικό κόσμο σας, και έχετε μια αίσθηση απογοήτευσης εξαιτίας καταστάσεων που ήρθαν στο φως. Μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις για την αποκατάσταση του ονόματός σας, και γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε σε μία ισορροπία τις σκέψεις σας, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, χωρίς να εμφανιστούν άλλες δυσμένειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή σας προς τον κοινωνικό περίγυρο, θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και θα τραβήξετε τα μάτια των άλλων επάνω σας. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας, θα σας συνοδεύουν στις κινήσεις σας, κάνοντάς σας, να ξεχωρίζετε από το σύνολο. Εκμεταλλευτείτε το, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ικανότητες που έχετε, χαρακτηρίζουν το σθένος, το οποίο έχετε να φτάσετε στην επιτυχία, ώστε οι αντιξοότητες να δείχνουν αμελητέες. Ο σχολιασμός σας, από το γύρω περιβάλλον σας ωθεί να βελτιώσετε τις σκέψεις σας, και να επιμείνετε σθεναρά στο στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε μία ξεχωριστή διάθεση να απομακρυνθείτε από τα κοινότυπα και τα θέματα  ρουτίνας, ώστε να δείτε το μακρινό μέλλον σας. Η μόρφωση, η παιδεία και τα νέα επαγγελματικά σχέδια παίρνουν σειρά στις προτεραιότητές σας,  και δίνουν μία άλλη υφή στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας, και θέματα εκκρεμοτήτων, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Προσοχή, μην σας επηρεάσουν ψυχολογικά και σας φέρουν σε μία απογοήτευση. Εξάλλου, είστε ηγετικό ζώδιο και δε θα αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά θα παλέψετε με δυναμικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες συζητήσεις, με τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείτε, θα χαράξουν ένα νέο δρόμο, στον οποίο εσείς θα χτίσετε με γερές βάσεις. Η κίνησή σας, αυτή, θα εκτιμηθεί από τα ανάλογα πρόσωπα, ώστε να κυλήσουν δημιουργικά στο μέλλον τα νέα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο ελεύθερος χρόνος, σήμερα, θα είναι αρκετά πιεσμένος εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Οι σκέψεις σας, θα απορροφηθούν και ταυτόχρονα θα φορτιστούν μη μπορώντας να δείτε τα άμεσα σχέδιά σας. Οι περίπατοι στη φύση και η συνεύρεση με το φιλικό περιβάλλον σας, θα ανανεώσουν τις σκέψεις σας, και θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το προβάδισμα για την νέα σας, επαγγελματική έναρξη, σας ανησυχεί έντονα σήμερα και οι σκέψεις σας, θα είναι στραμμένες σε αυτό τον τομέα. Η διαύγεια του μυαλού σας, θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικούς. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, η οποία μπορεί να σας καθοδηγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις που θα εξελιχθούν στην προσωπική ζωή σας, με τα άτομα της οικογένειάς σας ή του εργασιακού χώρου σας. Ο εκνευρισμός που διακατέχεστε, προέρχεται από υπεράριθμες ευθύνες και υποχρεώσεις που επωμιστήκατε το τελευταίο διάστημα. Επικεντρωθείτε στο στόχο που έχετε θέσει και βρείτε παράλληλα τρόπους, που θα μπορέσουν να σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα και η διάθεση να κατακτήσετε τον επαγγελματικό στόχο σας, δε θα σας αφήσει να παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα εμφανιστεί σήμερα, στο γύρω περιβάλλον σας, χωρίς – όμως – να υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Επειδή η θεωρία δε σας καλύπτει στα σχέδια σας, μείνετε στην πρακτικότητα, την οποία ακολουθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, εμφανίζουν σήμερα δειλά – δειλά  τα πρώτα αποτελέσματα. Σήμερα, μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη από οικονομικές συναλλαγές, που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι αυτό που σας δίνει μία ανάσα στις εξελίξεις της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφυγή σας, από κρίσιμα ζητήματα, θα είναι μία διπλωματική δίοδος που θα σας προστατέψει από τις εντάσεις , οι οποίες θα δημιουργηθούν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην επιμένετε σε αναλύσεις και συζητήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα παρεξηγήσεων, το οποίο θα εντείνει την απομάκρυνση μεταξύ σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.