Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:33:03,09/07/2019
Σκάλες-Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Δίδυμοι, τα επαγγελματικά σχέδια σας, μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα σας, και να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Παρθένοι, η αίσθηση του ανικανοποίητου, σήμερα, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες, που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα. Δείξτε, όμως, προσοχή, στις δραστηριότητες που θα συμμετάσχετε, γιατί μπορεί να τις αφήσετε στη μέση. Σκορπιοί, σήμερα, μπορείτε να διαχειριστείτε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ερωτική ζωή σας, και να φέρετε τις ισορροπίες.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, θα επηρεάσει σήμερα τις σκέψεις σας. Ίσως, έρθουν παρασκήνια στην επιφάνεια, που θα οδηγήσουν στην αναδιαμόρφωση των σχεδίων σας. Μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις και βγάλετε λάθος συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας, με συγγενικά πρόσωπα θα διευκολυνθεί, καθώς θα εστιάσετε σε λεπτομέρειες του παρελθόντος, που επηρέασαν τη σχέση σας, και θα κατανοήσετε περισσότερα. Σήμερα, ευνοούνται μικρά ταξίδια, τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα βοηθήσουν τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα σας, μπορεί να αναγνωριστεί από κάποια πρόσωπα και θα αναδείξετε δυναμικά τις ικανότητές σας. Τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα είναι θετικά και μπορούν να σας προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας φέρουν μία ανησυχία και θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Μείνετε ψύχραιμοι σε συζητήσεις, που θα πρέπει να κάνετε, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Η οξύθυμη συμπεριφορά θα πάει πίσω τα σχέδιά σας, και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ένα αίσθημα μοναξιάς μπορεί να συνοδέψει την ημέρα σας, και να αποστασιοποιηθείτε από κάθε τι ενεργό και δημιουργικό. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, θα βοηθήσει να εστιάσετε στο κέντρο σας, και να οργανώσετε τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε μία αισιόδοξη οπτική απέναντι στις καταστάσεις. Αυτό, θα είναι το βάθρο για να οδηγηθείτε σε θετικές αλλαγές και να ακολουθήσετε μία νέα πορεία. Η οργανωμένη σκέψη σας, μπορεί να συντονίσει την κάθε κίνησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μη σκέφτεστε παρελθοντικές καταστάσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αφήστε πίσω σας, όσα σας κρατάνε μακριά από όσα θέλετε να πετύχετε. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας, και ακολουθήστε τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε ότι οι εμπειρίες του παρελθόντος, μπορούν εύκολα να σας επηρεάσουν το σήμερα και να νιώσετε αδρανείς, καθώς και αδύναμοι. Η αλλαγή οπτικής σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και απαρτίζουν την προσωπική εξέλιξή σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση και η πρόθεση να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των αγαπημένων σας, προσώπων, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Μέσα από τις δυσκολίες τους, μπορείτε να παρατηρήσετε από ένα διαφορετικό πρίσμα και τη  δική σας, ζωή. Αυτό σας δίνει σοφία και ωριμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να διαμορφώσετε ένα θετικό κλίμα, στην προσωπική ζωή σας, και να αλλάξουν οι διαπροσωπικές σχέσεις σας. Η αισιοδοξία είναι ένα στοιχείο, που σας βοηθάει να ακολουθήσετε μία νέα πορεία ζωής, φέρνοντας θετικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι ή τα μέρη που σας χαλαρώνουν είναι αυτά, τα οποία  θα βελτιώσουν σήμερα τη  διάθεσή σας. Η επαφή σα, επίσης,  με τα αγαπημένα σας,  πρόσωπα, είναι το κίνητρο να ανοιχτείτε και να τους μιλήσετε για τις ανησυχίες, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω, καθώς και να αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Τις νέες επαφές που θα δημιουργήσετε, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να τις χρησιμοποιήσετε στον επαγγελματικό τομέα σας, αργότερα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + εννέα =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.