Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:08:14,04/06/2019
Το φεγγάρι και ο κύκλος- Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay

Δίδυμοι, οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, σας έχουν πιέσει αλλάζοντας τη  συμπεριφορά σας. Η θέληση να επανδρώσετε τις σχέσεις σας, είναι στο χέρι σας, και οι κινήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ανάλογες. Παρθένοι, η επαγγελματική πορεία σας, θα προσγειώσει τις παρορμητικές κινήσεις, που υπήρξαν μέχρι  και σήμερα. Η σταθερότητα των απόψεων σας, θα είναι ο σύμβουλός σας, για το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μία σιγουριά στον εαυτό σας. Ζυγοί, μία αίσθηση αισιοδοξίας ότι οι δυσκολίες παίρνουν ένα τέλος, γεμίζουν τη στάση σας, με δυναμισμό και ακολουθείτε ένα νέο μοτίβο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας. Σκορπιοί, η περίοδος που διανύετε είναι καταλυτική για την πορεία σας, εφόσον στοχεύετε στην επεξεργασία των εμπειριών, που σας έχουν διαμορφώσει ένα σύνολο του χαρακτήρα σας. Η κατανόηση των ευθυνών σας κάνει πιο ώριμους.

ΚΡΙΟΣ

Το αρνητικό περιβάλλον που ίσως επικρατεί γύρω σας, δίνει την ώθηση να στρέψετε την προσοχή σας, προς τον εαυτό σας, και να επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας. Η βουτιά στο υποσυνείδητο, θα ξεπροβάλλει αδυναμίες,  που σας δημιούργησαν ένα λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται με έναν πιο ουσιώδη τρόπο, που σας αφήνουν να δείτε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, και να επιλέξετε τον κατάλληλο δρόμο για σας. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα και θα υπάρξει μία κοινή συνισταμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε στους τομείς, οι οποίοι  σας ενδιαφέρουν, θα δείξουν μία ξεκάθαρη εικόνα που θα αναδιαμορφώσει τις σχέσεις σας. Τα αποτελέσματα θα έχουν αμφίρροπο χαρακτήρα, ο οποίος θα κριθεί από τον τρόπο που τα έχετε διαχειριστεί στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνικότητα θα σας φέρει σε επαφή με άτομα, τα οποία  θα σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες και θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας. Η διορατικότητα που διαθέτετε, θα σας οδηγήσει στην επιλογή έμπιστων προσώπων.

ΛΕΩΝ

Ο ψυχολογικός κόσμος σας, είναι μπερδεμένος αυτήν την περίοδο, αφού δέχεστε αλλεπάλληλες αρνητικές καταστάσεις και δεν είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε. Ξυπνήστε τον ηγετικό χαρακτήρα σας, και πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιλογές που έχετε να επιλέξετε απέναντι στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας, έχουν έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η μεθόδευση και η οργάνωση που έχετε στηρίξει τις παρελθοντικές ιδέες σας, βοηθάει την πορεία σας, και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα βοηθήσουν αρκετά τη συναισθηματική ζωή σας, σήμερα και θα μπορέσετε να εξετάσετε καλύτερα θέματα, που αφορούν στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα, που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανταγωνισμός που έχετε δεχθεί μέσα στον εργασιακό χώρο, σας έχει δημιουργήσει  έναν εκνευρισμό, ο οποίος  μπορεί να στρέψει κάποια θέματα εναντίον σας. Γι’ αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι στις κινήσεις που έχετε επιλέξει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καθημερινά ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, θα σας κυριέψει η ευαισθησία. Μείνετε προσηλωμένοι σε θέματα επιβίωσης και διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, σε ότι αφορά στη διεκδίκηση των κεκτημένων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καινοτόμες σκέψεις σας ελκύουν περισσότερο από κάθε φορά, διότι αισθάνεστε ότι σας διαφοροποιούν από το γύρω περιβάλλον σας. Το πνεύμα ελευθερίας σας κυριεύει, δίνοντας σας, την αίσθηση ότι η ηγετική συμπεριφορά σας, παίρνει τον πρωταρχικό ρόλο. Μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν, σε αρνητικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να βοηθήσετε πρόσωπα, τα οποία σας έχουν ανάγκη, προϋποθέτει καλή και ισορροπημένη ψυχολογία. Κάθε ενέργεια που κάνετε, στηρίζετε  στην πρόθεσή σας, και αυτό σας δίνει μία έντονη αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό, να διακρίνετε τα άτομα, τα οποία τη χρειάζονται πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συνειδητοποίηση των λαθών που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, έρχεται ως εξέλιξη. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και δημιουργήστε νέα κίνητρα, για τις επόμενες προσπάθειες που θα χρειαστεί η σταδιοδρομία σας. Έχετε το σθένος, να αλλάξετε ότι σας έχει δεσμεύσει στο παρελθόν. Απλά κάντε το.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.