Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:30:21,01/05/2019
Κορίτσι σε ύπνο

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παρθένοι, η πρόθεση που έχετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, στον επαγγελματικό σας,  παράγοντα, σας ωθεί να ενεργοποιήσετε τα σχέδια σας. Ζυγοί, η ανάγκη που έχετε να σας φροντίσουν, εκφράζεται μέσω μίας υπερευαίσθητης συμπεριφοράς. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, ώστε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον εργασιακό σας τομέα. Αιγόκεροι, μην προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, διότι η ψυχολογία σας, δε βοηθάει.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Η οπτική γωνία που θα τα εξετάσετε, θα κάνει τη διαφορά στην πορεία σας. Ελέγξτε αναλυτικά τα δεδομένα που σας δίνονται και προχωρήστε με δυναμικό τρόπο προς την ολοκλήρωση  των σχεδίων σας. Οι παρατηρήσεις των άλλων γύρω σας, είναι αφορμές για τη βελτίωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή  σας, σήμερα είναι στο κατάλληλο επίπεδο, ώστε να ασχοληθείτε με διάφορα αντικείμενα, που εκφράζουν τη δημιουργικότητά σας. Συναντήσεις με άτομα,  τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας βοηθήσουν, ώστε να αναπτύξετε νέες ιδέες, αλλά και να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στροφή προς τα οικονομικά σας,  θέματα, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες ιδέες και σχέδια. Ίσως υπάρξουν και θέματα νομικών υποθέσεων, που αφορούν στον ίδιο τομέα που θα πρέπει να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία ή να συζητήσετε με τους νομικούς αντιπρόσωπους για τον τρόπο καθοδήγησης των υποθέσεων, οι οποίες  σας αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην είστε επιεικείς εξαιτίας της ευαισθησίας σας, στις συμπεριφορές των άλλων, διότι υπάρχουν στοιχεία, που μπορούν να σας υποδηλώσουν την ακριβή εικόνα τους. Έτσι, η διάγνωση των συναισθημάτων τους, θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε καλύτερα, ώστε να χαράξετε μία καλή συνεργασία μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και οι υποθέσεις ρουτίνας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, δίνοντας μία ένταση στην ψυχολογία σας, διότι θα σας περιορίσουν από δημιουργικές δράσεις. Οι φίλοι ή τα αγαπημένα πρόσωπά σας, μπορούν να σας διασκεδάσουν και να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, είναι σήμερα σε ικανή να σας βοηθήσει σε ερωτήματα,  που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Επομένως, μπορείτε να επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα σας ξεκαθαρίσουν τις ενέργειες, που θα πρέπει να εκτελέσετε με προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις, τις οποίες  θα πρέπει να κάνετε με κοντινά πρόσωπά σας, για θέματα που έχουν εξελιχθεί. Η ευαισθησία και η στοργικότητά  σας, θα βοηθήσουν να τους πλησιάσετε, καλύπτοντας έτσι κενά που έχουν δημιουργηθεί στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τήρηση των υποσχέσεων που έχετε, μπορεί να είναι δύσκολη και εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα και προτεραιότητες. Θα πρέπει να δείξετε, ότι είστε διατεθειμένοι να τα καταφέρετε, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα οποιεσδήποτε αντιξοότητες θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Δείξτε με σθένος, την επιμονή και την υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επικρατήσει μία ηρεμία, χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, έτσι θα σας αφήσει τα περιθώρια να σκεφτείτε με ομαλότητα τις επόμενες κινήσεις σας. Οι οικονομικές συναλλαγές,  που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, μπορεί να συζητηθούν σήμερα με τα αρμόδια άτομα και ίσως λάβετε ένα μέρος από αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σας,  σήμερα, δε θα κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς και θα σας εντείνει την φορτισμένη ψυχολογία, φέρνοντας έντονες συζητήσεις και επικοινωνία. Η υλική ασφάλειά σας, μπορεί να προέχει για σας, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε μία διπλωματική στάση απέναντι στις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις του παρελθόντος θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα απαιτηθεί μία προσπάθεια αξιολόγησης και διαχείριση από τη δική σας, πλευρά, ώστε να μην αφήσετε το περιθώριο να σας προσάψουν αρνητικά σχόλια. Οδηγηθείτε με σταθερούς βηματισμούς, χωρίς να αφήσετε το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σήμερα, είναι να αναπτύξετε το κοινωνικό κύκλο σας,  και να μαγνητίσετε νέα πρόσωπα. Έχετε την ικανότητα να κατακτήσετε το στόχο σας, φτάνει να μην αφεθείτε σε αμφιβολίες και ανασφάλειες, που σας κρατούν δέσμιους. Θυμηθείτε ο αυθορμητισμός σας,  και το χαμόγελο που διαθέτετε, είναι σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.