Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:47:35,05/04/2019
Ροζ χρωματισμός -Φωτογραφία από Craig Melville από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Craig Melville από το Pixabay

Δίδυμοι, η ελευθερία που σας διακατέχει σας δίνει έναν διαφορετικό αέρα, να λειτουργήσετε απέναντι στις κοινωνικές σχέσεις σας. Το κοινωνικό περιβάλλον σας, έχει μία δυναμική που θα πρέπει να αντλήσετε, ώστε να επωφεληθούν τα επαγγελματικά σχέδια σας. Λέοντες, η ανάλαφρη διάθεση και οι πρωτότυπες ιδέες σας καθοδηγούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων, που έχουν παρουσιαστεί. Η πρόθεση να επιδοθείτε στην μόρφωσή σας, διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες σας, και χαράζει ένα ευοίωνο μέλλον. Υδροχόοι, η κινητικότητα που υπάρχει στο γύρω περιβάλλον σας, διαμορφώνει μία εικόνα που ίσως είναι πλασματική, για να στηρίξετε τα επόμενα σχέδιά σας, τα οποία προδιαγράφουν ένα δυναμικό μέλλον.

ΚΡΙΟΙ

Η ημέρα για σας, θα είναι αρκετά τεταμένη λόγω των εντάσεων, που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν. Οι αποφάσεις και τα πλάνα που έχετε οργανώσει, είναι ημιτελή και αυτό σας δημιουργεί έναν επιπρόσθετο εκνευρισμό. Μείνετε, μακριά από κάθε απόφαση και ασχοληθείτε με τον αθλητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο υποθέσεις του παρελθόντος, που ήταν αρνητικά προσκείμενες προς το πρόσωπό σας. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα πράγματα, είναι πολύ λεπτός, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρείτε μία ισορροπία στις σκέψεις σας, και στις ενέργειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, τίποτα δε  σας κρατάει το σπίτι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας,  και να βρείτε νέους ορίζοντες. Οι επαφές με νέα πρόσωπα θα σας ευνοήσουν και αυτό θα σας χαρίσει μία αισιοδοξία για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απαιτήσεις των επαγγελματικών θεμάτων σας, έχουν γίνει πιο έντονες και αυτό σας δημιουργεί μία ανασφάλεια απέναντι στη διεκπεραίωσή  τους. Μην αμφισβητείτε τις ικανότητες σας, δώστε τον απαραίτητο χρόνο, που χρειάζονται.

ΛΕΩΝ

Η παιδεία και η διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντά  σας, είναι αυτά που σας τραβούν την προσοχή. Σήμερα, λοιπόν, θα ασχοληθείτε με θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον και θα βοηθήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Μπορείτε να δώσετε όλη σας, την ενέργεια σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, θέματα οικονομικού τύπου και οι σκέψεις που θα κάνετε θα σας αγχώσουν. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με καθαρότερη σκέψη. Επίσης, βρείτε το κατάλληλο νομικό πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων σας, όπως και των προσώπων που σας περιστοιχίζουν στον επαγγελματικό τομέα σας, θα είναι το κλειδί για να κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία. Μπορεί, να σας δυσκολέψει η επεξεργασία, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και τα κοινότυπα πράγματα, θα περιορίσουν τον τρόπο σκέψης σας, αποτρέποντάς σας, από νέα σχέδια. Στον ελεύθερο χρόνο σας, ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή με τη γιόγκα, ανακτώντας τη χαμένη ενέργειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια, τα οποία θα σας απασχολήσουν στο προσεχώς μέλλον. Δημιουργήστε καλές βάσεις, οι οποίες θα σταθούν ως εφαλτήριο για τα σχέδιά σας. Είστε άτομα δραστήρια και αυτό σας οδηγεί, σε αποφάσεις ρίσκου και περιπέτειας. Προσέξτε το άγχος, ώστε να μην σας καταβάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση ότι έχετε χάσει την ενέργειά σας, προέρχεται από τις υπερβολικές ευθύνες,  που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να συγκροτήσετε τη σκέψη σας, και να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα, για να περάσετε ευχάριστα με τα άτομα που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λήψη των αποφάσεων σήμερα, είναι αρκετά δύσκολη για εσάς, εφόσον η ψυχολογία σας δε βοηθάει. Τα πράγματα γύρω σας, έχουν μία αστάθεια και αυτό σας επηρεάζει περισσότερο. Επικεντρωθείτε μόνο στο στόχο σας, και μην αφήσετε να υπάρξουν άλλες επιρροές.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας, έχουν πάρει μία ανοδική πορεία και αυτό σας δίνει μία μεγάλη ικανοποίηση. Η διάθεσή σας, είναι πλέον πιο αισιόδοξη και αυτό σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε και να πετύχετε τα επιθυμητά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.