Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:18:13,03/30/2019

Ουράνιο Αστρολογικό Ρολόι-Φωτογραφία από Alexas_Fotos από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Alexas_Fotos από το Pixabay

Κριοί, οι σχέσεις με τον κοινωνικό περίγυρο σας, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από αρνητικές επιδράσεις. Η τόλμη και το θάρρος συνοδοιπορούν στις αποφάσεις σας. Καρκίνοι, η ευθύτητα στη συμπεριφορά σας, θα ευνοήσει τις συνεργασίες που θα προκύψουν εκμηδενίζοντας τη  δυσμενή επικοινωνία. Η ειλικρινής διάθεση θα επιδράσει θετικά και στα δύο μέρη. Σκορπιοί, η ψυχική ηρεμία σας, θα προωθήσει τις κοινωνικές σας επαφές. Η κοινωνικότητα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και έχετε τις προϋποθέσεις να την κατακτήσετε, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντηση με οικεία πρόσωπα θα βοηθήσει να αναγνωρίσουν την προσπάθεια, που κάνετε και να οργανώσετε νέα σχέδια,  τα οποία  θα σας δώσουν μία καινούργια ώθηση για τα επαγγελματικά σας. Είστε σε θέση να ακολουθήσετε μία νέα πορεία με πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να ακολουθήσετε νέα δρώμενα στη διάρκεια της ημέρας, με θέματα που συσχετίζονται με την εκπαίδευση και τα ταξίδια. Όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει στο παρελθόν, θα έχουν το περιθώριο να λυθούν και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά θέματα, τα οποία καθοδηγούν τις σκέψεις σας, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας, και συμβάλουν στις απαραίτητες ενέργειες, που χρειάζονται για να επιβιώσετε. Από μία εσωτερική παρόρμηση θα παρατηρήσετε ότι η διάθεση να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, θα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση και η καλή σχέση με τα άτομα που συνεργάζεστε, θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε σε ένα θετικό κλίμα. Μείνετε παρατηρητικοί και δείτε τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σας, αποφεύγοντας έτσι παρεξηγήσεις, που μπορεί να συμβούν στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα δίνει την αίσθηση ότι τρέχει με γοργούς ρυθμούς και εσείς δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας,  με τον τρόπο που επιθυμείτε. Ο χρόνος μπορεί να νιώθετε ότι σας πιέζει και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Σταθείτε σε θέματα,που έχουν προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σχέδια σας, μπαίνουν σε ένα ενεργό πλάνο και αρχίζουν να δείχνουν την καθαρή εικόνα τους. Προσπαθήστε να συζητήσετε με άτομα, τα  οποία σας βοηθούν να τρέξουν πιο γρήγορα, δίνοντας σας, τις απαραίτητες συμβουλές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι και προς το οικογενειακό σας, περιβάλλον, σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, καθώς και ανακούφιση. Μπορείτε να εστιάσετε στον εσωτερικό κόσμο σας, και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του. Από την άλλη, η επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα κάνει την ημέρα πιο διασκεδαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποφυγή αποφάσεων που μπορούν να στηρίξουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, είναι ένας τρόπος για να σκεφτείτε καλύτερα τα βήματά σας, και να στελεχώσετε γερές βάσεις στο μέλλον. Επικεντρωθείτε στον τρόπο, που θα πρέπει να κινηθείτε και αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται να υπάρχει ένα ήπιο κλίμα, μπορεί –όμως – και να λάβετε και κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό. Η κίνηση αυτή, σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας,  και να τα βάλετε σε μία σειρά, δίνοντας σας, έτσι μία ανάσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός που σας έχει προκαλέσει η αντιπαράθεση με άτομα από το κοντινό σας, περιβάλλον, σας κρατάει απόμακρους από συζητήσεις. Δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, που απαιτούν την προσήλωση και την προσοχή σας. Αφήστε τις, για άλλη ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την τάση και τη διάθεση να ψάξετε να εξακριβώσετε κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε στην επεξεργασία τους, να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα και να μην την μπερδεύεστε με αρνητικές σκέψεις. Κάντε την αναδρομή στο παρελθόν και συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να καταθέσετε σχέδια και ιδέες στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, χαράζοντας ένα προοδευτικό κλίμα, σας δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Η ατμόσφαιρα, είναι πιο χαρούμενη και τα πράγματα ρέουν σε ένα καλύτερο και δημιουργικό πλάνο, κάνοντας τη  συνεργασία με τα αρμόδια πρόσωπα επικερδή.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.