Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:43:32,07/26/2019
Αστέρια -Φωτογραφία από Reimund Bertrams από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Reimund Bertrams από το Pixabay

Κριοί, ζητήματα της καριέρας σας,  θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, σε νέα πρωτότυπα σχέδια, καθώς  και ιδέες. Οι συνεργασίες σας, θέλουν την προσοχή σας. Μη βασίζεστε μόνο στη  διάθεση ρίσκου που υπάρχει από μέρους σας. Λέοντες, μπορείτε να φτάσετε αρκετά ψηλά τον πήχη στον επαγγελματικό τομέα σας, εφόσον έχετε τη θέληση και μία σταθερή πορεία. Η ακτινοβολία που εκπέμπει η προσωπικότητά σας, είναι ένα όπλο που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας. Τοξότες, ενώ τα πράγματα είναι θετικά στην  ερωτική ζωή σας,  και μπορούν να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια πορεία, εσείς θα πρέπει να είστε πιο συγκροτημένοι στις απότομες μεταβολές των συναισθημάτων σας.

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση με το αγαπημένο πρόσωπό  σας, περνάει από μια καλή φάση και αυτό σας δίνει μία ευχάριστη διάθεση. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι και σήμερα, για να έρθετε πιο κοντά, έχουν δείξει μία θετική εικόνα. Αυτό σας δίνει τη χαρά και την ώθηση, να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα για σας μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη και να νιώσετε, ότι θα πρέπει να βάλετε κάποιους τομείς της ζωής σας,  σε μία τάξη. Φροντίστε να έχετε μία ήρεμη ψυχολογία, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Αποφύγετε παντός φύσεως ρίσκα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική αστάθεια που σας διακατέχει αυτό το διάστημα, προέρχεται από ένα λάθος τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Η δύναμη που έχετε και η ανεπτυγμένη διαίσθηση μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε μία διαφορετική εικόνα, για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ευχάριστη απάντηση,  την οποία πιθανόν είναι να λάβετε σήμερα, έχει να κάνει με τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι και  τώρα. Μη μείνετε μόνο σε σκέψεις του παρελθόντος. Απλά συνεχίστε δυναμικά το δρόμο σας,  και υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ

Τα συναισθήματά σας, έχουν μία αρμονία και μπορούν να φέρουν τη γαλήνη στην ερωτική ζωή σας. Μπορείτε, λοιπόν, να συζητήσετε τα μελλοντικά σχέδια σας,  και να ζητήσετε από το/τη  σύντροφό σας, να συμμετέχει σε αυτά. Η δυναμική των ιδεών σας, δείχνει έναν ηγετικό χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, κάποιες παρελθοντικές σχέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως αναζωπυρωθούν. Οι εκκρεμότητες, λοιπόν, που έχετε αφήσει, θα μπορέσουν να ξεκαθαριστούν και θα στηρίξετε τις σχέσεις σας, σε ένα νέο μοτίβο. Η στάση αυτή, θα σας δώσει μία ανάσα για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μία πρόταση από τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα αλλάξει τη  διάθεσή σας,  και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Θα εστιάσετε περισσότερο σήμερα στη  διασκέδαση και θα θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πίεση που μπορεί να σας έχει προκαλέσει το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον σας, είναι αυτή που θα ωθήσει τη διάθεσή σας, σήμερα, να κάνετε περισσότερες αγορές και έξοδα. Δείξτε, προσοχή, ώστε μην υπερβείτε τα καταναλωτικά όρια σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας, να δείξετε στο/στη  σύντροφό σας, την αγάπη που τρέφετε για το πρόσωπο του/της, θα σας ωθήσει να κάνετε προτάσεις, οι οποίες  θα τον/την  κάνουν να νιώσει ευχάριστα. Οι παρεξηγήσεις και οι οξύθυμες συμπεριφορές, όμως, μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα χάσμα μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ονειρική ματιά θα υπάρχει απέναντι στις σχέσεις σας,  και αυτό  θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο χαλαροί. Τα έμπιστα πρόσωπα, τα οποία θα υπάρξουν δίπλα σας, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε τη σιγουριά, που έχετε ανάγκη. Η υπερευαισθησία, όμως, δε θα σας αφήσει να δείτε την πραγματική εικόνα σημαντικών καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, θα σας ωθήσει σε ενέργειες, που μπορεί να έχουν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα. Αποφύγετε, όμως, ρίσκα που μπορεί να σας βάλουν σε κίνδυνο και δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, έχουν γρήγορους ρυθμούς και αυτό σας κάνει πιο επιφυλακτικούς, καθώς και απόμακρους. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε με προσοχή τις ενέργειες των άλλων και έπειτα κάντε τις απαραίτητες κινήσεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.