Τα ζώδια του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:20:10,08/24/2019
Ουρανός-Φωτογραφία από IvaCastro από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από IvaCastro από το Pixabay

Ταύροι, μπερδεμένες καταστάσεις με πρόσωπα που συνεργάζεστε, ίσως δημιουργούν κάποια ένταση. Τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε, θα επιφέρουν ένα αρμονικό κλίμα στο μέλλον. Δίδυμοι, παρασκηνιακές υποθέσεις με άτομα από το κοντινό περιβάλλον σας, θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Περιορίστε, όμως, τη  φαντασία σας, και δείτε με πιο αντικειμενική ματιά τα πράγματα, πριν φτάσετε σε συμπεράσματα. Παρθένοι, η επιθυμία να μιλήσετε με νέα πρόσωπα και να ασχοληθείτε με υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου, σας κάνει αρκετά πιο δραστήριους.

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει μία ηρεμία και αυτό θα σας βοηθήσει να ορίσετε και να θέσετε νέους στόχους. Το συναδελφικό περιβάλλον σας, θα είναι κοντά σας,  και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Το υπόλοιπο της ημέρας, θα θελήσετε να το περάσετε με αγαπημένα πρόσωπά σας, και να χαλαρώσετε μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε, κρίσιμα ζητήματα και αποφάσεις που κρίνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, διότι μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας,  σε κάτι πιο δημιουργικό, που θα μπορέσει να αναδείξει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Ίσως, η συγγραφή ή και  η ζωγραφική είναι τα μέσα για να εκφραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να ασχοληθείτε με παρασκηνιακά θέματα, τα οποία θα στιγματίσουν την ημέρα σας. Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι προσεκτική και να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις. Μία μικρή ανασφάλεια ίσως κάνει την εμφάνισή της,  και νιώσετε ότι επηρεάζεστε από αρνητικά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες που έχετε οργανώσει όλο αυτό το διάστημα, μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα σήμερα. Εξάλλου,  έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν και η στρατηγική που ακολουθείτε, μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να διοργανώσετε συναντήσεις ή εκδηλώσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η ημέρα θα περάσει αρκετά ευχάριστα και θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες, όμως,  θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα με άτομα, που συνεργάζεστε ή θέλετε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να στρέψετε όλη σας,  την προσοχή σε αυτά,  που θέλετε να κάνετε και να αλλάξετε τη διάθεσή σας,  προς το καλύτερο. Τροφοδοτήστε τις σκέψεις σας, με θετική ενέργεια και δώστε ένα καινούργιο νόημα, στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας και θέματα που σχετίζονται με εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις, να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αγνά συναισθήματα που τρέφετε για το/τη  σύντροφό σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στη σχέση σας. Το πάθος και η ρομαντική διάθεση, θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία,  που σας δίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, σήμερα, είναι θέματα που θα σας απορροφήσουν αρκετά. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, χαρίζοντας του,  ευχάριστες στιγμές. Η γιόγκα και ο διαλογισμός θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ευεξία, καθώς  και θετική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα, μπορεί να υπάρχουν αρκετές αλλαγές γύρω σας. Τα σχέδια, τα οποία έχετε χαράξει την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, έχουν την απαραίτητη εύνοια σήμερα,  για να μπορέσετε να κινηθείτε με μία σωστή οργάνωση και στρατηγική, για να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, σας έχει φέρει σε ένα αδιέξοδο και αυτό νιώθετε ότι εγκλωβίζει την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Η αισιοδοξία που έχετε, είναι το εφαλτήριο να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας, σήμερα, θα είναι ευνοηθεί αρκετά, αλλά να θυμάστε ότι καλύτερα να είναι επιφανειακή και όχι η ουσιαστική, όπως εσείς επιθυμείτε. Παρ όλα αυτά, εσείς μπορείτε να χειριστείτε τα πράγματα με διπλωματία και να αποκομίσετε στοιχεία, που στο μέλλον, θα σας χαρίσουν μία θετική πορεία.

©Τypologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.