Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:24:51,07/20/2019
Κόσμος -Φωτογραφία από Oleg Gamulinskiy από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Oleg Gamulinskiy από το Pixabay

Δίδυμοι, ένας νέος έρωτας σας χτυπά την πόρτα και ξυπνά το πάθος και τον ερωτισμό σας. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε, θα βοηθήσει γενικά τις επαφές σας και τα σχέδιά σας. Λέοντες, η καριέρα σας, απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθείτε στο χώρο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε τα δυνατά σας, και προσπεράστε κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται. Παρθένοι, ενώ τα οικονομικά σας, θα παρουσιάσουν την αναμενόμενη βελτίωση που έχετε στο μυαλό σας, παρόλα αυτά τα ταξίδια αναψυχής δε θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ίσως καθυστερήσουν να υλοποιηθούν, εξαιτίας εμβόλιμων καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα στα επαγγελματικά σας, και να υπάρξουν νέα ξεκινήματα. Βρεθείτε με φίλους και κάντε πράγματα, που θα σας ευχαριστήσουν. Τα κοινά ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, έχουν φτάσει σε ένα καλό σημείο και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Η θετική διάθεση θα σας ανανεώσει και αυτό θα είναι η αρχή για τα μελλοντικά βήματά σας. Οι συναλλαγές σας, θα έχουν το αποτέλεσμα, που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γενναιόδωρη διάθεση θα βοηθήσει στις συμφωνίες και στις συνεργασίες, που έχετε να κάνετε στο μέλλον. Φερθείτε διπλωματικά, απέναντι στα πράγματα και μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, μέχρι και να φτάσετε στο αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα,  τα οποία θα φορτίσουν αρκετά την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε ταυτόχρονα μεδραστηριότητες, που θα δώσουν μία νέα τροπή στις σκέψεις σας. Η άθληση και η σωματική άσκηση θα σας χαρίσουν την ευεξία.

ΛΕΩΝ

Εξετάστε περισσότερο τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας, Αυτό θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό χρειάζεται. Η ειλικρίνεια είναι ένα στοιχείο, που θα διορθώσει τις συνεργασίες που εμφάνισαν μικρές εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα στρέψουν τις σκέψεις σας, σε ένα νέο τρόπο οργάνωσης. Ασχοληθείτε με το διάβασμα ή τη γιόγκα τις ελεύθερες ώρες σας, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, σας ωθεί να βρείτε νέες φιλίες και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ακολουθείστε νέες ιδέες και προτάσεις, που θα σας γίνουν και μη μένετε στάσιμοι σε σχέσεις, που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σπίτι είναι ο χώρος που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και ταυτόχρονα  σας χαλαρώνει. Οι εντάσεις και η πίεση που δέχεστε από κάποιες καταστάσεις, σας έχουν φέρει σε ένα αδιέξοδο. Συζητήστε με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και πείτε τους, τις ανησυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερευαισθησία σας, κάποιες φορές αποσπά τις σκέψεις σας, από τους στόχους που έχετε θέσει. Προσπαθήστε, να είστε πιο συγκροτημένοι σε προσωπικά θέματά σας,  και μην ακολουθείτε τρόπους, που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να χειριστείτε τα οικονομικά σας,  και να μην αφήσετε τα πράγματα να σας ξεφύγουν. Ίσως θα λάβετε κάποια χρήματα, που υπήρχαν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Εστιάστε με πιο πρακτική σκέψη και δείτε τι είναι πιο χρήσιμο για την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους, τους οποίους αγαπάτε. Φανείτε πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις που θα προκύψουν και μην αφήσετε τις παρεξηγήσεις, να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα στραφείτε σε υποθέσεις που συσχετίζονται με κρυφές καταστάσεις και η ψυχολογία σας, θα δεχθεί μία μικρή πτώση. Τα συναισθήματά σας, θα μπερδευτούν και θα πρέπει να δείξετε προσοχή, ώστε να μην προβείτε σε αρνητικές σκέψεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.