Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:33:51,03/08/2019
Μαγική σφαίρα καΙ Γη- Image by Sky-High on Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία:Image by Sky-High on Pixabay

Κριοί, οι ανασφάλειες και οι φοβίες που σας διέπουν αυτή την περίοδο, σας έχουν εγκλωβίσει και δε σας επιτρέπουν να αδράξετε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Απομακρυνθείτε από ότι σας εντείνει την αρνητική ψυχολογία και αποστασιοποιηθείτε. Εξάλλου, η ήττα δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ταύροι, η ανάλυση των θεμάτων είναι απαραίτητη για τη μελλοντική σταθερότητά  σας, και είστε διατεθειμένοι να εστιάσετε σε αυτό. Προσοχή, όμως, στις υπερβολές οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την πορεία σας. Σκορπιοί, η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας, και στις δυνατότητες σας, αλλά και η τύχη που είναι με το μέρος σας, δίνουν μία διαφορετική πορεία στη  βελτίωση της ζωής σας. Οι συνεργασίες και οι κοινωνικές συνευρέσεις, θα αποκτήσουν μία θετική έκβαση, εφόσον το κυνήγι των επιθυμιών σας, συσχετίζεται με αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που σας διακατέχουν, λόγω των απρόοπτων υποχρεώσεων, σας δίνουν την αίσθηση της δέσμευσης και του περιορισμού της ελευθερίας. Η απόσταση από τα προβλήματα και η διαφορετική ερμηνεία τους, θα σας δώσει μία ανάσα. Μη  βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, που θα στιγματίσουν το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας, θα είναι το κίνητρο να πλησιάσετε και να αγγίξετε τον ψυχικό κόσμο των αγαπημένων προσώπων σας, δίνοντας τους συμβουλές και τη βοήθεια σας. Η στάση αυτή θα σας ενδυναμώσει και η αποδοχή σας, από τους γύρω σας, θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ονειροπόλα διάθεσή σας, να οδηγήσετε τη σχέση σας, σε καλύτερα αποτελέσματα  δίνει μία νέα διάσταση. Η απρόοπτη μεταβολή των συναισθημάτων σας, όμως, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή της, και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το/τη σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φιλικές συναντήσεις έχουν την εύνοια να κυλήσουν με ομαλό τρόπο και ίσως συμβούν γεγονότα που θα σας αλλάξουν την ψυχολογική διάθεσή σας, προς το καλύτερο. Ενώ είστε διατεθειμένοι να ζήσετε μία αρμονική πορεία, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε αρνητική, αν δεν είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, δεν κάνει την ημέρα σας, μία από τις καλύτερες. Αντιθέτως, σας επηρεάζει και σας δείχνει μία δύσκολη πορεία εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων. Επικεντρωθείτε στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας, βλέποντας την δυναμική που διαθέτετε για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας, τείνει να γίνει ακραίος και να παρουσιάσει μία πρωτοτυπία απέναντι στα σχέδια σας. Μπορεί να συμβούν ευχάριστα πράγματα και απρόοπτα, τα οποία θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Οι όμορφες στιγμές μπορούν να τελειώσουν, όσο γρήγορα άρχισαν. Εσείς, όμως, μπορείτε να απολαύσετε τη διάρκειά τους.

ΖΥΓΟΣ

Μία δυσκολία στο συναισθηματικό παράγοντά σας, μπορεί να εμφανιστεί εξαιτίας της δυσαρμονικής επικοινωνίας. Η υπομονή είναι το όπλο σας, να μπορέσετε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας, και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Απομακρυνθείτε από εντάσεις που μπορεί να φέρουν απομάκρυνση στην ερωτική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη να διώξετε το άγχος και τις σκοτούρες, που σας συντρέχουν, είναι αρκετά έντονη σήμερα και αυτό φαίνεται από τη διάθεσή σας, να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε. Ζήστε έντονα το σήμερα και δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, η οποία θα σας χαρίσει μία ευχάριστη εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε, να φανείτε ρεαλιστές σε γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, χωρίς να σας συνοδεύουν εμμονές ή στερεότυπα. Η διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντά σας, θα είναι το βάθρο για να δομήσετε τη ζωή σας, υπό νέες συνθήκες με περισσότερη αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απόφασή σας, να προβείτε σε κάποια έξοδο ή συνάντηση με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν, θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα διασκεδάζοντας. Η χαρούμενη πλευρά του εαυτού σας, θα προβληθεί και οι αρνητικές σκέψεις δε θα σας αντιπροσωπεύουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα με τα άτομα που αγαπάτε είναι λίγο δύσκολη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας. Ξέρετε ότι μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όσο και αν αυτό σας δυσκολεύει, είναι τελικά η μόνη λύση, βάζοντας τα απαραίτητα όρια στους άλλους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα για σας, είναι κατάλληλη για τις συναντήσεις που θα προκύψουν στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα σας. Μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα, τα οποία έχετε οργανώσει και σηματοδοτούν τη μελλοντική εξέλιξή σας. Η αποφασιστικότητα είναι το όπλο σας , για να διακριθείτε από το σύνολο.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ένα − ένα =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.