Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019


Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:29:23,02/02/2019
Σπήλαιο -Φαντασία

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, οι φιλοσοφημένες σκέψεις σας, μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες, που μέχρι και τώρα τους είχατε στο περιθώριο. Η αναγέννηση αυτή θα σας ωριμάσει τις σκέψεις και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Καρκίνοι, ένα αίσθημα μοναξιάς θα σας ωθήσει να στραφείτε προς τις εσωτερικές ανησυχίες σας, και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική κατάσταση σας. Τοξότες, η δυναμική που μπορεί να αποκτήσετε, θα είναι απροσδόκητη από ενέργειες, οι οποίες  θα κάνουν την εμφάνισή τους, σε ξαφνικό χρόνο.Το αποτέλεσμα απλά θα σας εκπλήξει.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, θα είναι αυτή που θα επηρεάσει τον επαγγελματικό τομέα σας. Οι μεταπτώσεις αυτές οφείλονται στο άγχος και στις ευθύνες, που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα. Δείξτε λίγη υπομονή. Όλα θα πάρουν μία θετική εξέλιξη. Αποφύγετε ακόμα τα δύσκολα και τις απαραίτητες αποφάσεις που κρίνουν κυρίως τον οικονομικό τομέα σας. Η προσωπική ζωή σας, είναι στη φάση της απομόνωσης. Εστιάστε μέσα σας, για να βρείτε το δρόμο για την ευτυχία, που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκλήσεις για σας, είναι ένα παιχνίδι κυριαρχίας, το οποίο η ημέρα σας ευνοεί να πάρετε τη θέση του νικητή. Οι ενέργειές σας, είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και δράση και αυτό εκπέμπεται έντονα στο χώρο  της εργασίας σας. Οι συνάδελφοί σας, και οι συνεργάτες σας,  αφουγκράζονται τη διάθεσή σας, και ένας θεμιτός ανταγωνισμός κυβερνάει τις εξελίξεις. Η ευχάριστη συμπεριφορά σας, αναβαθμίζει τη σχέση σας, με τους άλλους και με το/τη  σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες εμμονές που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν για μία λάθος κίνησή σας, είναι αυτές που φρενάρουν την επαγγελματική εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να βγείτε από αυτή την αρνητική προσήλωση, κοιτώντας το μέλλον σας,  μέσα από τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι είστε το ζώδιο, που την αλλαγή και την επικοινωνία την έχετε μέσα σας, ως ακατέργαστες πληροφορίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις φέρετε στην επιφάνεια και να τις εξελίξετε. Ο ψυχικός κόσμος σας,  είναι σε φόρτιση. Γι’ αυτό δε χρειάζονται αναλυτικές συζητήσεις με το/τη σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται και παίρνουν θέση στο σήμερα και εμφανίζουν κολλήματα, καθώς και δυσχέρειες στον επαγγελματικό χώρο σας. Στρέψτε την προσοχή σας, σε άτομα που σας φορτίζουν θετικά και σας αλλάζουν τη διάθεση.  Οι νέες συνεργασίες , που υπάρχουν στο προσκήνιο καλό θα ήταν να τους δώσετε ακόμα χρόνο για να πραγματοποιηθούν στον κατάλληλο χρόνο. Ο χρόνος που μπορείτε σήμερα να περάσετε με το/τη  σύντροφό σας, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η τάση της ημέρας σας βοηθάει να αφουγκραστείτε τα άτομα, τα οποία  σας περιβάλλουν στον χώρο της εργασίας σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δώσετε και μία πρέπουσα καθοδήγηση στη δουλειά σας. Ελέγξτε περισσότερο την οικονομική διαχείρισή σας, διότι η διάθεση να κοιτάξετε τον εαυτό σας, και τους γύρω σας, μπορεί να φέρει περισσότερα έξοδα. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία σας. και βελτιώστε τη διατροφή σας. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, μπορεί να έχει μία αρμονική πορεία, φτάνει να έχετε θετική στάση και συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αλλαγή που θα προκύψει στον εργασιακό χώρο σας, θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας δώσει μία ώθηση να ανεβάσετε τον πήχη. Η οργανωτική σκέψη σας, θα πάρει τα ινία και θα σηματοδοτήσει την εξέλιξή σας. Η διάθεσή σας, βρίσκεται σε θέση να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, οι οποίες θα προκύψουν ή και να βγάλετε εις πέρας αυτές  που υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Η ενέργεια και η ψυχική ζωτικότητά σας, λειτουργούν αρμονικά και εκπέμπουν θετική ενέργεια και στο/στη  σύντροφό σας. Έχετε την ευχέρεια σήμερα να εξομαλύνετε τις εντάσεις και τις δυσαρμονίες των σχέσεών σας, που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, σήμερα, δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει, φέρνοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε βρίσκεται μόνο στο δικό σας, προσωπικό χώρο και το αποζητάτε έντονα σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που είναι δύσκολα. Απλά μπορείτε για σήμερα να τα παραμερίσετε και να στραφείτε προς τον εαυτό σας και αύριο ημέρα είναι. Θυμηθείτε ότι το εφαλτήριο που θέλετε να τοποθετήσετε στη σχέση σας, θα πρέπει να αγγίζει την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο μεταξύ  της λήψης  αποφάσεων και της εξέτασής τους, παράλληλα. Περάστε όλες τις πληροφορίες, που αφορούν  στον επαγγελματικό τομέα σας,  από εξονυχιστικό έλεγχο. Προγραμματίστε τα βήματα για την υλοποίησή τους, και αφήστε για άλλη ημέρα την εκτέλεση αυτών. Μην ανησυχείτε για την εικόνα του δυναμισμού σας, περιορίζοντάς την, μόνο στη διεξαγωγή των κινήσεων.  Γνωρίζετε πολύ καλά ότι και η προετοιμασία είναι μέρος αυτού. Κάποια έξοδο με το/τη σύντροφό σας θα δώσει μία χαρμόσυνη υφή στη σχέση σας,  και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των προβλημάτων, που σας περιστοιχίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κλείσετε συμφωνίες στον επαγγελματικό χώρο σας, και αυτό θα βοηθήσει την οικονομική ανάπτυξή σας. Η διάθεσή σας,  είναι ασταθής, γιατί αισθάνεστε ότι σας περιβάλλουν αρκετά προβλήματα και δύσκολες υποθέσεις που θα  πρέπει να ολοκληρωθούν. Ο συναισθηματικός κόσμος σας, σήμερα είναι αρκετά περίεργος και αυτό μεταφέρεται στη σχέση σας και να έχετε κυκλοθυμική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να το χειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλοσοφημένη σκέψη σας, έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και σας δίνει την ικανότητα να ασχοληθείτε με το μέλλον της εργασίας σας. Η διάθεσή σας, είναι αρκετά καλή, διότι προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, που δεν είχατε παρατηρήσει μέχρι και σήμερα. Ο απολογισμός των πράξεων σας, στον ερωτικό τομέα σας, χρειάζεται να γίνει με μεγάλη προσοχή, διότι μπορεί να προκαλέσει μία απρόσμενη ένταση απέναντι στο/στη σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία θα πρέπει να σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας , και όχι να αμβλύνετε από τον εσωτερικό κόσμο σας, παρελθοντικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αίσθηση της αλλαγής και της πρωτοπορίας δε σας βοηθάει σήμερα να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα σας, λόγω των ανασφαλειών που σας διέπουν, κατευνάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάθεσή σας. Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν θα συμπληρώσουν το σύνολο των πραγμάτων και μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να συγκρατήσετε λίγο τη φαντασία σας, και να είσαστε έτοιμοι και ισορροπημένοι, ώστε να τα αντιμετωπίσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφεθείτε στην γνώμη των γύρων σας, σε ότι αφορά στην σχέση σας, διότι θα σας φέρει εντάσεις. Επιμείνετε μόνο στη δική σας, άποψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μεταβαλλόμενες διαθέσεις σήμερα σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να δώσετε μία ανάσα και να δείτε από απόσταση όσα σας απασχολούν, χωρίς να πάρετε μέρος σε αποφάσεις που θα κρίνουν την εξέλιξή σας. Για να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας, σήμερα, προσπαθήστε να κάνετε δραστηριότητες που θα σας δώσουν ελευθερία και θα σας χαλαρώσουν. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε οτιδήποτε έκτακτο συμβεί, γιατί δεν είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε. Μην προσπαθήσετε να εμβαθύνετε στην επίλυση των προβλημάτων, που υπάρχουν στη σχέση σας, διότι είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθείτε, λόγω της διάθεσής σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.