Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

11:13:12,10/19/2019
Αστροιλογία- Φωτογραφία από Karen Arnold από το Pixabay

Δίδυμοι, η ευαισθησία που θα δείξετε σήμερα, μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σας, με τους άλλους γύρω σας.Φωτογραφία από Karen Arnold από το Pixabay

Δίδυμοι, η ευαισθησία που θα δείξετε σήμερα, μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σας,  με τους άλλους γύρω σας. Μείνετε επιφυλακτικοί στις αντιδράσεις σας, και λειτουργήστε πιο ήρεμα. Καρκίνοι, σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες με νέα άτομα και κυρίως του γυναικείου φύλου. Οι σχέσεις σας, θα στηριχτούν σε ειλικρινή συναισθήματα και αυτό θα φέρει μια καλή συνεργασία. Ζυγοί, η ψυχοσύνθεσή σας, είναι επιρρεπής αυτό το διάστημα και ίσως νιώθετε μία μικρή απογοήτευση με τις εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η λήψη αποφάσεων σήμερα, θα είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να μεταφέρετε σημαντικά θέματα για άλλη ημέρα. Μην επιμείνετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που είναι σημαντικά. Προσπαθήστε να τα ελέγξετε πιο επισταμένα και ταυτόχρονα ζητήστε την συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου. Οι αντιδράσεις σας, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να ζήσετε την θαλπωρή του σπιτιού και να απομακρυνθείτε από εντάσεις που μπορεί να σας προκαλέσει ο φόρτος εργασίας σας. Νιώστε πιο χαλαροί και ακολουθήστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Κάποια έξοδος με το/τη σύντροφό σας, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Απλά, σκεφτείτε πιο ήρεμα και μην πιέζετε τον εαυτό σας, να κάνει πράγματα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας,  και εμφανίσετε στις σχέσεις σας, μία κυκλοθυμική συμπεριφορά. Η ένταση που νιώθετε αυτό το διάστημα, ίσως οφείλεται σε λάθος κινήσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και κάντε την απαραίτητη κριτική στον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία  θα σας απεγκλωβίσει από ένα αρνητικό παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως σας απασχολήσουν υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και παρουσίασαν αρκετά παρασκήνια στην εξέλιξή τους. Μείνετε αντικειμενικοί στις απόψεις σας, και μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Ο διαλογισμός ή και η γιόγκα θα βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε, καθώς και να νιώσετε μία συναισθηματική ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Το κλειδί της ημέρας είναι η συμφιλίωση με άτομα , με  τα οποία  στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αναλογιστείτε πια συμπεριφορά διατηρούσατε και έπειτα να κρίνετε πως θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση. Η δύναμη των συναισθημάτων σας,  και θετικές σκέψεις θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί, σήμερα να μην είναι μία από τις καλύτερες ημέρες σας, έχετε – όμως – το περιθώριο να κάνετε μικρά, αλλά ευχάριστα πράγματα. Ασχοληθείτε με θέματα , που θα σας προσφέρουν χαρά και θα σας χαλαρώσουν ταυτόχρονα. Η ανάγκη να σας ακούσουν και να συζητήσετε τις ανησυχίες σας, θα σας φέρει κοντά με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα σας βοηθάει να κάνετε νέες επαφές. Οι συγκεντρώσεις και η συμμετοχή σας, σε νέες δράσεις θα μπορέσουν να σας ανοίξουν μία νέα πόρτα στα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με ότι σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα και μπορεί να ενισχύει τη θετική ενέργειά  σας. Σήμερα, μπορείτε ευκολότερα να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία καινούργια αρχή σε θέματα που σας απασχολούν, φτάνει να τα δείτε πιο υπεύθυνα και να δώσετε όλη σας,  την ενέργεια. Η πορεία που έχετε επιλέξει μέχρι και σήμερα, μπορεί να μην είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα σας, παρ’ όλα αυτά έχετε τα περιθώρια να τη βελτιώσετε. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες  να κυριαρχήσουν. Απλά νιώστε έτοιμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να πλησιάσετε το/τη σύντροφό σας, και να του προτείνετε λύσεις για θέματα που αντιμετωπίζετε. Η στάση σας, αυτή θα μπορέσει να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο που ίσως νιώθετε το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Η συμπεριφορά σας, ίσως είναι ευμετάβλητη και θα πρέπει να τη διατηρήσετε σε μία ισορροπία. Αυτό, ίσως συμβεί εξαιτίας του άγχους, που προέρχονται από θέματα, τα οποία  απαιτούν χρόνο για να ολοκληρωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση για φλερτ και διασκέδαση είναι έντονη κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυτό θα αλλάξει τη συμπεριφορά σας. Θα είστε πιο ανάλαφροι και χαλαροί απέναντι στα ζητήματα,  τα οποία σας απασχολούν, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο για την ολοκλήρωσή τους. Το φιλικό   περιβάλλον σας, θα βοηθήσει σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε, για να ξεπεράσετε κατεστημένα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία θα σας κρατήσει σήμερα μακριά από όσα πρέπει να ολοκληρώσετε ή θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι και θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα, τα οποία αγαπάτε και σας φροντίζουν. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα γίνει τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.