Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:32:46,05/18/2019
Αστρολογικό ρολόι-Φωτογραφία από Hermann Traub από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Hermann Traub από το Pixabay

Κριοί, οι απότομες μεταβολές των σκέψεων ή αποφάσεών σας, σας αποπροσανατολίζουν από το στόχο,  που έχετε θέσει μέχρι και σήμερα. Απομακρυνθείτε από τις γνώμες των τρίτων ατόμων και εστιάστε στα δικά σας,  σχέδια, δείχνοντας υπομονή και επιμονή μέχρι  και την εκπλήρωσή τους. Ταύροι, οι εντάσεις με το κοντινό περιβάλλον σας, έχουν δημιουργήσει μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, και στέκονται εμπόδιο  στην εστίαση των επαγγελματικών σχεδίων σας. Μένοντας μόνοι σας, θα έχετε τον χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι πραγματικά θέλετε. Καρκίνοι, η ευαισθησία που σας διακατέχει περιορίζει την αντιληπτικότητά σας, απέναντι σε αρνητικά άτομα που σας περιβάλλουν. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας υποδείξει τα λάθη, που έχετε επαναλάβει και σας έχουν οδηγήσει στο σήμερα. Δείτε τα πράγματα με την πραγματική εικόνα τους,  και απομακρυνθείτε από τις επιπόλαιες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να βρείτε μία διαφορετική δίοδο επικοινωνίας στις σχέσεις σας,  και αυτό θα σας ανανεώσει. Γεγονότα που θα συμβούν, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Μία συνάντηση με φίλους, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας,  και θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην περιμένετε να συμβούν συνταρακτικά πράγματα στη διάρκεια της ημέρας. Συγκεντρωθείτε καλύτερα σε όσα θέλετε να κάνετε και ειδικά σε όσα θέλετε να αλλάξετε. Ίσως, είναι καλύτερα να επανεξετάσετε θέματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και θα πρέπει να δώσετε μια λύση. Ο ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σας, θα είναι μειωμένος και γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τον, σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύθυμη διάθεση  θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε με τους ανθρώπους,  που αγαπάτε. Η ενέργεια που διαθέτετε είναι ικανή να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, και να γίνετε πιο δραστήριοι. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεαστεί από δυσκολίες,  που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα ζηλοτυπίας ίσως εμφανιστεί στη σχέση σας, εξαιτίας των ανασφαλειών που δημιουργούν οι πιέσεις, οι οποίες  επικρατούν στη  ζωή σας. Κάντε θετικές σκέψεις και μην αναλώνεστε με περιττά πράγματα. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε και σε όσα θέλετε από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα  θα περάσει ευχάριστα για σας και θα βελτιωθεί η διάθεσή σας. Οι συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βοηθήσουν πολύ να ξεκαθαρίσετε και να προσχωρήσετε τις επιθυμίες, καθώς  και τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδιά σας,  σήμερα, θα επηρεαστούν από θέματα που θα συζητηθούν με κοντινά πρόσωπά σας. Αποφύγετε εντάσεις και αρνητικές συμπεριφορές, για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, επιδιώξτε να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπά σας, και να επιλύσετε θέματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Μιλήστε με αληθινά συναισθήματα και μην αφήσετε τους ενδοιασμούς, να εμποδίσουν την επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το συναίσθημα και η διαίσθηση, είναι αυτά που θα σας καθοδηγήσουν σήμερα. Έτσι μπορείτε να διώξετε κάθε ανησυχία σας,  και να δώσετε μία διαφορετική λύση στα προβλήματα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί. Ακολουθήστε το ένστικτό σας,  και με αποφασιστικότητα, ενεργείστε δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, καλό είναι να κάνετε μια έξοδο σε κάποιο μέρος, που σας εμπνέει. Αυτό θα σας ανανεώσει. Τα άτομα που θα συναντήσετε, θα σας κάνουν να νιώσετε διαφορετικοί και αυτό θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Χαράξτε,  λοιπόν, νέα σχέδια, που θα σας δώσουν νέες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα  θα είναι αρκετά διφορούμενη και δε θα σας αφήσει επιλογές για την προσωπική εξέλιξή σας. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες θα είναι μη αναμενόμενες και θα σας ξαφνιάσουν κάποια άτομα με τη συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αρνητικό κλίμα, ίσως εξελιχθεί σήμερα με άτομα, τα οποία είχατε μία δυσμενή επικοινωνία στο παρελθόν. Μην φανείτε βιαστικοί, σε αποφάσεις που κρίνονται απαραίτητες για μία καλή εξέλιξη. Ζητήστε από τα άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε, να σας δώσουν τη συμβουλή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην εμπιστεύεστε άτομα,  τα οποία  είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς και έχουν την ικανότητα να σας δημιουργούν προβλήματα , καθώς και να σας αποπροσανατολίζουν από το σκοπό σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας,  και τη  διαίσθησή σας, η οποία ξέρετε ότι ποτέ δε σας απογοητεύει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

πέντε + 11 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.