Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:27:14,03/15/2019

Διαστημικός χώρος- Image by Yukimi Yokoyama from Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Image by Yukimi Yokoyama from Pixabay

Κριοί, οι προκαταλήψεις του παρελθόντος, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στις νέες συνεργασίες και συμφωνίες σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια.Mην προσκολλάστε με εμμονή στο παρελθόν, όταν αυτό σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Ταύροι, η αγάπη που δείχνετε για τους συνανθρώπους σας, και η διάθεση να τους βοηθήσετε, είναι το κίνητρο για να σταθείτε πλάι τους, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι συμβουλές που θα δώσετε, θα είναι σημαντικές. Σκορπιοί, η σκέψη σας, θα είναι απλή και εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις, που υπάρχουν γύρω σας. Aυτό θα σας ξεκουράσει.

ΚΡΙΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι συναισθηματικές εκρήξεις σας, στέκονται εμπόδιο σε συζητήσεις που απαιτούν να μεριμνήσετε για τα επόμενα βήματά σας. Οι έξοδοι και η διάθεση να διασκεδάσετε με τα φιλικά πρόσωπα, σας βοηθούν να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία και η πρόθεση να προβάλετε τα σχέδια σας, για το επαγγελματικό συμφέρον σας, θα σας δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Προσοχή, σε χρήματα που θα πάρετε στα χέρια σας, τα οποία μπορεί να τα σπαταλήσετε εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε δεχθεί αρκετές πιέσεις από το παρελθόν σας, φτάνοντας πλέον στο αποκορύφωμα της επιμονής σας. Η πίεση αυτή θα μετατραπεί σε ενέργεια, που θα στρέψει την προσοχή σας, προς δημιουργικές κινήσεις και θα χαράξετε νέους δρόμους  για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία των ατόμων, τα οποία εμπιστεύεστε και αγαπάτε, σας γαληνεύει την ψυχή και σας δίνει θετική ενέργεια. Σήμερα, δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, ούτε να επικεντρωθείτε σε ουσιώδεις υποθέσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα σας. Μείνετε μακριά από αγχώδεις σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Τη συλλογή στοιχείων που κρίνονται απαραίτητα ή την επικοινωνία με άτομα, τα οποία μπορούν να συνοδοιπορήσουν με το πρόσωπό σας, μπορείτε σήμερα να την προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Ο τρόπος χειρισμού είναι το κλειδί της υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση επιτρέπει στους άλλους γύρω σας, να κάνουν αρνητικές κριτικές προς το πρόσωπό σας, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο σας. Στρέψτε την εστίασή σας, σε υποθέσεις που μπορείτε να προχωρήσετε σε ήπιους τόνους και ταυτόχρονα καθορίστε αποφασιστικά τα νέα όρια γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις που επικρατούν έντονα σήμερα, τείνουν το ενδιαφέρον σας, σε αναζητήσεις πνευματικού επιπέδου. Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη μόρφωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα εξελιχθούν στη διάρκεια της ημέρας, θα σας παραπέμψουν σε αρνητικές σκέψεις, αποδιοργανώνοντας τη συναισθηματική κατάστασή σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκροτημένοι και να εστιάστε πιο προσγειωμένα στην επίλυση σημαντικών θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός σήμερα, θα χαρακτηρίσει τις προσπάθειές σας, αναδιαμορφώνοντας σχέδια και ιδέες. Προέχει πριν από την κάθε κίνησή σας, να στηρίζεστε σε βάσεις που είναι γερές, εκμηδενίζοντας τα περιθώρια να υπάρξουν δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα ψυχικής κούρασης θα σας κρατήσει απόμακρους από γεγονότα και καταστάσεις, που σας θέλουν ενεργούς. Η στροφή σας, προς το σπίτι, θα σας βοηθήσει να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, και να εξερευνήσετε χαμένες πτυχές του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ευδιαθεσία για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, δημιουργούν ένα κλίμα δυναμικό γύρω σας. Μπορείτε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και να δώσετε μία νέα πορεία στα πράγματα, που σας ακολουθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παρελθοντικά στερεότυπα και αινίγματα που σας έχουν μπερδέψει. Βρείτε το χρόνο να ξεκαθαρίσετε πράγματα, που δεσμεύουν τις σκέψεις σας, σε μία εικονική φυλακή και δε σας επιτρέπουν να χειριστείτε σωστά τις ικανότητές σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.