Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:34:01,06/15/2019
Δέντρο τη νύχτα-Φωτογραφία από Bessi από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Bessi από το Pixabay

Λέοντες, οι πρωτοτυπίες και τα απρόβλεπτα γεγονότα, θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στη  ζωή σας. Ξαφνικά θα αισθανθείτε ότι όλα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και αυτό, από την μία σας συναρπάζει, από την άλλη, όμως, σας προκαλεί μία ανησυχία. Ζυγοί, η σχέση σας,  περνάει σε μία διαδικασία αντοχής και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να αποδείξετε τα θερμά συναισθήματά σας, απέναντι στο/στη  σύντροφό σας. Το αποτέλεσμα  θα είναι θετικό και αυτό θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα. Υδροχόοι, το φιλικό περιβάλλον σας,  θα βοηθήσει να ξεπεράσετε την αρνητική ψυχολογία, που σας έχει επηρεάσει τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεστε σε μία αδύναμη θέση και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις αντιξοότητες, που σας περιβάλλουν.

ΚΡΙΟΣ

Μία αρμονία θα αισθανθείτε μέσα στη σχέση σας,  σήμερα, διοργανώνοντας ταυτόχρονα το πρόγραμμα,  που θα ακολουθήσετε τις επόμενες μέρες. Οι διασκεδάσεις και οι εξορμήσεις που έχετε στο μυαλό σας, θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να αλλάξετε τη  σχέση σας, δημιουργεί ένα θετικό περιβάλλον, που σας δίνει νέες ευκαιρίες. Την αγάπη σας, προς το πρόσωπο του/της  συντρόφου σας, θα τη δείξετε με δώρα και εκπλήξεις, τα οποία θα τον/την  ενθουσιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας,  στα ερωτικά σας, θέλει προσοχή και δεν πρέπει να αφήσετε τον εκνευρισμό, να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Η άθληση και η γιόγκα  θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από την αρνητική ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη να συναντήσετε πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης,  που θα σας δώσουν συμβουλές, για να λύσετε σημαντικά θέματα. Μην επιτρέψετε μικρές αδυναμίες να σας κρατήσουν πίσω. Έχετε το ψυχικό σθένος, να κατακτήσετε το στόχο σας.

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας σας δίνουν μία ηγετική στάση απέναντι στις δυσκολίες. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα μπροστά σας,  και μπορείτε, να επιλέξετε με ευκολία τις ευκαιρίες,  που σας έχουν δοθεί. Η πρωτοπορία είναι το κίνητρο, που θα βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι η ημέρα που ίσως κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα καθορίσουν τη ζωή σας. Η οργάνωση κάποιων θεμάτων, θα σας δώσει μία βάση για να σταθεροποιηθείτε και να κατανοήσετε μία άλλη πλευρά, που δεν έχετε εξετάσει μέχρι και  σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, να περάσουν χωρίς να κρίνετε το μέγεθος των πραγμάτων. Τα ξεκάθαρα συναισθήματα  σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για να ακολουθήσετε ένα νέο επαγγελματικό δρόμο. Η σταδιοδρομία σας, θα στηριχτεί πλέον σε ειλικρινείς συνεργασίες, με τα άτομα που την απαρτίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκεντρωθείτε σήμερα, σε λιγότερα πράγματα και αφήστε τις αντιξοότητες να περάσουν ανώδυνα μπροστά σας. Έχετε την ευχέρεια, να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα σας, κρατώντας σταθερά βήματα απέναντι στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική αστάθειά σας, είναι σημαντικό να έρθει σε ισορροπία, αφού νιώθετε ότι τα πράγματα είναι ρευστά γύρω σας. Μία μικρή ανασφάλεια σας κυριεύει, εξαιτίας των δυσκολιών που έχετε δεχθεί το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να απαγκιστρωθείτε από αρνητικές σκέψεις και να δείτε με αισιοδοξία  το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαντήσεις κάποιων υποθέσεων που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, θα έρθουν να συμπληρώσουν τα δεδομένα, τα οποία  έχετε στα χέρια σας. Ίσως, υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε καινούργια σχέδια, που θα σας χαρίσουν μια οικονομική αύξηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ίσως βρεθείτε στη θέση να δώσετε τη βοήθειά σας,  σε άτομα από το φιλικό περιβάλλόν σας,  και να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα για αυτούς. Η διαίσθησή  σας, θα βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να τους συμπαρασταθείτε με τον ανάλογο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι καταστάσεις γύρω σας, τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και αυτό σας αποπροσανατολίζει από τα σχέδιά σας. Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε, δε βοηθάει να δείτε την καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας,  και να δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις, που αντιμετωπίζετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.